Proizvodi koji su me razočarali

travnja 12, 2016


Srce me zaboli kada kupim loš proizvod i zaista ne volim pisati negativne recenzije, ali ne bih bila mirne duše da Vam ih prešutim. Svima je ljepše potrošiti novac znajući da ih je proizvod vrijedan. Prvi put donosim grupnu recenziju proizvoda koji su me razočarali, a Vi nastavite čitati.


Catrice ULTIMATE Colour ruževi - imam više ruževa iz ove kolekcije te su svi predivno kremasti, pigmentirani i u jednu ruku mat. Nijanse Princess Peach i On the pink side of life sam kupila pri njihovom izlaženju iz asortimana te sam očekivala istu kvalitetu. Ruževi su više kao sjajila, slabo pigmentirani, jako sjajni, brzo skliznu s usana i ističu sve nedostatke. Nikako mi se to ne sviđa, uz to nijanse su jako neon što nikako nije za mene. Totalni promašaj. Napisat ću Vam uskoro recenziju svih nijansi koje posjedujem.

Beauty uk PRO GEL eyeliner - obavezno se mora nanijeti u dva sloja jer nije dovoljno pigmentiran, teško se nanosi kistom (nekako se prelijeva), puca i preslikava se. Nakon toliko pohvala, očekivala sam puno više.

Balea Teint Perfektion silikonska baza - bila je na sniženju, svega 19kn. Nisam puno od nje očekivala, ali nisam baš ništa ni dobila. Ne matira kožu (osobno mi nije ni potrebno), nadala sam se da će biti dobra u popunjavanju pora no ni tu se nije pokazala. Znate kako kažu - nada je ...


Afrodita jojobino ulje za tuširanje - s obzirom da se radi o jojobi očekivala sam odličnu pomoć tijekom zime. Nažalost, koža mi se isušila više nego bilo koje godine. Ne njeguje kožu i ne štiti ju od isušivanja. Jedva se tjeram potrošiti ga. Na jesen mi je puno bolje odgovarao, ali tada mi koža nije ni trebala toliku njegu.

Eveline Celebrities tuš za oči - u žurbi sam zabunom kupila smeđu nijansu. Očekivala sam istu kvalitetu kao i kod crne nijanse, ipak se radi o istom brandu i proizvodu. Ostala sam u potpunosti razočarana, tuš nije pigmentiran, puno brže nestaje i teže ga je nanijeti.


Primark mirisna svijeća Summer rain & Forest berries - kada se svijeća zapali nema nikakav miris. Potpuni promašaj, nažalost.

Jeste li isprobali koji od navedenih proizvoda? Kakva su Vaša iskustva?

You Might Also Like

22 komentari

  1. Nisam probala.
    na moju sreću, haha :D
    Inače, meni Balea ima super stvari i velika većina ina mu odgovara. Dosad sam naletila samo na njihovu kremu za ruke koja mi nije Odgovarala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni također većina odgovara, ali normalno uvijek se nađe barem jedan koji nije dobar. :)

      Izbriši
  2. To sa gelovima za tuširanje i isušivanjem sam već doživjela..pr-isti proizvođač, isti gel, ali ne paše mi za sva godišnja doba..zato ih mijenjam, zimi preferiram niveu, palomolive..dok ljeti ide ziaja, itd. Nisu mi svi jednako hranjivi.. i sama ne volim kad kupim totalno promašen proizvod :/ e, ali za svijeću sam se totalno iznenadila :O mislim, summer rain i forest berries..trebala bi mirisati barem na svježinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tek ja za svijeću? :( totalno razočaranje!
      Slažem se za gelove, ja sam jako izbirljiva kad su u pitanju.. za suhu kožu ću isprobati Eucerinov, ako on ne pomogne ne znam što će! :D

      Izbriši
  3. I ja sam greškom kupil smeđu nijansu eyelinera hahahaha :D al meni savršeno radi baš kao i crni... čak je toliko pigmentovan i taman da ga često stavim umesto crnog. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nikako :( puno slabija pigmentacija i brzo se gubi :/
      Drago mi je što ti odgovara. :)

      Izbriši
  4. slazem se za Balein primer, nista posebno, nije da meni bas treba baza, nit imam pore, nit mi treba matiranje, bolje mi puder lezi bez te baze, vise volim after shave balm , =D
    volim ovakve postove
    =D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na čitanju! :)
      Ma meni općenito ni jedan primer do sad nije odgovarao, valjda ću naći neki uskoro. :)

      Izbriši
  5. Ajme, meni je mama kupila taj Afrodita gel/ulje za tuširanje, sve je bilo super, ali mi je miris tako zagušljiv, ne mogu ga koristiti uopće iako je dobro obavio posao na mojoj koži.
    Hahahah, tako sam ja uzela essence liquid ink u smeđoj nijansi, ali ga nisam swatchala i doma sam skužila da ima shimmer, pojela sam se skoro zbog toga! Ne podnosim dok mi se eyeliner presijava, kao da ga u jednom dijelu ni nemam, a i četkica nije tanka kao kod vodootpornog crnog, već plosnata neka. Baš sam se razočarala, a inače obavezno stavljam smeđu olovku za oči svaki dan i baš sam bila "nabrijana" na ovaj tuš. Žurba čini čuda, nažalost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, a uvijek nam se žuri.. Baš mi je žao što je tako..

      Izbriši
  6. Nisam korsitila ni jedan od ovih proizvoda :) Korisitim trenutno Aforiditino mleko za telo sa jojobinim uljem i meni je odlicno, jako mi lepo hidrira i po prvi put su mi noge bas bas glatke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne volim mlijeka za tijela, zato uglavnom i biram ulja. Isprobat ću Eucerinovo, nadam se da će ono biti spas za mene! :)

      Izbriši
  7. Isprobala sam ovu balea bazu, nije pomogla kod matiranja, t-zona mi se i dalje jednako mastila, a nije mi popunila ni pore, ali kako ja još nisam našla bazu kojom sam zadovoljna što se tiče matiranja i popunjavanja pora, nisam se ni iznenadila zbog balee. Veće razočaranje mi je bio beuty uk tuš za kojeg sam pročitala puno pozitivnih preporuka, a na kraju mi se pokazao baš kao i tebi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Od svega sam probala samo gel za tuškanje i crni Eveline tuš :) Gel mi je bio čak i dobar, samo što tvrda voda radi svoje :/ A tuš ima predobar kist, najtanji na svijetu, ali sama formula mi je znala fejlati - nisam mogla povući crtu preko osjenčanog kapka... Sve u svemu ok, ali može i bolje.

    OdgovoriIzbriši
  9. ja sam imala samo crni eveline tus i meni je bio promasaj, skroz vodenast, nikakav, bljak. a baleu sam ito probala i nikakvog ucinka nije bilo, bas ono nula :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Koristila sam Afrodita gel za tuširanje i meni je odličan. Hidratizira mi kožu i miris mu je odličan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja koža ga nikako ne voli, drago mi je što ti odgovara. :)

      Izbriši
  11. Slažem se za Catrice ruževe i meni je ovaj kojeg imam doma loš. A i Afroditin gel za tuširanje, imam neki slatkasti, voćni i isušuje mi kožu, nikako ga potrošiti.

    OdgovoriIzbriši