Essence Merry berry gold dust powder - 01 I love my golden pumps

prosinca 24, 2015


Essence limitirana kolekcija Merry berry jedna je od najljepših koje pamtim. Naravno, nisam jedina koja tako misli pa su se police sa proizvodima uspjele isprazniti u roku par dana.  Danas ćete više čitati o mirisnom zlatnom puderu u prahum, tj. o golden dustu.


Ambalaža je jedini razlog zašto sam kupila ovaj puder u prahu. Oduvijek sam željela parfem koji dolazi u bočici s pumpicom (vintage parfemi), a ovaj puder u prahu neodoljivo podsjeća na njih i cjenovno je pristupačan. Puder dolazi u zlatnoj bočici što ga čini profinjenim, a meni je smješten na pladnju s parfemima te uljepšava beauty kutak. Preko slika ćete pomisliti da je riječ o većem proizvodu, ali zapravo je sitan no zasigurno dovoljne količine za dužu upotrebu.


Puder sadrži sitne zlatne čestice, tj. šljokice. Vrlo je mekan i nježan na koži, ima ugodan miris vanilije koji se ne zadržava dugo na koži. Na koži se čestice vide dovoljno, trošit ćete zaista malo proizvoda po upotrebi – dovoljna je jedna pumpica. Iz moje ambalaže  puder izlazi neravnomjerno, rekla bih pretjerano. Stoga nakon jednog stiska pumpice sama tapkam proizvod i razmjestim po koži. Koristim ga samo na dekolteu, ali možete ga koristiti i na licu.  Ovakvu vrstu proizvoda ne koristim svakodnevno, svoju će najveću upotrebu imati za Božić i Novu godinu, a onda će morati pričekati neke toplije preplanule dane.
Ukoliko želite dugotrajnije postojanje proizvoda prije korištenja na kožu stavite tekući puder ili mousse.


Količina: 5g
Cijena: 29,90kn

Sastav: 
Mica, Avena Sativa (Oat) Starch, Talc, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)

Jeste li uspjeli uhvatiti ovaj puder? Kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

9 komentari

  1. Bocica je preslatka! Bas je lepa za ukras! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam ga htjela kupiti jer mi je predivno pakiranje, ali nisam stigla :( sve se rasprodalo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :(( šteta baš! Ma bude sigurno nešto slično tome. :)
      Artdeco ima isto sličan puder u ponudi, samo što je cijena 4puta skuplja. haha

      Izbriši
  3. Prekrasan je, naravno da ga nisam ni vidjela u trgovinama jer se sve rasprodalo. Pakiranje je preslatko! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šteta :/ super je baš, iako mi samo stoji na stoliću trenutno hahah

      Izbriši
  4. Nisam za ove svijetleće stvari po koži, al mogu reći da ambalaža jako lijepo izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši