Avon 3D plumping sjajilo za usne - Pink Pout

svibnja 20, 2016


Većina djevojaka nije ljubitelj sjajila, ukoliko zapuše vjetar sva kosa će Vam se zalijepiti na usne, većina ih je ljepljive teksture i nisu ugodni na usnama. Prije mnogo godina imala sam isto mišljenje, a zatim sam isprobala Avon 3D plumping sjajilo. Mnogi od Vas su iskazali zanimanje upravo za isto, stoga sam Vam odlučila reći pokoju riječ o njemu. Zašto je ono toliko posebno, saznajte u nastavku!


Vjerojatno ste primijetili da se na slikama nalaze dvije različite ambalaže proizvoda. Riječ je o starom i novom pakiranju. Novo pakiranje ima srebrni čep, a sam proizvod dolazi u prozirnoj tubici. Aplikator sjajila je mali kistić koji se za razliku od Primarkovog sjajila (pisala sam OVDJE!) može upotrijebiti bez problema, neće Vam stvarati nikakve muke. Sjajilo se prije zvalo Plump pout, nijanse su ostale iste, samo su im nazivi promijenjeni (ispravite me ako griješim). Ne bih rekla da su mijenjali nešto u sastavu proizvoda, osjećaj i izgled na usnama je isti. 


Ova sjajila su specifična po tome što hlade Vaše usne i čine ih bujnijima. Nekima će hlađenje smetati te će ih usne početi peckati, ukoliko ste osjetljivi bolje preskočite. Ovaj proizvod ćete voljeti ili mrziti, stvarno nema sredine. Kada sam sjajilo prvi put isprobala (prošlo je više od pet godina), osjećaj je bio čudan. Nisam znala sviđa mi se ili ne, ali danas sa sigurnošću znam da ga volim. Tekstura sjajila je uobičajena; gusta i ljepljiva rekla bih. Lako se nanosi na usne i ne ostavlja ljepljiv osjećaj, moći ćete usta otvarati bez problema! Hidratizira usne, sadrži vitamine A, C i E. Usudila bih se reći da povećava usne, tijekom tog hlađenja kao da osjećate povećanje usana, ali ne u lošem smislu. Razliku na usnama ćete moći primijetiti već za 5-10 minuta (ne očekujte čudo, razlika je mala, ali vidljiva). Imaju specifičan miris koji mene podsjeća na mentu. Kod ovakve nijanse ne mogu pričati o pigmentaciji, volim ju upravo zbog toga što je gotovo prozirna. Sjajilo se na usnama zadržava 3 sata, što je po meni više nego dovoljno jer nije riječ o ružu. U kombinaciji s ružem potraje i duže.

Pink Pout – nježno roza nijansa sa sitnim šljokicama. Daje prirodan izgled i sjaj Vašim usnama, može se jednostavno kombinirati s ruževima.


Ukoliko sjajilo planirate kao i ja nanositi poslije ruža, morate pripaziti koje teksture će ono biti. Sjajilo zna na određene ruževe loše utjecati, ruž se počne topiti i "krvariti" s Vaših usana. Meni su se najbolje pokazali Essence longlasting ruževi. O njima sam pisala OVDJE!. Kombinaciju toplo preporučam! Na slici ispod sjajilo sam kombinirala s Essence ružem u nijansi Coral Crush.


Cijena: 39,00kn
Količina: 7ml
Možete naručiti iz Avon kataloga, tj. putem svoje  Avon Lady. Katalog za trenutni mjesec možete pogledati OVDJE!.
Nijanse u ponudi možete vidjeti na slici ispod.


Obožavam ovo sjajilo, ono je jedino koje koristim godinama. Samim nanošenjem Vaše usne će zaista izgledati punije. Ukoliko Vam ne smeta osjećaj hlađenja na usnama, svakako isprobajte!

Volite li sjajila? Jeste li isprobali Avon 3D plumping sjajilo?

You Might Also Like

12 komentari

  1. Bilo mi je žao kad sam propustila ponudu u Avon katalogu kad za cijenu jednog sjajila možeš izabrati dva, sad mi je još više žao. Ali, ipak ne volim gomilati sjajila jer se kvare dosta brzo, pa da ne bacam bzvz. Trenutno imam samo dva, i sasvim su mi dovoljna jer više posežem za ruževima. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su odlični za proljeće i ljeto uz ruževe. :)
      Šteta što si propustila, bit će još prilika!

      Izbriši
  2. Viđam ovo često po katalozima, ali me nije privlačio..vjerujem da radi svoj posao,i to se vidi na fotografijama..nisam inače fan sjajila pa ga vjerojatno neću ni isprobati..iako, nikad ne reci nikad :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ako ne voliš zaobiđi, iako ti se možda mišljenje promijeni kao i meni! :D

      Izbriši
  3. Nisam ljubitelj sjajila, no ova mi djeluju zanimljiva upravo zbog tog efekta hlađenja koji se meni sviđa na usnama :D Možda ih i probala kad ih ulovim na akciji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam sjajila. Obožavam. I svakako ću i ovo isprobati.😁

    OdgovoriIzbriši
  5. U kolekciji imam dva sjajila i jedno je Luxe od Avona i poprilično mi je drago pa bi baš mogla i isprobati ovo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon ima dobra sjajila, puno kvalitetnije od većine drogerijskih :)

      Izbriši
  6. Evo, zaintrigirala si me pa sam ipak i ovaj post pročitala :D Ma super se čini i volim osjećaj hlađenja na usnama..lijepo ti je "popunilo" usne :) ali jaa imam toliko masnu kožu da bi sva masna i sjajna onda bila, bolje mir :D

    OdgovoriIzbriši