Favoriti mjeseca - february 2016

veljače 27, 2016


Prvi put nakon skoro dvije godine bloganja, odlučila sam napisati Vam post o svojim mjesečnim favoritima. Vjerojatno se pitate zašto do sad nisam pisala ovakav tip postova koji je ujedno i među najčitanijima. Odgovor je jednostavan, uvijek imam iste favorite pa mi nije imalo smisla svaki mjesec pokazivati isto. Potrudit ću se izdvojiti svaki mjesec barem tri nova favorita i pisati Vam o njima. 


Sleek Enchanted forest paletu sjenila sam dobila od dečka za godišnjicu (sama sam ju birala haha). Na početku ju nisam koristila, ali ispostavila se pravim čudom. Najviše sam koristila bijelu, ljubičaste i shimmer zlatnu nijansu jer su to boje koje i inače volim na svojim kapcima. Paleta je jako kvalitetna, sjenila pigmentirana, dugotrajna, lako se nanose i blendaju. Sleek uvijek oduševi, same pohvale.

Beauty uk lips MATTER ruževe sam zavoljela prije nego što su uopće stigli u Kozmo prodavaonice. Najviše sam se veselila nijansi Shake your plum koja je nakon dugih potraga napokon moja. Nijansa je srednje tamna ljubičasta, kremasta je i dugotrajna, lako se nanosi. Na mojim usnama izgleda prirodnije, nije tamna i vrlo često ju nosim. Ostale nijanse koje imam, swatcheve i recenziju pogledajte OVDJE!


Artdeco sun blush je rumenilo iz ljetne limitirane kolekcije Here comes the sun. Koristim ga cijelu godinu, jako je pigmentirano i odlično se stapa s mojom puti. Stavljam ga umjesto bronzera, a nekad ih i kombiniram. Ambalaža mu je predivna, izgleda jako profinjeno. Ovo mi je jedno od najdražih i najljepših rumenila u kolekciji.

Catrice rumenilo u nijansi Rose Royce kupila sam na sniženju za samo 16,90kn. Kao i sva Catrice rumenila izuzetno je pigmentirano i lako se nanosi. Odlično je za svaki dan i lijepo upotpunjuje makeup. Za ovim rumenilom posežem gotovo svaki dan.


Look by Bipa peeling četkica za lice košta samo 14,90kn! Ja sam oduševljena, tako je blaga prema licu i odstranjuje većinu odumrlih stanica kože. Koristim ju uz baleinu čistilicu, ubrzava proces čišćenja i lijepo očisti lice od makeup-a. Laka je za korištenje i možete ju upotrebljavati svaki dan.

Max Factor Pan Stick je odličan proizvod za prekrivanje nesavršenosti lica. Koristim ga za prekrivanje prištića i crvenila. Detaljniju recenziju i njegov učinak pogledajte OVDJE!

Sviđaju li Vam se moji favoriti? Koje proizvode Vi koristite u posljednje vrijeme?

You Might Also Like

20 komentari

  1. Imamo čak tri zajednička favorita (pan stick, bipina četkica i Rose Royce od Catricea) :D. Artdeco rumenilo izgleda krasno, šteta što je limitirana kolekcija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što ih je pola zajedničkih! :D da i meni je žao, ali sva njihova le rumenila su <3

      Izbriši
  2. Artdeco rumenilo je prekrasnooo <3 omg :) Slažem se za panstik, pruža maksimalno prekrivanje, odličan proizvod :) i sama volim catrice rumenila, jedna su od najboljih i najjeftinijih drogerijskih rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sva artdeco le rumenila treba kupiti! :D drago mi je što se slažeš sa mnom :D

      Izbriši
  3. uk tekuci ruz je odlican, imam ih za sada 2 komada. iz tvojih favorita volim jos bipinu cetkicu i catrice rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što imamo toliko zajedničkih favorita! :D ja imam 4 nijanse, više mi ni jedna nije tako privlačna :D

      Izbriši
  4. Beauty UK tekući ruževi su me jako zainteresirali, nažalost niti jedna nijansa mi se ne sviđa :/
    Swatchala sam ih u drogerijama i čine mi se bolji nego AURA tekući o kojima svi pričaju, dok o ovima jedva tko :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mislim da ti ova nijansa koja je moj favorit nikako ne bi bila na odmet :)

      Izbriši
  5. Lijepi favoriti, nemamo ništ zajedničko. :D Evo, jedino četkica za čišćenje lica, ali ja imam ljepšu, Avonovu, koja je divna baby plava, a ne kričava ko ova tvoja. :P Artdecovo rumenilo je božanstveno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma pf, ova roza je ljepša i jeftinija :D bitno da rade svoj posao :D

      Izbriši
  6. I ja koristim ovo rumenilo, odlično mi je! Ova četkica me sad zanima, mogla bih ju i ja nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je jeftina, pa i ako ti se ne svidi nećeš požaliti. :)

      Izbriši
  7. Imam Rose royce i jako ga volim, Artdeco je predivno <3 Žao mi je što ga nisam uzela. A Beauty Uk matići su mi na popisu za kupnju, samo moram užicati nekoga da mi ih kupi, kod mene u gradu nema Beauty Uk :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žicaj, nećeš pogriješiti :D šteta što ga nisi uzela, ja sam čak jeftinije prošla bio je na sniženju :D

      Izbriši
  8. Catrice rumenilo, imam ga i veoma sam zadovoljna njime

    OdgovoriIzbriši
  9. Ni sama ne pišem post o mjesečnim favoritima jer kad se uhvatim nekog proizvoda ne puštam ga tako lako, ali ih obožavam čitati, tako da mi je drago što si ih počela pisati :D Art Deco uvijek ima divne LE kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjet ćemo koliko dugo će potrajati to moje pisanje favorita! :P Dada, sva su divna! :)

      Izbriši
  10. Hmm.. Sad si mi stavila bubu u uho što se tiče Artdeco rumenila!! Uvijek preskočim njihov stalak u Mulleru. Catrice rumenila obozavam, a Beauty UK tekući ruž moram probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sram te može bit! :D Artdeco i Makeup Factory se najviše gledaju! :D

      Izbriši