AURA Prime ME! foundation primer

lipnja 28, 2016


Ne znam za Vas, ali ja sam još uvijek u potrazi za dobrom bazom. U Hrvatskoj imamo jako mali izbor, a sve one "dobre" su nam nedostupne ili preskupe. Imala sam priliku isprobati novitet na tržištu - AURA Prime ME! bazu, a jesam li napokon pronašla ono što mi odgovara pročitajte u nastavku!


Ambalaža primera je bijela tubica s crnim čepom. Iz čepa se vrlo lako dozira i možete lako kontrolirati željenu količinu proizvoda. Pri kupnji, čep je zaštićen crnom naljepnicom na kojoj piše White te onemogućava otvaranje i isprobavanje proizvoda. Na poleđini tubice možete pronaći sastav i osnovne karakteristike proizvoda.


Sam proizvod je bijele boje, a tekstura je polugusta i lako se razmazuje. Baza ima miris kreme za sunčanje, a sadrži i SPF zaštitu. Bazirana je na vodi, ne sadrži parabene i mineralna ulja, ali sastav joj nije bajan (o tome ćemo više na kraju posta). 


MOJE ISKUSTVO:
Primer je dobra baza za šminku, smanji malčice vidljivost pora i crvenila kože tj. nepravilnosti. To ćete najviše primijetiti nakon što nanesete puder. Lako se nanosi i brzo se upija. Potrebna je vrlo mala količina za cijelo lice. Imate osjećaj da hidratizira kožu, a baš naprotiv, moja se koža za vrijeme korištenja podosta isušila. Koža će prilikom nanošenja biti glađa, ali to je sve prividno i trenutno. Koža nanosom baze izgleda blistavije, tj. svježije. Spriječit će da Vam se puder isuši i neće isticati suhe dijelove lica. Navedeno je da se može koristiti samostalno, ali nećete vidjeti razliku u izgledu kože. Ne bih rekla da je pogodan za sve tipove kože, ukoliko ju netko želi isprobati onda to treba biti normalan tip kože koji nije sklon isušivanju. Nije za masnokošce jer ne matira kožu.


SASTAV:
Aqua, Talc, Ethylhexyl, Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, Isopropyl Isostearate, Dimethicone, Steareth-2, Mica, Steareth-21, Cyclopentasiloxane, Magnesium Aluminuim Silicate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Disodium Edta, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Glucose, Benzimidazole Diamond Amidoethyl Urea Carbamoyl Propyl Polymethlsilsesquioxane, Ethylhexyglycerin, Parfum, CI 77891   

OPREZ! 
Primijetila sam Talc na drugom mjestu u sastavu. On se inače najčešće nalazi u praškastim proizvodima, kao što je rumenilo. Ne znam iz kojeg je razloga u primeru, ali može jako isušiti Vašu kožu i začepljuje pore. Također, visoko u sastavu se nalaze loši silikoni (Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane i Dimethicone) koji isušuju kožu.

Količina: 30ml
Cijena: cca 40-50 kn
Rok trajanja: 6 mjeseci

Može se kupiti u određenim Kozmo drogerijama.

Ostale recenzije iz Aurinog tjedna:
1. Final Matte ruževi
3. Glorious Cheeks rumenilo
4. Correct ME! korektor
5. So Dolly So Sweet event
6. Absolute Matte Velvet feel ruževi
7. Illuminate ME! iluminator

Jeste li isprobali ovaj primer? Kakvi su Vaši dojmovi? Pazite li na sastav proizvoda?

*PR


You Might Also Like

14 komentari

  1. Nisam isprobala, a ni necu posto kazes da isusuje, a ja inace imam suhu kozu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ovu bazu i ok mi je. Ne koristim je svakodnevno, nego samo kad su neke prigode tako da nisam primijetila da mi isušuje kožu. Što se tiče silikona, još nisam našla bazu koja ih nema, ali s njima svakako oprezno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bitno je to naglasiti pogotovo za nekoga tko ima suhu kožu ili kožu sklonu isušivanju kao ja. :D Silikone da, ali Talc baš i ne bih rekla da sve imaju. :D

      Izbriši
  3. Nisam probala.
    Koristim Catrice primer,bijeli.
    I zasad mi je dobar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobala sam njihov zeleni i bio mi je katastrofa, totalni promašaj. Ako ti je dobar samo se drži njega! :)

      Izbriši
    2. A ja baš htjela probati i ostala dva.. jel mi ti možeš reći u čem,u je razlika? jesu za sve tipove kože ili?
      ja sam baš htjela taj bijeli jer sam negdje pročitala dobru recenziju, i išla u dm-kad ono samo neki bež bio. i nisam kupila jer nisam znala da ih ima više vrsta.
      i onda sam u mulleru našla taj, i njega se držim.

      Izbriši
    3. zeleni je za neutralizaciju crvenila, a bijeli za popunjavanje pora. Ne znam za što je bež, nisam čitala. :/
      Pisala sam recenziju o zelenom ovdje -http://beautyblog-alady.blogspot.hr/2015/05/proizvod-koji-me-razocarao-2.html

      Izbriši
  4. Hmmm ništa onda i ja sam u potrazi za nekim dobrim primerom.... hvala ti na ovoj recenziji da ne bacam novčeke uzalud... moja koža je i onako dovoljno suha :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja koristim Wet n Wild primer i bas sam isla gledati sastojke i nema talca. Bas cudno sto je talc u sastojcima, jer bas kao sto sama kazes on se upotrebljava vecinom u praskastim proizvodima.

    OdgovoriIzbriši
  6. Videla sam da su dobili neku novu bazu pa cu je potraziti i javiti utiske! Meni je ova baza ok. Imam i zelenu i ona mi je bolja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da imaju novu, a eto 100 ljudi, 100 čudi! :)

      Izbriši