IQ Pure INFINITY rumenilo - Peach

svibnja 04, 2016


Bipin brand IQ nije pretjerano popularan u blogosferi, a ima fantastične proizvode. Cjenovno su pristupačni i kvalitetni, a često izbacuju i novitete. Od prijateljice sam za rođendan dobila njihovo rumenilo koje sam dugo mjerkala, a moje dojmove pročitajte u nastavku. 


Rumenilo Pure INFINITY dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži koja je čvrsta, ali bi pri padu sigurno pukla zbog veličine i dizajna.  Ima dva otvaranja, pri otvaranju glavnog poklopca dolazite do rumenila. Sam proizvod tj. rumenilo ima zanimljiv dizajn koji podsjeća na reljef. Ukoliko dignete rumenilo pronaći ćete ogledalo i kistić. Kistić je krut, trusi rumenilo maksimalno i nije za upotrebu. Ogledalo može solidno poslužiti.


Tekstura rumenila je kremasta pod prstima, a opet praškasta pri nanošenju. Ne trusi se i nema miris. Dugotrajno je, lako se nanosi i blendaPigmentacija mu je slaba, ne izgleda pretjerano na licu, može se lako nadograditi i odlično je za početnike. Teško ga je uhvatiti kistom, stoga ga bez straha dobro pritisnite. Sporo se troši. Ima predivan satin finish. Osvježit će Vas, stopit će se s kožom i dati joj prirodan izgled.  IQ Pure INFINITY rumenila dolaze u tri  nijanse – peach, chestnut i rose.

Peach – breskvasto roza nijansa, bolje pristaje osobama svjetlije puti. Odlična za proljeće.


SASTAV:
Talc, Octyldodecyl, Stearoyl Stearate, Mica, Silica, Dimethicone, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Cocoyl Hydrolyzed Wool, Hexylene Glycol, Nylon-12, Aqua, Tin oxide, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Aluminium Hydroxide
Loš sastav, nažalost, skoro svako drugo rumenilo u drogeriji ima isto!

Količina: 9g
Cijena: 49,00kn (Bipa ima redovite akcije od 30% pa ga možete uloviti po cijeni od 35kn)
Rok trajanja: 18 mjeseci
Može se pronaći u svakoj Bipa prodavaonici.


Ukoliko niste najspretniji s rumenilima, volite svježe izglede i ne obraćate veliku pozornost na sastav proizvoda ovo je rumenilo za vas.

Koristite li IQ kozmetiku? Što Vam je najdraže?

You Might Also Like

10 komentari

  1. E, ovo sam čekala! Boja mi je super, malo ću ih proučiti sada. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam naviku ići u Bipu. Uvijek idem u dm i Muller.
    Ali vidiš- mogla bih se jednom zaletiti u Bipu i počastiti se nečime :D
    npr ovim rumenilom. zbilja je lijepo i sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je baš navika Bipa, ponekad Müller i Kozmo. :)
      Slažem se i drago mi je što ti se sviđa! :)

      Izbriši
  3. Zaista nista nisam isprobala od IQ kozmetike, nekako me Look by Bipa prva privukla i tu sam se dugo zadrzala.. Ovakvu nijansu rumenila vec dugo trazim pa cu svakako pricekati neki happy weekend pa u Bipu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako tražiš ovakvu nijansu, svakako pogledaj! :)

      Izbriši
  4. Rumenilo je prekrasno <3 ovakve nijanse u zadnje vrijeme često kupujem :) iznenađujuće, ali od IQ kozmetika sam isprobala sam lakove za nokte xD, rijetko idem u Bipu pa se iskreno ni ne sjetim..ali stavljam na listu za pogledati kada budem u blizini :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tko bi rekao da si baš njihove lakove koristila :P
      Kreni u Bipu, oni su super! :D

      Izbriši
  5. Nisam niš isprobala od IQ, iskreno nekak mi nemaju lijepu ambalažu za tu cijenu pa ih zaobilazim. :D Nijansa je baš krasna i lijepo ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši