AURA Illuminate ME! iluminator

srpnja 04, 2016


Napokon je došla i posljednja recenzija u Aurinom tjednu. Za kraj sam Vam ostavila svoj najdraži proizvod, a riječ je o Illuminate ME! iluminatoru. Iako sam u početku bila ostavljena ravnodušnom, posezala sam za njim svaki dan i sad ne mogu zamisliti život bez njega. Što me to toliko oduševilo saznajte u nastavku!


Iluminator dolazi u maloj staklenoj bočici s plastičnom bijelom pumpicom i čepom. Pumpica je najlošiji dio ovog proizvoda, vrlo teško se stišće i izlazi previše proizvoda. Uvijek se trudim potrošiti ga, ali ponekad je nemoguće. Stakleni dio bočice je proziran, a na njemu se nalazi naljepnica s informacijama o proizvodu. Morate biti oprezni s ovim proizvodom jer ukoliko Vam padne postoji mogućnost da će se razbiti. Pri kupnji, iluminator dolazi u crnoj kartonskoj kutijici koju sam nažalost bacila te Vam ne mogu sa sigurnošću reći što na njoj piše.


Razlika između highlightera i iluminatora?
Osobno, smatram da između njih i nema neke prevelike razlike. Iluminator se može koristiti u istu svrhu kao highlighter, ali ima i dodatnu funkciju. Najčešće se koristi na području cijeloga lica i još ga se naziva posvjetljivačem.

Tekstura Aurinog iluminatora je tekuća, ali neće se prelijevati. Vrlo lako se nanosi, a najbolje ga je blendati prstima. Može se nadograđivati. Ne ističe suhe dijelove lica, a izgleda vrlo prirodno i daje svježinu Vašem licu. Trajnost mu je fantastična, izdrži cijeli radni dan. Možete ga koristiti na cijelom licu ili samo kao highlight. Također, slobodno ga upotrijebite i na području dekoltea. Osobno ga koristim samo kao highlight, nanosim ga na jagodice, ispod obrva, iznad gornje usne i  na vrh nosa. Jedan stisak pumpice će Vam biti više nego dovoljan! Ukoliko Vam sjaj iluminatora nije dovoljan, slobodno ga pojačajte s praškastim highlighterom. Trebao bi odgovarati svakom tipu kože.

GlamGlow - hladno roza nijansa sa suptilnim srebrnim sjajnim česticama. Odlična za svijetlu put. Ukoliko ste preplanuli ili prirodno tamnoputi nemojte kupovati ovu nijansu.


Ovaj put ćete mi morati vjerovati na riječ kada vam kažem da je ovaj proizvod fantastičan jer se na licu nikako nije htio uhvatiti fotoaparatom.

Količina: 10ml
Cijena: cca 45kn
Rok trajanja: 18 mjeseci
Možete pronaći u određenim Kozmo drogerijama.

Ostale recenzije iz Aurinog tjedna:
1. Final Matte ruževi
2. Prime ME! baza za lice
3. Glorious Cheeks rumenilo
4. Correct ME! korektor
5. So Dolly So Sweet event
6. Absolute Matte Velvet feel ruževi

Planirate li isprobati ovaj iluminator? Ukoliko već jeste kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

18 komentari

  1. Izgleda obečavajuće :) jedva čekam da i ja dobijem štandić u svojoj drogeriji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je divan, nemam ni ja štandić, nažalost. Snalažljivost mi je vrlina haha :D

      Izbriši
  2. Imam ga u nijansi Sunlight.
    I slažem se u vezi svega sto si napisala.
    I mene Pumpica zeza. Uvijek mi iscuri previše proizvoda. 😕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pumpica je baš loša, ali proizvod divan!! :D
      Meni sad treba sunlight jer sam pocrnila, a nisam blizu Auri nimalo. :(

      Izbriši
  3. Savršen je. Ja sam odmah kupila obje nijanse,ali pošto sam bljedolika najčešće posežem za ovom. Izgleda odlično i kada se po pomiješa sa puderom.

    OdgovoriIzbriši
  4. čuj nisam shvatila skroz dio s pumpicom - teško se stišće ali izađe puno proizvoda - ako je ona šema da ti stišćeš a ne ide pa ti izleti naglo omotaj jednu kuhinjsku gumicu u par navrata tako da je ne možeš stisnuti do kraja pa ti se to neće dogoditi
    Andrea

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrlo teško se stišće pumpica, nekad me ruka zaboli. :D Kad jednom stisneš izleti hrpa proizvoda.
      Nažalost nije navedeni problem, ali hvala ti na savjetu! :)

      Izbriši
  5. Jaooo divno :) , moram trknut da kupim.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ga u istoj nijansi kao i ti i obožavam ga :D He, he i mene je namučio kad sam ga htjela uhvatiti na licu fotoaparatom, tako da sam odustala, ali i na ruci se vidi koliko je divan ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Također nam je trebalo neko vrijeme da se nađemo, al sad se obožavamo. Bar ja njega :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Zvuči zgodno. :D Nakon tvoje i Monine recenzije, želim ga imati ili barem on drugu nijansu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nekako ćeš ga već nabaviti, znam ja. Stvarno je divan, nećeš pogriješiti. Ako si tamnoputa, a rekla bih da jesi onda drugu nijansu. :D

      Izbriši
  9. Na Wl se nalazi, ali ona druga nijansa. Nekako vise volim kad highlighter ili iluminator vuce na zlatnu nijansu. Jesi ga probala koristiti na macin da ga pomijesas sa tekucim puderom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam jednom, ali mi se više sviđa kao highlight. :D
      Za ljeto je svakako bolja sunlight. :)

      Izbriši