New in - ebay

ožujka 05, 2016


Moje pripreme za proljeće su počele još prošli mjesec kada sam naručila par stvarčica s ebaya koje ću Vam danas i pokazati. Volim ebay iz više razloga, a samo neki od njih su jeftine cijene i veliki izbor proizvoda. Naručila sam još par stvarčica ovaj mjesec, ali nisam mogla dočekati sljedeći mjesec kako bih Vam sve skupa pokazala. Što mi je stiglo ovaj mjesec i koliko sam platila saznajte u nastavku.


MeNow KISSPROOF ruž u olovci - sam najviše željela zbog hrpe youtube recenzija. Stigao mi je jučer i nisam ga još stigla isprobati. Mnogo se piše i govori o ovim jeftinim mat ruževima, a sve nijanse tj. swatcheve možete pogledati u videu OVDJE!. Najprije sam se odlučila za samo jednu nijansu 07, a ako mi se svidi sigurno ću kupiti još te ću o tome također obavijestiti i Vas. Cijena ruža je $1,26. Možete naručiti OVDJE!.


Ogrlica - predivna, a jednostavna s velikim šarenim perlama (kako se već zovu?). Možete ju nositi uz košulje, haljine ili obične jednobojne majice. Dostupna je u raznim bojama, a ja sam se odlučila za ove lijepe pastelne boje jer su proljetne i biti će odlična za ove prve zrake sunca. Vrlo je čvrsta jer je napravljena od užeta. Cijena ogrlice je $1,37. Možete naručiti OVDJE!.

Naočale (okrugli okviri) - cvjetnog uzorka i smeđih stakla. Jako lijepo stoje, nisam ih nosila van pa ne znam koliko su dobre za sunce. Čvrste su, spojnice su napravljene od zlatnog metala. Ove naočale će mi biti glavni adut ove godine. Preporučam Vam kupnju bez oklijevanja! Cijena im je $2,26. Možete kupiti OVDJE!. Dolaze u raznim bojama i uzorcima.


Naočale (crne s zlatnom metalnom spojnicom) - veliki okviri su moj đir tako da nisam mogla propustiti ove lijepe naočale. Za mene su ovo klasične naočale; crne boje s zlatnim metalnim detaljima. Lijepo stoje i ono najbitnije (za mene) prekrivaju pola lica. Čvrste su i dobro umanjuju sunčeve zrake. Cijena im je $2,60. Možete naručiti OVDJE!. Dolaze u više boja.

Naočale (crne, okrugla stakla) - vrlo popularan oblik naočala ove i prethodne godine. Možete ih pronaći u skoro svim prodavaonicama, a ebay verzija im je gotovo identična. Već sam Vam New Yorker i ebay usporedbu pokazala na facebook-u, a možete se podsjetiti OVDJE!. Čvrste naočale koje vrlo lijepo stoje. Cijena im je $1,39. Kojih boja i uzoraka ima pogledajte OVDJE!.


Pufasti privjesak - bež boje, promjer 10cm. Pri kupnji dobro pripazite na veličinu! Presladak zimski ukras za torbu ili ključeve, jako je mekan i čupav. Moju crnu torbu diže na neku novu razinu i uvijek je primijećen. Zamjerka je ta što mu ispadaju dlačice pa ga nemojte previše stiskati i igrati se kao što ja radim. Cijena ovog preslatkog čuda je $1,64. U H&M-u košta 40kn, a vidjela sam da je u drugim prodavaonicama znao biti i po 80kn-120kn. Možete naručiti OVDJE!. Ima ga stvarno u svim bojama


Preporučam Vam da prije bilo koje buduće kupnje obratite pozornost na komentare o zadovoljstvu prethodnih kupaca, ponekad oznaka top seller nije opravdana!
Cijena svih stvarčica koje sam kupila zajedno iznosi 80,00kn! To je više, nego zadovoljavajuće, uzmete li u obzir da bi toliko platili samo jedne sunčane naočale u dućanu. 

*Ogrlica sa šarenim cirkonima u obliku cvjetova je kupljena prošle godine, a link više ne postoji.

Kupujete li preko ebaya? Što Vam se najviše sviđa od mojih noviteta?

You Might Also Like

24 komentari

  1. Moram priznati da nisam cula za MeNow kozmetiku, pa jedva cekam cuti dojmove! Privjesak je presladak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako ne? :O Imaju one poznate tekuće ruževe po 1$! Koja su isto svi hvalili, pa se ispostavilo da isusuju usne gadno! :D
      Javim, javim. :)

      Izbriši
  2. Ma eBay je zakon.stalno nešto naručujem.
    Sad mu je torbica stigla. Ista kao sa slike. Ja zadovoljna.
    Čekam još majicu pa stalak za ruževe. I još par stvarčica.
    A najviše me zanima ruž.
    Sigurno ću si naručiti par nijansi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja jednu torbicu već dugo na listi, nadam se da ću ju uskoro kupiti. :)
      Jesi link za stalak uzela od mene? :D
      Pisat ću o ružu sigurno. :)

      Izbriši
    2. Možda i jesam. Ne znam sad točno. Ali ti si mi dala ideju da si to naručim. :)
      A Jel u tražilicu na eBayu upišem ime tog ruža i on mi izbaci sve ili moram nekak drukčije?
      Može link?

      Izbriši
    3. Stavila sam link gore u postu pod OVDJE! trebaš samo kliknuti, ali evo i ovdje: http://www.ebay.com/itm/262157866509?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=560923352874&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT :)

      Izbriši
    4. O Bože. Pa kako to nisam vidjela?
      Haha
      Strašno.
      Svejedno hvala :)

      Izbriši
  3. Lijepe stvarcice :) zanima me jesi ikad robu narucivala s ibea? Ja se ne usudim jos robu bojim se da me ne zeznu za velicinu. Sve ostalo narucujem tj sitnice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesam i nemam dobrih iskustava, materijal nije baš najbolji. Za veličinu nisam imala problema, uvijek su dolje navedene mjere pa se izmjeriš i po tome izabereš. Nemoj se začuditi ako budeš XL ili neki veći broj, zna se desiti jer su oni svi jako mršavi pa takvu robu i rade. :) Sitnice se najviše isplate kupiti, a robu samo ako je netko već kupio pa je provjereno da valja. :D

      Izbriši
    2. Ja sam naručivala odjeću-haljine i sad majice. Čak i djeci odjelca. I čuvene Frozen haljine tj kostime za nećakinje i kumice. Sve dobro došlo. Kao sa slike. Odgovarajućih veličina.

      Izbriši
  4. Imas kakvu preporuku za dobru paletu sjenila s ibea ? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Palete ne kupujem s ebaya iz razloga što baš ne vjerujem sastavu tih sjenila. Kod nas se mogu nabaviti dobra, a jeftina kao što su Makeup Revolution i Sleek makeup. :)

      Izbriši
  5. Kupila "cupavca" za smijesnih 5.37 kn :)
    Imam 3 nijanse olivki, 9, 12, 15 i meni odgovaraju, samo dosta isusuju usne.. i ako su usne ispucale, ruzno izgleda..
    Aa naocale, hvala na linku, kupujem crne ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. MeNow mi je super brand. Imam 4-5 tih tekućih ruževa i meni su ok ako pripremim usne. Jedini koji mi kod svijetlih i nude nijansi imaju jednoliki premaz. Naravno kao i svaki mat beton isušuju, ali sve za ljepotu :) A i lako to poslije riješim dobrim balzamom. Odlični su mi i njihovi long lasting puderi samo teško je naći tamniju nijansu. Bila sam oduševljena sa 07 ali sad ju više ne mogu naći :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, čula sam da jako isušuju ali za tu cijenu su odlični! :D
      Nisam ni znala da imaju pudere!? :O

      Izbriši
  7. Sve mi se sviđa i sama bih si sve kupila, ali ovaj mucek mi je najslađi. A ove naše trgovine nabijaju maržu da ti pozli, zato i jesu cijene takve kakve jesu. :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, nisu normalni! 40 bih dala, ali više nikako!
      Baš mi je drago što ti se sve sviđa. <3

      Izbriši
  8. Toliko ja naočala ne kupim par godina :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha naručila sam još jedne, a imam još 3 komada na listi. Sad pokupujem i mirna sam par godina. :D

      Izbriši
  9. Odličan izbor :) Sve mi se sviđa,a ogrlica je preprelijepa :D :D

    OdgovoriIzbriši