Favoriti mjeseca - August 2016

rujna 10, 2016


Znam da je gotovo sredina rujna, ali za favorite mjeseca nikada nije prekasno! U kolovozu se u mojoj košarici pronašlo jako puno novih proizvoda i bilo je teško izabrati omiljene. Izdvojila sam za Vas proizvode koji su me oduševili i one koje sam najviše koristila. Uživajte u čitanju!


Noelle ovalni kist - sestra mi je kupila set od pet ovalnih kistova u Bipi za 150kn. Mene je najviše oduševio najveći iz seta, a riječ je o kistu za tekući puder i puder u kamenu. Pomoću njega puder nanosim u roku sekunde! Sve je vrlo lijepo zaglađeno i prirodno. Kist je mekan u dodiru s kožom, lako se koristi, upija malo proizvoda i jednostavno se čisti. Uskoro pišem više.

Golden Rose tekući ruževi - trenutno posjedujem dvije nijanse 05 i 12. Ovo su definitivno jedni od najpovoljnijih i najkvalitetnijih tekućih ruževa. Vrlo su pigmentirani, lako se nanose i brzo suše. Ne isušuju usne i ne naglašavaju suhe dijelove. Traju do šest sati, ali neće preživjeti jelo. Cijena jednog ruža je 35kn, ali 90% nijansi je stalno rasprodano.


Makeup Revolution 100 eyeshadow paleta (Nudes and Smoked Collection) - jedno vrijeme sam u potpunosti zanemarila ovu paletu. Ovo ljeto odlučila sam to promijeniti i podsjetila sam se koliko je zapravo dobra. Tj. odlična sjenila su ona sa shimmerom. Ono što volim kod ove palete je definitivno raspon nijansi (ima 100 sjenila). Odlična mi je za putovanja jer ne moram nositi puno malih paleta ili mono sjenila. Uz nju mogu napraviti hrpu različitih look-ova. Više o njoj sam Vam pisala OVDJE!.


L'oreal Paris Infallible Mattifying primer - baza je namijenjena za matiranje kože, a ja imam suhu kožu. Usprkos tome, odlučila sam ju isprobati. Nije mi nimalo isušila kožu, štoviše lijepo mi je popunila pore i sakrila suhe dijelove lica koji se inače ističu. Naravno, prije upotrebe obavezno nanesem obilno hidratantnu kremu. Ovo je definitivno najbolja baza koju sam isprobala! O njoj ću Vam sigurno napisati detaljniju recenziju. Za kraj, želim se zahvaliti Lil'Mee Make Up & Beauty na preporuci.

Aura So Dolly So Sweet rumenilo - nijansa 227 Sugarbabe. Riječ je o prljavo rozoj nijansi. Na mojoj tamnoputoj koži izgleda čudnovato dobro i daje licu posebnu ljepotu. Ovaj mjesec sam ga s posebnim guštom koristila. O Aurinim rumenilima Gloriuos Cheeks sam Vam već pisala recenziju OVDJE!.


Aura So Dolly So Sweet highlighter - obožavam highlightere i mogu Vam reći da me Aurin oduševio na prvi swatch! Gelaste je teksture i vrlo lako se razmazuje prstima. Ima puno šljokica u sebi tako da ga najčešće koristim na tijelu za večernje izlaske, ali i na licu se pokazao kao odličan saveznik. Multifunkcionalan proizvod kojeg vrijedi imati. Možete ga kupiti na Tester.hr.

L.A. Girl PRO conceal - nakon dugo razmišljanja i čitanja, odlučila sam kupiti korektore za konturiranje. Nijansa na slici je Medium Bisque. Korektor se lako blenda i ne ističe suhe dijelove lica. Uskoro ću Vam i o njemu napisati detaljniju recenziju. L.A. Girl možete kupiti na Beauty Bay-u.

Posjedujete li koje od navedenih proizvoda? Što biste voljeli imati u svojoj kolekciji?

You Might Also Like

11 komentari

  1. nisam nista od navedenog probala, ali si me opasno zainteresirala za bazu, meni nije potreban mat ucinak nego popunjavanje pora tako da bi vrijedilo probati to cudo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baza je odlična! :)
      Drago mi je što sam te s nečim zainteresirala, inače ti uvijek mene! :P

      Izbriši
  2. Imam ovu paletu sjenila i jako su mi draga njena shimmer sjenila. Mat sjenila su ono - ok, al zato se isplati zbog shimmer sjenila svakako!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeeeeij baš mi je drago da ti Infallible baza odgovara! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hoćemo li mi ikad imat iste proizvode koje koristimo jer favorite očito nećemo nikad. :D Naravno da ništ od ovog nisam isprobala, ali me jako zanimaju ovi GR ruževi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah navikni se! :D Ne znam zašto se uopće družimo, koji su nam zajednički interesi? HA? :P
      Možda jednom u budućnosti bude koji zajednički. :P
      GR su zaista oooodlični tekući ruževi, vrijede puno više od 35kn!

      Izbriši
    2. Znaš ti jako dobro koji su nam zajednički interesi. :P Ahahahahah
      Okej, znači moram makar jednu nijansu GR-a nabavit. :)

      Izbriši
  5. Vec mjesecima planiram otici kod susjeda u Bosnu i kupiti neke nove GR stvarcice, ukljucujuci i ruzeve (koji vise nisu novi), ali nikako. Valjda to tako ide kad je nesto dostupno.
    Primer izgleda primamljivo, ali buduci da sam se jako opekla puderu iz te kolekcije, nznm kako bih ga kupila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače nisam uopće ljubitelj L'oreal proizvoda, ali ovo čudo je stvarno odlično! :)
      Nisam isprobala puder jer meni ne treba matiranje. :D

      Izbriši