Bourjois rumenila

studenoga 19, 2015


Prije tjedan dana sam vam govorila o najdražim jesenskim rumenilima, a taj post možete pogledati OVDJE! Jedno od navedenih rumenila bilo je Bourjois koje me oduševilo. Nisam se mogla obuzdati te sam kupila još jednu nijansu. Zadržala sam se samo na mat nijansama jer ne volim shimmer u rumenilu. O ovim rumenilima postoji velika podvojenost u mišljenju, osobe ga obožavaju ili ne mogu smisliti. Više o tome pročitajte u nastavku.


Kao i uvijek krenut ćemo najprije od ambalaže. Rumenila dolaze u slatkoj maloj okruglog čvrstoj plastičnoj posudici. Svaka posudica je iste boje kao i sama nijansa rumenila koje se u njoj nalazi. Na poklopcu kutijice nalazi se zlatnim slovima ispisan logo branda i naziv nijanse. Sa stražnje strane možete pronaći sve ostale karakteristike kao što je gramaža, sastav i rok trajanja. Kada otvorimo posudicu možemo vidjeti mini kist koji se dobije besplatno uz rumenilo. Ne vrijedi ga koristiti, jako je grubo i samo trusi rumenilo. Također, s unutarnje strane gornjeg poklopca nalazi se ogledalce koje nikada ne koristim, ali može poslužiti u kriznim situacijama. Rumenilo se zatvara se i otvara na magnetić.


Rumenila su pečena tako da dolaze u krutoj teksturi. Ne truse se. Predivno mirišu no nekim osobama bi ipak mogao biti preintenzivan miris parfema. Ne brinite, miris nestane jako brzo nakon nanošenja. Dugotrajna su, lako se nanose i blendaju, ne izgledaju pretjerano na licu i odlični su za početnike. Sporo se troše. Rumenila ima u 19 nijansi, ali nisu sva dostupna u Hrvatskoj. Nijanse koje su dostupne u Hrvatskoj pokrit će sve tipove kože, tako da se ne morate brinuti. Imaju predivan satin finish.


85 Sienne - inače ne stavljam i nemam rumenila smeđih tonova. Ovo rumenilo mi se jako svidjelo i morala sam ga imati. Ne treba se nadograđivati, odlično izgleda s jednim slojem. Riječ je o nude-astoj nijansi, topla smeđe roza nijansa. Podsjeća me na boju karamele. Uz ovo rumenilo vam nije potreban bronzer. Odgovara raznim tipovima kože. Mat je.


48 Cendre de Rose Brune - predivna tamna ali nježna ružičasta nijansa koja vašem licu daje svjež i prirodan izgled. Mat je. Odlično ide uz svaki makeup. Nije prepigmentiran, ali se lako može nadograditi. Kao što već znate jedno mi je od najdražih rumenila ove jeseni. Odgovara raznim tipovima kože.


SASTAV:
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Parfum (Fragrance), Bentonite, Zea Mays (Corn) Starch, Dimethicone/Methicone Copolymer, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Dextrin, Magnesium Aluminum Silicate, Eugenol, Benzyl Salicylate, Linalool, Evernia Prunastri Extract, Citronellol, Geraniol, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Alcohol, Farnesol, Benzyl Cinnamate 
Nema parabena!


Količina: 2,5g
Cijena: cca 70,00kn (kupujte na 30% popusta!)
Rok trajanja: 18 mjeseci
Može se kupiti u drogerijama (Bipa, dm, Kozmo, Müller).

Na početku posta sam vam napisala kako su mišljenja o ovim rumenilima podvojena. Nisam bila s time upoznata dok mi par djevojaka nije napisalo kako ih je nemoguće uhvatiti kistom. Ja nisam imala takvih problema, koristim RT blush brush s kojim sam se preporodila, vrijedi svake kune i preporučam svima kupnju istog!
Pišite mi svoja mišljenja o ovim rumenilima!

Swatch na svjetlu i u hladu.  Na slikama ćete vidjeti veću količinu rumenila jer se jedan sloj nije mogao uhvatiti fotoaparatom.


Sviđaju li vam se ova rumenila? Imate li koju nijansu?

You Might Also Like

22 komentari

  1. imam njihovo rumenilo ali se sad ne mogu sjetiti naziva. ne koristim ga često, više volim rumenila koja nisu tako kruta a hoću li se i kad vratiti bourjois rumenilu to još nisam odlučila

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam jedno ovakvo rumenilo i nije mi se svidjelo. Prekruto je i jednostavno je bilo nemoguće nanjeti ga na obraze. Poslijedila sam dalje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisala sam kako je to do kista. :D
      dobar kist čini čuda. :)

      Izbriši
  3. Sienne mi je prekrasno <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se jako dopadaju pakovanja ovih rumanila! Predivno je, ali stvarno predivno! Takodje, i nijanse mi se bas dopadaju :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna su. Poprilično sam slaba na odjelu rumenila i već neko vrijeme istražujem što se sve nudi. Čim budu opet neki popusti mogla bih razmisliti i o ovima. Jako mi se sviđaju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako ti je haha
      Drago mi je što ti se sviđaju. :)

      Izbriši
  6. Jako lijepa rumenila i potpuno se slažem da na ovom polju valja uložiti u dobar kist. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. "Bourjois" senke i ruzeve sam prvi put videla daleke 1989 godine u Kanu, i odmah se zaljubila ( i naravno kupila i senke i ruz), U to vreme ih jos nije bilo kod nas.. Od tada ih gotovo uvek imam i imam 48-cu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, kak je to lijepo! <3
      Mi nažalost nemamo tako dugu povijest ali ljubav prema njima je ista. :D

      Izbriši
  8. Nemam nijedno rumenilo od Bourjois ali sviđa mi se ovo ružičasto, mada ja rijetko kad koristim rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto?? :( ajmo izazov, svaki dan rumenilo na lice! :D

      Izbriši
  9. Vec nekoliko godina volim njihova rumenila i bas ih volim.

    OdgovoriIzbriši
  10. Imala sam nekoliko njihovih rumenila i sviđa mi se ambalaža i imaju divan izbor nijansi, no ne sviđa mi se loša pigmentaciji. Mislim da su ovo rumenila idealna za početnice u šminkanju jer se s njima teško može pretjerati. Ovo tvoje rozeno mi je baš lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sviđa takva pigmentacija jer su 2go, vrlo lako i jednostavno za svaki dan. Slažem se da su odlična za početnice. :)

      Izbriši
  11. Imam oboje i predivna rumenila. Decentna i izgledaju baš prirodno. To su mi prva rumenila i uvijek im se rado vraćam. Predivne fotke.

    OdgovoriIzbriši