Winter wishlist

studenoga 27, 2015


Mjesec dana prije Božića? Pravo vrijeme za objavu wishliste! Možete primijetiti da sam listu nazvala Winter wishlist, razlog je što za svako godišnje doba objavim jednu te pokušavam u tom razdoblju kupiti sve. Naravno, ne uspijem ali imam na umu da to i dalje želim. Kako ne bih ponavljala iste proizvode, stare wishliste možete pogledati OVDJE!, OVDJE! i OVDJE!. U zimskom periodu dobijem najviše poklona, ipak je tu Sv. Nikola, Božić, Valentinovo i za kraj moj rođendan. Nadam se da ću ovim postom pomoći mojim bližnjima u kupnji.


Ne može moja wishlista proći bez Bourjois proizvoda. Baš kada sam mislila da mi više ne treba ni jedan Rouge Velvet, uočila sam nijansu Frambourjois. Obećajem, ovo je zadnji. Cijena 90-ak kn. Često su popusti od 30% na Bourjois proizvode, a trenutno traju u Bipi. (KUPLJENO!)
Avon olovke za usne su predobre! Imala sam ih par ali sam ih potrošila/izgubila. Nisu premekane ni pretvrde, a pigmentacija je odlična. Volim i to što se ne moraju šiljiti jer sam lijena po tom pitanju. Voljela bih imati sve i jednu nijansu, te ni sa jednom ne možete pogriješiti. Cijena jedne olovke je cca 35,00kn.


Uspjela sam uloviti 3 nijanse beauty UK tekućih ruževa lips MATTER. Nažalost, jedina kojoj sam se veselila bila je rasprodana. Tako da se na mojoj listi još uvijek nalazi nijansa Shake your plum, cijena 30,00kn. Mogu se kupiti u Kozmu. (KUPLJENO!)



The Balm Mary Lou Manizer je valjda najpoznatiji highlighter ikad. Sram me što ga još uvijek nemam, ali zato su tu wishliste kako ne bih skrenula s puta. Od sada se može kupiti u Bipi i Mülleru (ali ne u svakoj prodavaonici), a također je dostupan i na Pink Pandi. Cijena je okvirno 160,00kn. (KUPLJENO!)


The Balm Meet Matt(e) Nude je paletica za koju sam rekla prodati bubreg i za koju se to zaista isplati napraviti. Predivna je, a isto tako i njena cijena 367,90kn. Nemam ni jedan The Balm proizvod te to moram što prije ispraviti!


Sve MAC proizvode koje vidite na slici si već jako dugo želim te ću si ih sve sama kupiti. Počinjem raditi i prvu plaću ću sigurno izdvojiti za ove proizvode. Blot powder pressed je savršen za moje potrebe i po onome što čitam najbolji u svom poslu, cijena mu je 202,90kn. Iako sam našla dobar drogerijski korektor za podočnjake želim imati Pro longwear concealer (KUPLJENO!) kojeg bih koristila za neke bitnije događaje i u onim danima kada se noćima ne spava zbog kolokvija i ispita. Cijena mu je 161,90kn. Baze za sjenila koja sam do sada isprobala nisu me oduševile, stoga ću kupiti Paint pot painterly, a košta 164,90kn. Zadnji MAC proizvod mi nije toliko potreban, ali zaljubila sam se na prvi pogled. Riječ je o Mineralize skinfinish-u u nijansi Soft and Gentle. Iako na ovoj listi već imam jedan highlighter bit ću mirne duše samo kada oboje budu moji. Cijena mu je 242,90kn. MAC dućani nude kupnju na rate ukoliko je vaš iznos kupnje iznad 500kn, što je odlično!
Imam ebay kopiju ovog Sigma F80 kista i mogu vam reći da je jako dobra. Što me dovodi do pitanja kakav je onda original? Ovo je jedan od rijetkih originalna koje želim kada su kistovi u pitanju. Cijena mu je 192,90kn (Pink panda). Trenutno traje i Black Friday akcija na Sigma official site-u, a nude nam besplatnu poštarinu.
Kada sam kupila fotoaparat žao mi je što nisam odmah i stativ. Riječ je o Vanguard Espod CX 203AP. Vjerujte, život bez stativa je zaista težak, tj. snimanje i slikanje je zaista teško. Već sam par puta uštedjela za stativ, a na kraju bih te novce potrošila na popuste kozmetike. Shame on me! Ovaj stativ je najbolji omjer cijene i kvalitete. Cijena mu je 428,00kn, a možete kupiti OVDJE! (KUPLJENO!)


Obožavam Božić, pa tako i sve stvarčice koje su s njim povezane. H&M božićna kolekcija me oduševila. Ovaj pulover moram imati, totalno je u mom božićnom duhu. Cijena 149,00kn.

Što mislite o mojoj wishlisti? Sviđa li vam se? Imamo li štogod zajedničkog?

You Might Also Like

8 komentari

  1. Puloveric je presladak!!! I ja si ove godine zelim neku festive vesticu!! MAC Soft and Gentle takoder zelim!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dadada! :)
      Nadam se da će uskoro sve biti moje :P

      Izbriši
  2. Hahahha isti problem sa stativom! :D Nameravam da pocnem da snimam za jutjub i stvarno mi je potreban ali uvek je nesto prece od stativa:D Mislim da Macov hajlajter svi zelimo! :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je čak teže slikati bez njega jer mi se ruke tresu kao da je potres! :D
      The struggle is real! :D
      Ah taj highlighter <3

      Izbriši
  3. Odlična lista :D MAC proizvode si želim i ja, no najveći problem mi je što mi Zg baš i nije usput, a kad sam tamo uvijek je to u nekoj gužvi, bez slobodnog vremena za lutanjem po trgovinama. Beauty uk tekuće ruževe sam baš gledala neki dan i jako mi se sviđaju, no nisam uzela ni jedan i sad mi je žao, ali vratit ću se po koji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bude prilike na BBdayu :P
      Požuri, nestaju kao ludi :D

      Izbriši
  4. Šta ti je lista skromna :P lijepe stvari, ne bi se bunila da i kod mene nekaj tipa ovoga zaluta u ladicu :D

    OdgovoriIzbriši