Essence LE Little Eyebrow Monsters - eyebrow lifters

srpnja 16, 2016


Već sezonama, svim djevojkama je u cilju imati "Eyebrows on fleek", a Essence je svojom novom kolekcijom to i omogućio! Pruža djevojkama sve što je potrebno za savršeno definirane wow-obrve. Kolekcija sadrži proizvode za njegu obrva, eyebrow&highlighter setove te razne praktične pomagače. U ovoj recenziji pričat ću Vam o eyebrow lifterima tj. podizačima obrva. Ukoliko Vas zanima, nastavite čitati!


Ambalaža ima oblik tankog markera u boji same nijanse proizvoda. Otvaranjem čepa dolazite do proizvoda koji funkcionira na mehanizam odvrtanja (zaista funkcionira!). Vrlo lako ga je aplicirati na lice, zaobljen je te može raditi pod različitim uglovima. Na ambalaži možete pronaći informacije o proizvodu, a na čepu imate naljepnicu s nazivom nijanse. Proizvod možete kupiti u dvije nijanse - 01 Lift em up in white i 02 Lift em up in rosy.


Eyebrow lifter je zapravo highlighter koji vizualno povisi i naglasi vaše obrve.

Proizvod je svilenkasto kremaste teksture. Vrlo lako se razmazuje i nanosi. Prvih par minuta ga možete blendati, ali kada se osuši stoji na mjestu i do 8 sati. Pigmenacija mu je fantastična, jedan sloj je više nego dovoljan! Teško ga je skinuti, trebat će Vam micelarna otopina i podosta truda. Iako mu je prvotna namjena podizanje obrva, on je zapravo multifunkcionalan. Možete ga koristiti kao bazu na kapku, za highlight kuta oka ili sredine kapka te kao highlighter na jadgodicama. Kao highlighter na jagodicama zaista može dobro poslužiti, ali preporučam nadogradnju praškastim proizvodom. Ne naglašava suhe dijelove i ne skuplja se u pregibu, ali naglašavam da nemam masne kapke. Također, rekla bih da su lifteri vodootporni, iako to nigdje nije navedeno.

01 Lift em up in white - blistavo bijela sa sitnim shimmerom
02 Lift em up in rosy - nježno ružičasta sa sitnim shimmerom, bolji izbor za svijetlu put


Na slici ispod, Essence eyebrow lifter možete vidjeti uz rub mojih obrva, u kutu oka (pojačano sa sjenilom) i  u ulozi highlightera. Ovaj proizvod mi je trenutno must have! Uz to što je eyebrow lifter, može poslužiti kao highlighter i kremasto sjenilo.  Proizvod je zaista multifunkcionalan, a jeftin.


Količina: 1,64g
Cijena: 21,90kn
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete pronaći u dm-u do kraja srpnja ili isteka zaliha! Požurite!

Ukoliko obožavate shimmer i highlight efekt, ovo je pravi proizvod za Vas. Moje tople preporuke!

Sviđa li vam se ideja ovih liftera? Planirate li kupiti?

*PR

You Might Also Like

8 komentari

  1. Fora izgleda, nisam ih ni primjetila na polici. :D Više me privlači rozi, mada bi mi bijeli bolje stajao, mene uvijek privuče nekaj kaj nije za moju put. :3 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ti je normalno, nisi jedina! :P
      Ni mene nije privuklo na polici, da nisam dobila ne bih nikad kupila.. Sramota!!

      Izbriši
  2. Imam ovaj roza i odlična je stvarčica :D I meni se čini da su vodootporni što je dodatni plus :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je sigurno vodootporan! :D
      Stvarno je, svaka čast Essence-u po ne znam koji put. :D

      Izbriši
  3. e ovo nisam nigdje vidjela.. ili nisam zapazila O.o
    Aneta

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo bi valjalo potražiti. Ova bijela nijansa je predivna, nju bi mogla :)

    OdgovoriIzbriši