Autumn Cheeks

studenoga 08, 2015


Nikada nisam bila osoba koja voli naglašavati obraze, ali s godinama sam se promijenila pa tako i moje mišljenje o rumenilima. Sada ih nosim ovisno o svom raspoloženju. Danas vam donosim moja najdraža jesenska rumenila. Naravno, ova rumenila ne nosim samo jeseni nego kroz sva godišnja doba ali sam primijetila da ovu jesen nisam posegnula ni za jednim drugim. 



Bourjois 48 Rose Brune - poklon od meni jako drage prijateljice. Nije nimalo pogriješila pri odabiru te joj se ovim putem još jednom zahvaljujem. Rumenilo sam dobila taman u listopadu i naravno odmah ga počela koristiti svakodnevno. Obožavam ovu nijansu! Predivna tamno roza koja se lako nadograđuje, ne može se pretjerati s njom. Izgleda prirodno na licu. Uz to Bourjois obožavam, a ovo rumenilo tako divno miriše. Kad idem na faks i žuri mi se, ovo rumenilo je prvi izbor. 

Catrice MULTI COLOR 060 Strawberry Frappucino - rumenilo kojim sam oduševljena. Kupila sam ga na popustu jer je izlazilo iz asortimana za samo 15,00kn. Moja prijateljica (koja mi je kupila Bourjois rumenilo) ima tamniju nijansu 070 te sam joj ga prošle godine svako malo krala. Ono što mi se sviđa kod ovih rumenila je raznovrsnost nijansa. Može se uzeti samo jedna nijansa ili sve zajedno, a lice će izgledati predivno. Izvrsno se blenda. Odlična nijansa za svaki dan. Nosim također kada idem na faks i kada naglašavam usne. Ukoliko posjedujete 060 ili 070 svakako ih nosite jer su odlične!


Sleek Blush by 3 PINK SPRINT - ova rumenila su stvorena za zimu, najdraža mi je Pink ice odnosno hladno roza koju najčešće nosim. Prvu s lijeva, Pinktini nisam ni nosila do jeseni jer sam čekala tamniju put ili ružnije vrijeme. Radi se o predivnoj nijansi koja vuče na vino. Zadnja ali ne i najlošija Pink parfait koja pristaje na svaki look. Savršena je za moju put. Napisala sam cijelu recenziju o njima, a više možete pročitati OVDJE!

Sleek Blush by 3 FLAME - paletica koju koristim stalno i koju zaista obožavam te ne putujem nigdje bez nje.  Molten, odnosno prva s lijeva je nijansa za kojom potežem svakodnevno u bilo koje godišnje doba. Daje prirodan izgleda vašim obrazima, stopi se i daje neutralan look. Zadnja nijansa, odnosno Bon Fire je crvenkasta boja sa zlatnim shimmerom moj broj jedan kada želim svjež izgled uz minimalan makeup. Napisala sam cijelu recenziju o njima, a više možete pročitati OVDJE!

Sleek rumenila su jako intenzivna, pigmentirana i dugotrajna. Morate imati laku i mirnu ruku prilikom nanošenja jer ne želite izgledati kao cirkus. Ova rumenila nanosim sa RT blush kistom te mi se tako pokazalo kao najbolje rješenje. Potrebno je vrlo malo proizvoda da bi vam obrazi izgledali predivno.

Koristite li koja od navedenih rumenila? Koje vam se najviše sviđa?
Slažete li se s mojim odabirom rumenila za jesen?

You Might Also Like

25 komentari

  1. Predivna nijansa od Bourjoisa, a u Pink spiritu srednja <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Bourjois rumenilo je predivno, baš mi se sviđa nijansa, stavljam ga na popis za kupnju :) I Sleek su predivna, posebno Flame, moram i to nabavit. Srednja nijansa u Pink spirit me jako podsjeća na Sleek Pixie pink, mono rumenilo, a to imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam primjetila da su mono sjenila dosta slična paletama, ako ne i ista. Pa mi je nekak uvijek isplativije kupiti paletu rumenila. :)
      Meni je Bourjois polica uvijek posebna, rumenila, puderi i ruževi <3 Divota! :)

      Izbriši
  3. Sve i jedno rumenilo je predivno. ;D Ne znam u koje bih prvo pogledala xD Meni je favorit Sleek Flamingo, od njega se u ovo hladnije razdoblje ne odvajam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Flamingo je dosta slična nijansa Ice Pink iz Blush by 3 Pink sprint, tako da u potpunosti razumijem zašto ga obožavaš :P

      Izbriši
  4. Catrice i Bourjois mogu proći jer su baš za moju svijetlu kožu dok ova dva sleek mi djeluju strašno hehhe nije da nisu lijepi ali me strah ti prepigmentiranih rumenila :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma navikneš se :D prvi put izgledaš ko klaun ali s vremeno skužiš kak ide hahah

      Izbriši
  5. malo me strah ovih sleek-ovih rumenila, ja sam ko duhic i onda se lako pretjera :D volim njihovo rose gold rumenilo i stalno ga maltretiram :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma lakom rukom sve to dobro ispadne :D Rose gold je predivna nijansa <3

      Izbriši
  6. Odličan izbor :D Sleek paleticu Pink Sprint imam i obožavam, a nijanse su mi posebno drage za jesen :) Bourjois Rose Brune sam imala uz još nekoliko nijansi i bila mi je jako draga, ali bez obzira što su odlična rumenila jako me nervira što je teško kistom uloviti potrebnu količinu rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kako? :O
      Koji kist koristis? Ja otkako imam RT blush brush život mi je jednostavniji. haha

      Izbriši
  7. Imala sam ovo Bourjois rumenilo u istoj nijansi i ta stvar je NEPOTROŠIVA :D
    Na kraju sam ga poklonila jer mi je dosadio i nijedan kist koji sam imala ga nije mogao pokupiti kako treba, ali nijansa je lijepa :)
    Ja imam 2 Sleek rumenila - Pixie Pink i Suede. Imala sam i Life's a Peach i Pomegranate, ali sam ih proslijedila jer Life's Peach je bilo na meni previše in-your-face, a Pomegranate ima previše šljokica, a ja ne volim šljokice u rumenilima, iako je njegova boja prekrasna. Jako mi se sviđa tvoj odabir Sleek paleta. Pink Sprint više od Flame, s tim da bih ja nosila samo mat nijanse :)
    Ovo Catrice rumenilo nemam jer sam se stalno dvoumila trebam li ga ili ne, i onda je povučeno :/
    Možda kupim ova dva nova zamjenska, Multi Matt rumenila :P

    Čekiraj si Sleek Suede rumenilo - nešto između zemljane, neutralne, peachy i ciglaste boje, jako teško za opisati i uslikati i na svakome je drukčije. Isto je jesenska, ali i svakodnevna mai mat nijansa. Mislim da bi ti lijepo stajalo.
    Od Catricea si pogledaj nijanse Sunrose Avenue (Defining Blush linija) La-Lavender (Multi Matt).
    A od Avon si pogledaj rumenilo Deep Plum.

    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U paleti Pink sprint su sve nijanse mat. Ni ja ne volim općenito shimmer u rumenilu.
      Ja koristim RT blush brush i odlično mi kupi Bourjois rumenilo, nemam nikakvih problema. Vjerojatno ti je do kista.
      Suede mi je predivno, već ga dugo mjerkam. Trenutno imam previše rumenila da bih kupovala koje novo.
      Bolje štedim za kistove i ostale malo skuplje stvari.

      Izbriši
    2. Pametno :)
      Kistova nikad dosta i bitno je imati dobre :)

      Izbriši
  8. Fotke su prekrasne! Ne koristim niti sam probala nijedno od prikazanih sjenila, a najviše mi je za oko upalo Sleek Blush by 3 Pink Sprint jer jedino roza rumenila i koristim, a ovo pakiranje mi izgleda baš nekako profesionalno. :) Super post za sve koji su u potrazi za rumenilom. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :*
      Daj koristi i neka druga, okani se rozih! :P

      Izbriši
  9. Baš su sva divna! Izbor je odličan i za svaki look i raspoloženje. I ja sam ugrabila ovaj Catrice po toj nekoj mini cijeni i stvarno je sasvim solidno rumenilo sa kojim nema straha od prejerivanja i daje baš lijepi prirodni izgled obrazima :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Sva rumenila su mi predivna. Ja imam obje nijanse od Catrice i prezadovoljna sam njima. Isto sam ih kupila na akciji kad cu bili 15,90kn. To šta kažeš, za svaki dan su baš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dada, a cijela im je bila neodoljiva! Vrijede svake kune. :D

      Izbriši
  11. Nisam probala ni jedno ali me privalce ova Sleekova :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo da, mislim da svaku ženu privlače hahah :P

      Izbriši
  12. Predivna rumenila. Obožavam sleek rumenila, a cijelu srednju školu sam bila fan bourjois rumenila :)

    OdgovoriIzbriši