AURA Absolute Matte Velvet feel ruževi - 607, 618, 620

srpnja 02, 2016


Kada je AURA stigla u Hrvatsku podigla se velika prašina o njihovim tekućim ruževima. Pronašlo se tu zaista puno loših komentara. Ipak, odlučila sam ih isprobati i napisati Vam svoje dojmove. Ukoliko Vas zanimaju, nastavite čitati!


Ambalaža Aurinih ruževa je klasična, plastična i slična većini tekućih ruževa (podsjeća me na NYX ambalažu). Čep je crne boje, a ostatak ambalaže u nijansi samog proizvoda. Aplikator je uzak i ravan, nije nakošen. Iako sam najprije bila skeptična kako ću s njim nanositi proizvod, ispostavio se vrlo praktičnim i jednostavnim za korištenje. Iz ambalaže Vam izađe dovoljno proizvoda za jedan sloj. Na dnu ambalaže možete pronaći naljepnicu naziva i broja nijanse. Na samoj ambalaži se nalaze osnovne karakteristike o ruževima, a na naljepnici detaljnije. Također, naljepnica služi kao zaštita od otvaranja proizvoda, ali je vrlo loša i rijetko ćete primijetiti je li ruž zaista bio otvaran. U Kozmu (Importanne) sve i jedan ruž je bio otvoren, budite vrlo pažljivi pri kupnji!


Odmah Vam moram reći da se tekstura i kvaliteta kod svakog ruža razlikuje! Nijanse o kojima ću danas govoriti, većinom su slične te Vas upozoravam da to vrijedi samo za njih. 
Dugotrajni su, potraju i do osam sati, ali masna jela neće preživjeti. Vrlo jednostavno se nanose (ukoliko znate s njima!). Možete ih nanijeti najviše u dva sloja, a ponekad je i to previše. Znaju biti ljepljivi ukoliko pretjerate i mrve se. Tekstura ruževa je polu gusta i brzo se suši, imate dovoljno vremena da popravite sve nepravilnosti između slojeva prije nego što se osuše. Pigmentacija im je ok, to zaista ovisi o nijansi! Možete očekivati neravnomjerno nanošenje ili pak tako dobru pigmentaciju da će jedan sloj biti dovoljan. Ali, kod većine jedan sloj ruža neće biti dovoljan! Osobno mi ne isušuju usne, ali ističu suhe dijelove.  Preporučam blagi piling usana prije korištenja. Ukoliko imate problema s isušivanjem, svakako prije upotrebe nanesite tanki sloj balzama. Lagani su i ugodni za nošenje. Imaju vrlo ugodan miris vanilije. Teško se skidaju, najlakše ih je skinuti s micelarnom.
U ponudi možete pronaći 26 nijansi, a pogledajte ih OVDJE!. Svatko će za sebe pronaći barem jednu odličnu nijansu.
Ruževi su definitivno lošiji od Bourjois, Makeup Factory i Beauty uk ruževa, ali po pitanju nijansi se ne mogu uspoređivati.
Ukoliko gledamo izbor nijansi, cijenu i kvalitetu - da, ruževi se isplate kupiti. Ne očekujte od njih čudo i bit ćete zadovoljni.


607 Mind on vacation - nježna rozo-crvenkasta nijansa. Vrlo pigmentirana, lako se nanosi. Odlična nijansa za proljetno i ljetno razdoblje. Preporučam osobama koje vole upadljivije i jače nijanse.

618 Dream team - roza nijansa sa smeđim tonovima. Meni osobno najdraža nijansa, odlične je pigmentacije i lako se nanosi. Savršena je za sva godišnja doba. Bolje će pristajati svijetloj puti.

620 Seven sins - neon roza nijansa. Rekla bih da je mješavina roze i narančaste tj. koraljna, ali s više rozog tona. Najgore se nanosi od navedenih, potrebna su dva sloja. Odlična za ljeto, predivno osvježi lice.


Ukoliko Vas zanima kako izabrati dobre nijanse i kako ih što bolje nanijeti, pogledajte moj posljednji video koji bi Vam mogao uvelike pomoći:


Količina: 7ml
Cijena: 40kn
Rok trajanja: 24 mjeseca
Možete pronaći u određenim Kozmo drogerijama.

Planiram još kupiti 614 Emergency Call, 612 Matte Mess i 611 Time For Selfie jer su po swatchevima zaista odlične kvalitete.

Ostale recenzije iz Aurinog tjedna:
1. Final Matte ruževi
2. Prime ME! baza za lice
3. Glorious Cheeks rumenilo
4. Correct ME! korektor
5. So Dolly So Sweet event
7. Illuminate ME! iluminator

Jeste li isprobali ove tekuće ruževe? Kakvi su Vaši dojmovi? Koje nijanse su Vam najdraže?


You Might Also Like

14 komentari

  1. Obozavam ove karmine, malo je rei da su savrseni! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Mind on vacation definitivno najbolji :)https://sandrasteve.wordpress.com/2016/07/02/red-lipstick/?iframe=true&theme_preview=true

    OdgovoriIzbriši
  3. Dok ruževi nisu došli u RH uopće nisam znala da je tolika razlika u kvaliteti jer sam od djevojaka iz Srbije i BiH čitala samo pohvale. U swapu s djevojkom iz Srbije dobila sam dva ruže prije nego što su stigli kod nas 602 Ring a bell i 615 Stay foolish te su mi oba bila odlična, pigmentarna i kremasta. Na recenziju sam dobila još jedan ruž u nijansi 609 Candy pick koji je malo lošiji od prva dva, ali ništa tako strašno. Sve su svjetlije nijanse pa je možda zbog toga tako. Nanosim ih u dva sloja jer su se meni tako pokazali najbolji pa zbog toga sušenje traje malo duže, posebno drugog sloja. Pohvala za video, baš sam uživala gledajući <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko bi rekao da sve ovisi o zemlji.. :/
      Hvala ti!! :***

      Izbriši
  4. Pa ja sam se zaljubila. 😍
    Nijanse odlične.
    Bas volim tako jarke boje.
    Uvijek bih radije uzela rozi i narančasto crveni ruž nego npr nude. 😂
    Ove tvoje nijanse su ono.. wow
    Ja imam samo jedan ruž 😭😭 i to u nijansi 720.
    I uvijek prije mat ruzeva moram nanijeti balzam na usne jer mi dosta ruzeva naglasi suhoću usana ( ne uvijek, ali navika mi je nanijeti labello npr pa ruz)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je nude sve na svijetu, ali oni nemaju baš takvih nijansi pa sam se zadovoljila rozim. :D
      Baš mi je žao što ne možeš do Aure jer ju toliko želip isprobati, nadam se da ćeš uskoro biti u mogućnosti.
      Ukoliko imaš tu naviku to je odlično, ja nažalost nemam. :(

      Izbriši
  5. Super su mi ove tvoje nijanse, 607 pogotovo. :D Odlična recenzija, vjerojatno cure puno očekuju od ovih ruževa jer sa svih strana pršte samo pohvale, drago mi je da vas ima više koje ste iskreno napisale kak stvari stoje. Što se tiče ruževa, nisam zahtjevna, bitno mi je da traje i da mi ne isuši jako usne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda moraš isprobati ove, jer ispunjavaju tvoje uvjete. :D
      Hvala ti! <3 <3 <3

      Izbriši
  6. Lijepe nijanse, ja imam za sada samo 623 i ona je loša. Koliko sam pohvatala po blogovima nijanse od 601 do 613 bi trebale biti super, a ove ostale su lošije :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to sam i sama primijetila. Definitivno je prva linija bolja. :)

      Izbriši
  7. Hm?! Moram priznati da sam ja o njima čitala mahom pohvale. Očito je bila stvar u nijansama. No, kako si navela brendove koji su to bolje odradili, nisam sigurna da ću se baciti u veliki trošak s ovima. Dream Team mi se pak baš sviđa ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bitno je dobro birati nijanse, ali da, drugi brandovi su to bolje odradili. :D

      Izbriši