Essence LE Lights of Orient paleta sjenila - we ❤ arabian nights

svibnja 01, 2016


Lights of Orient mi je bez razmišljanja najljepše Essence limitirano izdanje ikad. Paleticu we ❤ arabian nights kupila sam sestri za rođendan, a usput sam ju i sama isprobala. Dojmove i swatcheve pogledajte u nastavku!


Ambalaža palete je napravljena od čvrste plastike koja je dizajnom vrlo zanimljiva. Ima crne i zlatne detalje koji su u potpunosti orijentalna tema. Ovo je vjerojatno dizajnom najljepša paletica koju sam kupila. 


Sadrži šest sjenila (pet shimmer i jedno mat), spužvasti aplikator koji je nestao i ogledalo koje se može upotrijebiti. Riječ je o kombinaciji smeđih, zlatnih i ljubičastih nijansi sjenila koje su odlične za stvaranje orijentalnog looka. Paleta je pravi mix toplih i hladnih tonova.

*nanošenje s polu-mokrim kistom, 2 sloja
Sjenila su mekana, svilenkasta, vrlo lako se nanose i blendaju. Mogu se lako nadograditi. Pigmentacija im je u redu, ali sa suhim kistom i bez baze nećete dobiti intenzivnost sa mojih slika. Truse se. Preporučam Vam da kist prije korištenja lagano smočite i zatim nanosite sjenilo ili jednostavno upotrijebite bazu za sjenila. Na svom look-u (zadnja slika) koristila sam polu-mokar kistić bez baze i sjenila su mi ostala na mjestu punih 8 sati bez nakupljanja u pregibu. Nemam masne kapke.

Dok sam swatchala paleticu učinilo mi se kako su određene nijanse dupe Sleek palete Oh so special. Stoga, odlučila sam Vam pokazati par Essence i Sleek nijansi, možete primijetiti kako su Sleek sjenila ipak malo bolje pigmentacije. Nijanse nisu iste, ali slične svakako jesu. Ukoliko niste u mogućnosti nabaviti Sleek, a sviđaju Vam se njene nijanse ovo je super zamjena.


Potrudila sam se napraviti look s paleticom, ali fotić je odlučio odbiti suradnju i pojeo je sve nijanse. U kutu oka i uz rub obrve možete vidjeti prvu nijansu paletice koja je odlična za highlight. Preko cijelog kapka nanijela sam ljubičastu nijansu (drugi red srednja nijansa), a preko nje shimmer šampanjac-rozu (prvi red srednja nijansa). U pregibu oka lagano sam izblendala mat smeđu (posljednja nijansa paletice). Vrlo jednostavno i efektno. Look možete iznijeti kao dnevni i večernji, sve ovisi o Vašem raspoloženju. Obrvu zanemarite!


Cijena: 38,90kn
Količina: 9,12g
Rok trajanja: 12 mjeseci

Ova paletica je odlična za brzinsko šminkanje, možete ju upotrijebiti za dnevni i večernji izlazak. Kvalitetna je i vrlo povoljna, jedina zamjerka je slaba pigmentacija bez baze. Isplati se kupiti jer nećete uskoro pronaći ovako dobar deal u našim drogerijama. Ukoliko znate da se još uvijek nije rasprodala u određenim drogerijama svakako požurite po svoj primjerak! 

You Might Also Like

22 komentari

  1. Da, vrlo slična Sleek-ovoj :) volim ja te Essence LE paletice iako ih često zaboravim koristiti :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel da? Baš jesu slična, nisam luda! haha Na svu sreću ja sam ju kupila sestri, ona će ju sigurno koristiti, a ja povremeno krasti! :P

      Izbriši
  2. Ajme meni!! Neki dan sam kupila na essence štandu dva LE laka za nokte, palete su rasprodane pa ih do sada nisam niti vidjela. Prekrasna je! Ovo im je ako ne i najljepša LE kolekcija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta, nadam se da ćeš ju pronaći u nekoj drugoj.. možda dođe u dm ili bipu. :)
      I meni je ovo najljepše LE! <3

      Izbriši
  3. Preslatko pakiranje i čini se odlična kvaliteta za te novce, no ja imam problem sa tom paletom, odnosno kolekcijom jer je ne mogu nigdje naći! :(
    Nijanse taman kakve volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako brzo se rasprodala, ja imam sreću da u Sisku cure i nisu neki fanovi kozmetike. :P
      Nijanse su baš onakve kakve i ja volim. :D

      Izbriši
  4. Bila sam na korak od kupovine, no svaka dostupna paleta bila je probana prstima. Pa sam preskočila. Inače, prekrasnog je dizajna. I da nije ovako lepo pigmentirana, kupila bih samo radi ambalaže :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod mene u drogeriji je isto bilo puno zapackanih! :( Ne znam što je s današnjim curama..
      Stvarno je divna, nadam se da ćeš pronaći negdje normalnu i kupiti! :)

      Izbriši
  5. Prelepo, najlepsa kolekcija od essence :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš sam u subotu razmišljala o kupnji i nisam uzela. Sad mi žao :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, možda još nije kasno! :)

      Izbriši
    2. Nije. Ima barem 4 palete. 😁
      Slabo to u mom dm-u "ide". 🙈🙉🙊
      Bit će to do petka do kaj ne budem išla.

      Izbriši
  7. Odlicne nijanse, gledam je na essence stranici a nikako da naidjem na nju u drogeriji.. :) odlican post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod nas je već sve prošlo, čudi me da kod tebe još nema :/

      Izbriši
  8. Cijela kolekcija je divna. Lijepi look si skemijala. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako mi se sviđa izgled ambalaže, a nijanse su isto jako lijepe. Pogađam da se u mene sve brzo rasprodalo, jer to nisam ni vidjela kod sebe ;P Budem jaa to našla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je sad drugi put da je u prodaji, dostupna je u dm-u. :)
      Sigurno ćeš pronaći! :D

      Izbriši
  10. U prvom krugu mi je promakla ova paletica, (odnosno zadnja koja je ostala je bila isprobana -.-) ali zato sam je ponovno ugledala neki dan i naravno da sam je uzela bez razmišljanja. :) Stvarno je predivna, što ambalaža što sadržaj. Čak mi se čini da je pigmentacija nešto bolja u odnosu na sjenila iz standardne postave. A seki sam kupila highlight u sticku, izgledao je dosta obećavajuće :)
    Baš me je razveselio post sada kada ga ponovno čitam uz to da imam napokon paletu. :D
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju ugrabila odmah u prvom krugu! :D
      Hvala ti! <3

      Izbriši