VLOG: Zadar + ispadi

travnja 10, 2016


Hvata Vas nostalgija za ljetom, morem i godišnjim odmorom? Mene isto.
Ovaj video nikada nije trebao izaći u javnost zbog moje "odlične" karizme, ali me danas uspio toliko nasmijati da sam morala! Video sam nazvala neuspješan VLOG jer meni osobno on to i je!
Ukoliko Vas ne zanima što smo razgledavali i jeli prebacite na ispade moje majke, sestre i dečka, vjerujte nećete požaliti. U jednoj sceni čak možete vidjeti mene u depresiji jer ne znam snimati dobre videe i nitko nije raspoložen za vlog (sad sam si smiješna).
Također, ako se netko pitao zašto je maltezer ošišan kao malo janje -  trava u Dalmaciji se zalijepi za dlaku i ne možete ju otpetljati (imali smo prošle godine problema), plus to vruće mu je.


Nadam se da sam Vas barem malo oraspoložila. Pišite mi svoje dojmove o videu, zanima me što trebam popraviti (osim vještine uređivanja haha) ili pak što ne trebam.
Hvala na gledanju! 

Za dodatan povratak u najtoplije godišnje doba pogledajte moje ljetovanje u slikama OVDJE!

You Might Also Like

2 komentari

  1. Presmiješni ste, a mama ti je zakon, da ja svoju snimam opalila bi me kamerom posred glave. :3 :D Po meni zvijezda videa je Barki, presladak je. <3 Svi ste mi super i slobodno snimi još koji ovakav video. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne bi, vole mamice kamere hahah :P
      Ako ne žeiš loš video ubaci psa hahah <3
      Hvala ti <3 <3 <3

      Izbriši