Salcura DermaSpray Intensive

studenoga 06, 2015



Pišem vam o proizvodu koji bi svaka kuća, odnosno obitelj trebala imati. Iako ne vjerujem TV shopovima i nikada ne bih tako kupovala moja majka je druga priča te mi je kupila Salcura DermaSpray. 

Salcura je brand namijenjen svima koji se bore sa kožnim oboljenjima i ne žele koristiti agresivne lijekove. Daje prave rezultate bez neželjenih posljedica. 
DermaSpray je sprej namijenjen za tretiranje kožnih oboljenja kao što su psorijaza, ekcem, urtikarija, svrbež te suha i ispucala koža. Također namijenjen je za suhu i osjetljivu kožu.


AMBALAŽA:
Proizvod dolazi zapakiran u kutijici s jako lijepim dizajnom, sa svake njene strane nalazi se ponešto o samom proizvodu. Sprej je odličan te se iz njega jednostavno i dovoljno dozira. Pakiranje u spreju je puno ekonomičnije, brže i jednostavije za upotrebu pogotovo ukoliko je u pitanu vlasište ili slična teže dostupna mjesta. Paket je do mene stigao vrlo brzo i neoštećeno, što je u zadnje vrijeme zaista rijetko.

Sam proizvod je bijela tekućina ugodnog mirisa. Miris podsjeća na prirodne sastojke i mentol. Tekućina se iz pumpice odlično dozira, vidljivo sa fotografije iznad. Sporo se troši.


MOJE ISKUSTVO:

Na svu sreću nemam nikakvu tešku kožnu bolest ali se godinama borim sa svrabom, alergijama te mi je uz to koža jako suha i osjetljiva. Imam svrab  stopala već godinama te sam isprobala hrpu krema koje je mama kupovala ali nikada nisam bila uporna potrošiti ih do kraja. Presporo su se upijale i ostavljale su masne tragove. No mame kao što znate nikada ne odustaju te mi je kupila DermaSpray. Bila sam skeptična ali nakon dužeg perioda shvatila sam kako zaista pomaže. Ponajprije brzo se upija, divno miriše, ne ostaju masne tragove na koži i ne mora se utrljati u kožu. Također, ne ostavlja tragove na odjeći i posteljini. Tekućina prodire u dublje slojeve kože te rješava probleme u samom korijenu. Moja koža se vrlo brzo oporavlja. Bočicu sam potrošila i planiram što prije kupiti drugu. Također ukoliko me nešto ugrize npr. komarac i slični kukci, odmah koristim sprej te svrab prestaje. Uz sve karakteristike koje sam navela isto tako mi je bitan sastav, a ovaj sprej sadrži samo prirodne vitamine i minerale. Ne sadrži steroide, hormone, perokside, alkohol, parabene, antibiotike i nije testiran na životinjama.


PRIMJENA:
Prije upotrebe dobro protresti. Nanesite sprej izravno na zahvaćena područja 3-4 puta dnevno. Smanjite primjenu kada se upala i simptomi povuku. Kada se koža vratila u relativnu normalu i dalje koristite proizvod na problematičnim područjima 2-3 puta tjedno. Kod primjene na licu i oko očiju, predlaže se prskanje na blazinicu, izbjegavati kontakt s očima. Samo za vanjsku upotrebu!


SASTAV:
Pročišćena voda (Aqua), Mineralna otopina (Sodium Chloride), Glicerin (Vegetable), Pasji/Vučji trn (Hippophaes Rhamnoids Fruit Extract), Ulje Rosalina biljke (Melaleuca Ericafolia Oil), Ulje Čajevca (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil), Ulje Eukaliptusa (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), Ulje Manuke (Leptospermum Scoparium Leaf Oil), Ulje Australske Sandalovine (Fusanus Spicatus Wood Oil), Ulje drva limunal (Leptospermum Petersonii Leaf Oil), Ulje Mente (L-Menthol Oil), Ulje Lavande (Lavanduala Angustifolia oil), Ulje Ružmarina (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil), Ulje pšeničnih klica (Triticum Vulgaer Germ Oil), Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Ulje Suncokreta (Helianthus Annus Seed Oil)


ZAKLJUČAK:
Vrlo jednostavan za upotrebu. Brzo se upija, ne čini kožu masnom i sporo se troši.  Ne sadrži steroide, hormone, antibiotike, parabene, alkohol i slične supstance. Ono najbitnije - ZAISTA djeluje! Ovaj proizvod bi svaka obitelj trebala imati u svojim kućnim zalihama!

Količina: 50ml (do 400 pumpica)
Cijena: 149kn + poštarina (cca 30kn)
Rok trajanja: 12 mjeseci
Za djecu stariju od godine dana i odrasle!
Kupiti se može OVDJE! , OVDJE! ili putem tele prodaje (TV Shop).

Što vi mislite o TV shop reklamama? Naručujete li njihove proizvode?
Borite li se s kojom od navedenih kožnih bolesti? Kako ih tretirate?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ne padam tako lako na proizvode koji se reklamiraju na TV-u, radije čitam recenzije!
    Jako si me zainteresirala ovim proizvodom. Ako pratiš moj blog, mogla si vidjeti da sam u par navrata pisala o mojoj borbi sa seboreičkim dermatitisom. Svakako ću kupiti ovaj sprej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da svakako trebaš probati. Bio je odličan za moje probleme. :)
      Također ni ja ne kupujem preko TV shopa haha ali eto, mama je mama! :D
      Sretno sa borbom! <3

      Izbriši
  2. Mene si zainteresirala jer ja imam jako 'tešku' kožu sklonu svemu i svačemu :P Nema veze što je tv shop bitno je da proizvod djeluje :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne gledam tv pa shodno tome ni ne naručujem...al si me zato zagrijala za ovo, posebno kad u zadnje vrijeme imam stalno neke borbe sa suhom i ispucalom kožom, sve mi se to popelo već na vrh glave. :3 Drago mi je da je tebi pomoglo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa naravno da sam te zainteresirala :P Super je stvar!

      Izbriši