My travel bag essentials

srpnja 14, 2016


S prijateljicom sam provela tjedan dana na otoku Viru, više o njemu sam Vam već pisala OVDJE! (ukoliko volite lijepe slike definitivno škicnite). Danas sam Vam odlučila pokazati što sam sve ponijela u svojim nesseserima, iako 80% stvari nisam ni jednom upotrijebila. Znam, pretjerujem. Za sedam dana uzela sam odjeće i kozmetike koju ne bih koristila ni u mjesec dana. Imam problem, ali i opravdanje - nikad ne znaš što će ti trebati! Ukoliko Vas zanimaju nesseseri sa slike, desna torbica je iz KIK-a, a za lijevu ne znam jer ju imam jako dugo. Što sam sve ponijela u njima, saznajte u nastavku!

Preparativa


Odmah na početku ću govoriti o najvažnijim stvarima ljeti, a to su proizvodi za sunčanje. Ove godine sam odlučila koristiti stare favorite, a opet pružiti šansu i novim proizvodima. O svim favoritima sam Vam pisala, a do njihove recenzije možete doći klikom na ime - Nivea ulje za sunčanje, Olival dječja krema za sunčanje i Pyrus gel nakon sunčanja. Od novih proizvoda sam ponijela Balein sprej za sunčanje koji me jako razočarao i ne planiram ga više kupovati te Biobazin balzam za usne s SPF-om koji se otopio na suncu. Fail.


Ove godine sam odlučila smanjiti proizvode za tuširanje i njegu kose te sam ponijela samo osnovno. Šampon koji mi se sviđa i kojeg trenutno koristim je L'oreal Elseve Arginine Resist X3 Light, regenerator Pantene PRO-V Aqua Light i pjena za tuširanje od Balee o kojoj Vam stalno govorim, zaista ju obožavam! Sve navedene proizvode sam već imala doma i samo sam ih ponijela sa sobom, nije mi imalo smisla kupovati nove.


Ne izlazim iz kuće bez Baleine vode u spreju, to je definitivno moj must have proizvod ljeti. Naravno, na more nisam mogla otići ni bez svojih proizvoda za njegu lica. Možete primijetiti da su svi navedeni proizvodi od Balee, a riječ je o micelarnoj, aqua serumu, kremi za podočnjake i gelu za umivanje. Usput sam odlučila potrošiti Baleine trakice za depilaciju lica koje mi se nikako nisu svidjele. O svim navedenim Baleinim proizvodima sam Vam pisala u postu OVDJE!


Nedavno sam kupila travel size četkicu za zube i pastu koji su mi odlično poslužili. Samo za more, kupila sam sprej za komarce, ali na svu sreću nisam ga ni jednom morala upotrijebiti. U mojoj torbi obavezno mora biti sprej za nos Avamys bez kojeg ne mogu živjeti. Također, ne mogu živjeti ni bez svog omiljenog D&G Light blue parfema, Avonove pincete i Garnierovog Maximum Control roll on-a. Ponijela sam i vlažne maramice, deo maramice i maramice za brisanje naočala (većinom sunčanih). 


Uz gore navedene proizvode, za njegu kose sam ponijela i Baleinu masku za kosu, Macadamia četku o kojoj sam Vam pisala OVDJE! i kopču.


Nedavno sam na svojoj facebook stranici govorila o Dontodent zubnom koncu, bez njega ne mogu zamisliti dan. Doista najbolja investicija od 8kn! Uvijek na putovanja ponesem par štapića za uši jer mi je cijelo pakiranje ipak previše. Stavim ih u poseban čist džepić nessesera. Za svaki slučaj, ponijela sam i jedan Hansaplast. Sigurnost je na prvom mjestu!

Dekorativa


Ne vidim smisao ljeti nositi puder, to je kod mene zaista rijetkost, uglavnom za neke posebne prilike. Uzela sam samo Bourjois CC kremu koju također, nosim samo po potrebi. Bazirala sam proizvode za lice na korektorima, tako da sam ponijela Catrice kamuflažu, Max Factor Pan Stick (pročitajte više OVDJE!) i Aurin Correct ME! korektor (pročitajte više OVDJE!). Ono što ljeti nikako ne preskačem je puder u kamenu, a moj najnajdraži je Rimmel Stay Matte, možete primijetiti kako sam mu već dotakla dno. Bez nekog velikog razloga uzela sam i Balein primer, mogao je zatrebati (ali nije! haha). O MNY Master Sculpt setu sam Vam pisala OVDJE!, nije mi prvi izbor, ali je dobar za potrebe laganih kontura.


Bilo mi je jako teško birati rumenila i highlightere koje ću ponijeti. Stoga, uzela sam sve ono što mi je najdraže. Rumenila - 2 Catrice, The Balm i Artdeco. Od highlightera sam uzela Aura So Sweet iz nove kolekcije i The Balm Mary Lou Manizer. Nisam mogla otići ni bez omiljenog Aurinog iluminatora, pročitajte više OVDJE!.


Ljeti rijetko koristim sjenila, ali morala sam ih ponijeti. S obzirom da imam puno paleta s malo sjenila, odlučila sam se za MUR paletu sa 100 sjenila jer ima sve nijanse na jednom mjestu. O njoj sam Vam pisala OVDJE!. Obrve uvijek uređujem Catrice setom, a najdraža maskara koja svuda ide sa mnom je MNY Lash Sensational.


Ukoliko me duže vrijeme pratite, znate da je moj najdraži makeup proizvod ruž i da većinom o ruževima i pišem. Upravo zbog toga nije ni čudno da sam ih ponijela hrpetinu. Odabrala sam samo tekuće ruževe jer ih nije potrebno popravljati i paziti, a to kod izlazaka zaista puno znači. Uzela sam različite brandove tekućih ruževa - Beauty uk (pisala sam OVDJE!), Makeup Factory (pisala sam OVDJE!), Aura (pisala sam OVDJE!) i Bourjois (pisala sam OVDJE! i OVDJE!). Ovo su ujedno i moji najdraži brandovi tekućih ruževa. Neki povoljniji, a neki skuplji no jednako vrijedni pažnje! Uzela sam i jedan običan ruž, ali mat, koji mi je trenutno u postavi favorita, a riječ je o MNY Color Sensational Matte. Prije tekućih ruževa obavezno usne obrubljujem s olovkama, a za to su mi najdraže Essence olovke. Ljeto je, tako da sam uzela i svoje najdraže Avon sjajilo (više saznajte OVDJE!). Sigurnosti radi, uzela sam i Herplex.


Kod spremanja sam muku mučila koje kistiće uzeti. Većina ih je Style Master s ebaya koje možete naručiti OVDJE! i OVDJE!, a pronašlo se tu i Real Techniques kistova o kojima sam Vam pisala OVDJE!, Body soul, Essence, Look by Bipa i Eco Bella. Beauty blender je također s ebaya, a možete kupiti OVDJE!.
 

Inače ljeti imam gelirane nokte, ali ove godine nisam stigla napraviti rezervaciju. Stoga, morala sam na more ponijeti par lakića te odstranjivač. U Kozmu na Viru sam si kupila Essence-ov bijeli gel lak i odstranjivač bez acetona s mirisom jagode. Blazinice su tu bile za skidanje laka i nečistoća s lica.

*Ukoliko Vas zanimaju nijanse određenih proizvoda, pitajte me u komentare!

Što Vi nosite ovo ljeto na put? Imamo li štogod zajedničkog? Pretrpavate li se nepotrebnih stvarima (kao ja) ili znate mjeru?

You Might Also Like

22 komentari

  1. Super post, stvarno si super stvarčice uzela sa sobom. Kao i uvijek, najzanimljiviji dio mi je bio čitati o dekorativnim stvarčicama koje si uzela sa sobom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Također, i meni najzanimljiviji! :D

      Izbriši
  2. Odlične stvarčice si uzela sa sobom... hehe naravno da uvijek uzmem previše sa sobom i uvijek se vodim tom uzrečicom. Nikad ne znaš što će ti trebati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. kao da bi ja manje toga uzela :P normalno da uvijek uzmem vise toga, isto je i sa robom. "mozda mi i ovo zatreba" sindrom :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Super post!Od viska glava ne boli hehe.Blog ti je divan,novi sma clan,uzvrati ako zelis!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  5. Hahaha, kao da si cijelu kuću spakirala :) ali dobro je došlo, koristilo je za video koji je btw odličan <3 Sada i ja lagano mogu krenuti u razmišljanje što ću nosit sa sobom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, poslužilo je! :P
      Hoćeš i ti ovolike količine? haha

      Izbriši
  6. I ja sam ista, uvijek hrpu toga ponesem i imam najveći kofer :D
    No redovito se vratim s polovicom preparative manje jer se baš trudim koristiti kreme za sunčanje i ostale mazalice za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za kofer se slažem, moj jedva u auto stane! hahah
      I ja isto, ako nešto trošim onda je to preparativa. :D

      Izbriši
  7. sve essence stare olovke! sretnica :P ja imam sammo jednu hahah
    zanima me ova krema za podočnjake...jel radi štogod? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam ih taman prije izlaska! :P Već su sve pri kraju, nažalost. :(
      Meni je kremica dobra, imala sam blago isušeno područje i sad je super! :)

      Izbriši
  8. Aajmeeee, koliko lepote! :D Što se tiče pakovanja, ista sam, isti izgovor godinama koristim i bezuspešno se trudim da smanjim.
    MUR paleta je :O Divna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Ah, mi žene.. Što reći? Koju posluku porati? :D

      Izbriši
  9. Pa, stvarno si dosta toga nosila.
    Ja 70% toga ne bih stigla iskoristiti.
    Ali jako zanimljiv post. 👍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisam ni ja 80%, ali eto..
      To je tako kod mene! :D

      Izbriši
  10. Tako sam i ja natrpala kozmetičke torbice i za sada sam koristila samo par stvari. Ali, bitno da sam vec i soping obavila..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha tako sam i ja!! Isla kuci s jos vise stvari! :P
      Žene! :D

      Izbriši
  11. Ženo, ti si ga stvarno prečerala, ko da si išla na 3 mjeseca. :D Moram priznati da kaj se tiče kozmetike, znam si mjeru i stvarno ne pretjrujem kod pakiranja, ali zato s odjećom, uvijek pretjeram, iako pol toga ni ne stignem nositi... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja, nikad ne znaš što će ti trebati! hahahahha
      Poslužila kozmetika za izazov! :P
      Ma samo pretjeruj, za to smo stvorene! :D

      Izbriši