AURA Glorious Cheeks rumenilo - 210 Coral Crush

lipnja 29, 2016


Držim se one politike da rumenila nikad nije dosta! Upravo zbog toga, bila sam oduševljena kada mi je na adresu u Aurinom paketu stiglo i ovo divno Glorious Cheeks rumenilo. Moje dojmove pročitajte u nastavku!


Ambalaža je obična, crna i plastična. Nije pretjerano čvrsta, postoji mogućnost da pukne ukoliko Vam padne. Nema više pretinaca te nećete dobiti ogledalo i kistić. Poklopac rumenila je proziran tako da odmah možete znati o kojoj nijansi je riječ. Na stražnjoj strani nalazi se sastav i slične karakteristike o proizvodu. Pri kupnji, rumenilo je zaštićeno naljepnicom kako ga nitko ne bi mogao otvarati.


Rumenilo je vrlo intenzivno, pigmentirano i dugotrajno. Potrebno je vrlo lagano jednom do dva puta tapnuti kistom u rumenilo i dobro izblendati na licu. Ukoliko stavite više rumenila izgledat će pretjerano i ružno. Tekstura rumenila je glatka i puderasta. Trajnost mu je odlična, na mom licu izdrži cijeli radni dan. Nema miris i ne trusi se. Sporo se troši.
U ponudi možete pronaći čak 12 nijansi, a pogledajte ih OVDJE!. Nijanse će pokriti sve tipove kože, tako da se ne morate brinuti.

210 Coral Crush - koraljna nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Rumenilo na licu izgleda više roskasto s tonom koraljne, a shimmer je neprimjetan. Odlična je za proljetno i ljetno vrijeme. Ljepše će pristajati svjetloputim osobama. Daje svježinu licu.


*Canon nije htio uhvatiti rumenilo, pa ga ima u više slojeva kako bi se barem malo vidjela realna nijansa rumenila. Također, fotka je podosta bijela ne znam što se dogodilo, nemojte zamjeriti. Bolje nije htjelo uslikati.


SASTAV:
Talc, Silica, Mica, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Paraffinum Liquidium, Dehydroacetic Acid [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 45410, CI 77510]
Talc može začepiti pore i isušiti kožu. Nažalost, nalazi se u gotovo svim rumenilima, teško ga je zaobići. Sastav je jedini nedostatak ovog rumenila.

Količina: 5g
Cijena: cca 30kn
Rok trajanja: 12 mjeseci, a piše Vam i točan datum do kojeg je najbolje upotrijebiti što je odlično¨

Možete pronaći u određenim Kozmo drogerijama.

Ostale recenzije iz Aurinog tjedna:
1. Final Matte ruževi
2. Prime ME! baza za lice
4. Correct ME! korektor
5. So Dolly So Sweet event
6. Absolute Matte Velvet feel ruževi
7. Illuminate ME! iluminator

Imate li koje Glorious cheeks rumenilo? Sviđa li Vam se?

*PR


You Might Also Like

12 komentari

  1. Imam. U nijansi 212 Cotton Candy.
    Bas kao stvoreno za mene.
    Bolje mi pristaju pink nijanse nego crvenkaste i koraljne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se sviđa! :)
      Kod mene baš obrnuto, prvo koraljne pa pinky. :D

      Izbriši
  2. Ja imam Deep Wine ali uopće mi nije tako luđački pigmentirano kao što su svima njihova rumenila. Užasno mi ga je teško pokupiti kistom, imam osjećaj da doslovno moram ribati po njemu da bi imalo rumenila ostalo na kistu, a na kraju ga više ostane među dlačicama nego meni na licu. I nije problem u kistovima jer sam probala s više vrsta i brendova, a i ista stvar se događa i kad prijeđem prstima preko njega. Nemam pojma, možda je do nijanse, ili sam samo ja pokupila neki mućak😒

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je do nijanse, a možda si baš zapela s lošim proizvodom. :(
      U svakom slučaju baš mi je žao!

      Izbriši
  3. Lijepa nijansa :) Imam dva njihova rumenila, Cotton Candy i Rose. Morma priznati da amabalaža uopće nije kvalitetna jer su mi se panovi odlijepili od plastike :O Doduše, jedno sjenilo mi je opalo, ali rumenilo nije pa mi je čudno! Uglavnom, čisto solidan rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skužila sam i sama da je sva čudna, ali još mi se drži. :D
      Baš to, solidna rumenila i jeftina! :)

      Izbriši
  4. Bas je lijepa nijansa. Nazalost, Aura nam u BiH nije bas najlakse dostupan brend a rado bi probala ovo rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni kod nas u Hrvatskoj nije još toliko dostupan, ali nadam se da će biti i kod nas i vas! :)
      Također, nadam se da ćeš uskoro isprobati! :*

      Izbriši
  5. Imam baš tu nijansu i divna je ♥ Koliko vidim poradili su malo i na sastavu jer ja imam staru verziju koja je sadržavala parabene :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Opa, super! Bitno je da rade na sastavu, a nijansa zaista je divna! :)

      Izbriši