Kako prekriti tetovažu?

srpnja 26, 2016


Zanima Vas kako učinkovito, jeftino i lako prekriti tetovažu? Na pravom ste mjestu! Potreban Vam je samo jedan proizvod i 30kn! Način koji ćete vidjeti u nastavku odličan je za brzinsko i ne planirano prekrivanje. Mnogi od Vas su se vjerojatno našli u situaciji kada su zbog posla ili posebnih događanja morali prekriti vidljive tetovaže ili se "kuhati" u dugoj odjeći. Uz ovaj trik, zaboravite na kuhanje! Sve detalje saznajte u nastavku!


Za prekrivanje tetovaže potrebno Vam je:
- Par kistova koje ne koristite na dnevnoj bazi - ja sam se odlučila za Essence mini beauty spužvicu, Look by Bipa kist za usne i kist za rumenilo
- Paleta korektora - Essence ...all I need, pisala sam Vam više o njoj OVDJE!.
- Puder u prahu/kamenu ili Sprej za fiksiranje - moj odabir je pao na Rimmel Stay Matte puder u kamenu


1. KORAK
Područje tetovaže najprije sam očistila micelarnom od mogućih nečistoća. Zatim sam nanijela 2 sloja zelene nijanse korektora iz Essence paletice. Zelena nijansa inače služi za neutraliziranje crvenila, a meni je poslužila za "ubijanje" tinte tetovaže. Korektor sam dobro izblendala i prešla na drugi korak.


2. KORAK
Na izblendani zeleni korektor, stavljam rozu nijansu iz iste paletice korektora. Roza nijansa inače služi za prekrivanje tamnih podočnjaka, a ja sam ju iskoristila za dodatno posvijetljivanje tinte koja je prodirala ispod zelenog korektora. Korektor sam dobro izblendala i nanijela ga u samo jednom sloju.


3. KORAK
S obzirom na Vašu boju kože, uzimate korektor visoke moći prekrivanja. Za ovaj put, uzela sam tamniju bež nijansu, također iz gore navedene paletice. Na slici ispod možete vidjeti jedan sloj korektora.


4. KORAK
Bež nijansu sam ukupno nanijela u 3 sloja te bi svaki više bio previše, možete primijetiti da je i ovaj već polako predebeli. Prije svakog sljedećeg sloja, korektor je potrebno lagano izblendati. Sve skupa matirala sam s Rimmel Stay Matte (puderom u kamenu) kako bi prekrivanje što duže potrajalo. Tetovaža se još uvijek malčice nazire, ali nitko ju neće primijetiti ukoliko baš ne "bulji" u nju.


Za kraj Vam ostavljam sliku usporedbe prije i poslije. Možete primijetiti da nisam u potpunosti pogodila nijansu kože, ali trenutno je bitno samo prekrivanje. Mnogo brandova drži paletice s zelenim, rozim i bež korektorima. Osim Essenca se trenutno mogu sjetiti Wet n Wild, Makeup Revolution, Freedom i BH Cosmetics. Uvjerena sam da ih možete pronaći na svakom koraku, a vrlo vjerojatno je da ju već imate i doma! Nadam se da sam Vam uspjela pomoći!

Ukoliko nemate ništa od gore navedenog za prekrivanje, ukupno ćete morati izdvojiti 100kn. Essence paleticu korektora platit ćete samo 30kn!


*Ukoliko ste se pitali, tetovaža nije moja. Sestra je bila odličan model! Zahvaljujem joj se ovim putem.

Kako Vam se sviđa tetovaža, a kako prekrivanje? Hoćete li isprobati ovaj način prekrivanja?

You Might Also Like

10 komentari

  1. Tetovaža mi je baš simpatična. I ja ih imam 3. Na vidljivim su mjestima. Ljeti haha. Samo dvije. A treća je uvijek ili većinom vidljiva jer je ma zapešća lijeve ruke.
    I dobro je znati ovaj mali trik , ukoliko mi ikad zatreba. 😉

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na zapešću. *

      Mrzim auto ispravljanje riječi haha

      Izbriši
    2. Super, nitko ne ostane na jednoj kad krene! :D

      Izbriši
    3. Vjerojatno ne haha
      To ti je kao ovisnost. 😂

      Izbriši
  2. već sam ti htjela poslati poruku-kako ja to ne znam da ti imaš tetovažu?? :)
    jel ju radila u sk-u?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha :D
      Da u Sisku, al kod nekog dečka privatno.. xD

      Izbriši
  3. Dobro je ispalo..ja nemam tatto tako da nemam tih briga...ja sam čula da je od Illamasqua kremasti pigment jako dobro za prekrivanje tetovaža...malo je skuplji ali da izvrsno prekriva sve tipove ožiljaka ili tetovaže,i dugo traje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, vjerojatno treba i dobar iznos za njega izdvojiti.

      Izbriši
  4. Baš je lijepa tetovaža. Ja imam na ramenu pa zasad nisam imala potrebe prekriti ju hehe uostalom kolko sam novaca dala ima da ju svi vide :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala u sestrino ime! :)
      hahaha sigurno je lijepa! :)

      Izbriši