Barry M Genie - čarobni ruž

studenoga 25, 2015


Ukoliko već dugo razmišljate o kupnji čarobnog ruža, ovo je recenzija za vas. Bila sam u istoj situaciji, izbjegavala sam ga u svojoj košarici jer nisam željela baciti novce u vjetar. Kada sam naručivala s PINK PANDE imala sam kupon za 3 besplatna proizvoda, jedan od njih je bio i Barry M Genie te nisam mogla odoljeti. Kakva su moja iskustva saznajte u nastavku.


Ukoliko niste čuli za čarobni ruž, brand Barry M je osmislio ruž za prilagođavanje vašim usnama. Drugim riječima ruž postiže savršenu nijansu koja vam odgovara. Najčešće nijanse bi trebale biti: crvene, roze, lila i ljubičastocrvene. Ali većina završi s rozom. Ruž reagira i čini boju pomoću „alkaine level“, ne znam što to točno je ali bi svaka osoba trebala imati različitu razinu.


Ruž dolazi u preslatkoj rozo zelenoj ambalaži koja me podsjeća na jagodu. Ambalaža je zaista upečatljiva i privlači kupce. Sam ruž je zelene boje, no ne ostaje zelen po nanosu. Na vrhu čepa nalazi se lijepo dizajniran logo branda Barry M, a na dnu naziv ruža o kojem se radi. Mislim da svakom pravom sakupljaču ovaj ruž neće biti na odmet.


Ruž je jako sjajan (kao sjajilo) što meni nije po volji, veći sam ljubitelj mat nijansi. Ne isušuje usne. Trebao bi biti dugotrajan no nakon pića i jela nestaje. Ukoliko nećete jesti i piti izdržati će sigurno 2-3 sata. Ako imate suhe usne, ruž će se uvući u svaku udubinu i jako teško ćete ga ukloniti! Potrebno ga je vrlo ravnomjerno nanijeti kako bi intezitet na usnama bio jednak. 


Boja vaših usana se neće pojaviti isti tren (ukoliko stavite jedan sloj), treba 5 minuta najmanje da boja dođe na svoje. „Savršena“ nijansa mojih usana je fuksijasta – vidljivo na slikama. Na usne sam stavila 3 sloja ruža.


Ruž nije ništa posebno i drago mi je što ga nisam platila. Preporučam vam ovaj ruž samo ukoliko želite eksperimentirati i nije vam žao novca. Ovaj ruž bih kupila svom djetetu da ga imam, odličan je za mlađe generacije koje se još igraju.

Cijena: 49,90kn (Pink Panda)
Količina: nije nigdje označena!
Rok trajanja: 18 mjeseci

SASTAV:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Petrolatum, Cetyl Acetate, Lanolin, Isopropyl Lanolate, Ozokerite, Propylene Glycol, CI47005, CI45410, Flavor, CI77891, Aloe Barbadensis Leaf Extract, CI42090, Propylparaben, Propyl Gallate, Tocopheryl Acetate

Jeste li isprobali ovaj ruž? Kakvi su vaši dojmovi? 

You Might Also Like

15 komentari

  1. Nisam ali mi je skroz zanimljiv. Imam sjajilo koje se slično ponaša kao ovaj ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislila sam isprobati, ali sam sada odustala :) odlična mi je ova izjava da bi ga kupila svome djetetu :) za 40-ak kuna se nađe nešto puno bolje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno, puno bolje. :D pa kad baš je za dječicu :P
      Drago mi je što sam pomogla ;)

      Izbriši
  3. Ovakav ruž je imala moja mama dok sam bila djevojčica. Njega sam uvijek "krala" i stavljala na usne. Sjećam se da je ruž bio dugotrajan i teško se otklanjao sa usana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj nije dugotrajan i lako se otklanja. :D
      Baš je loš, ali stvoren za djecu. :D

      Izbriši
  4. Prvi put čujem za ovaj ruž. Zaista deluje kao odlična igračka za mlađe devojčice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stalno na home page-u facebooka. haha
      Pa kad to baš i je, mene ambalaža privukla. :D

      Izbriši
  5. Prava igračka :D Dušu dalo za curice :) Osobno ga nemam, ali ima ga prijateljica i kaže da ga doživljava kao neki balzam koji mijenja boju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne sviđa mi se, ne bih ga nikad kupila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tresla se brda, rodio se miš... meni već ide na živce koliko mi je stalno to na fejsu -_- ugl, dobro da ga nisi platila jer ono, realno ko što kažeš za te novce možeš kupiti neku takvu za tebe idealnu nijansu, a puno bolje kvalitete. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Haha, ja kupila cudesni ruz s eBaya za 0,74$.
    Znatizelja je predvladala pa sam ga morala kupiti.
    Ok je. Ja sam zadovoljna. Jest da se zna razmazati, i to mu je jedina mana.
    Ovak mi je ono.. ok.

    OdgovoriIzbriši