Instapost #august

rujna 11, 2016


Ovo mi je bio jedan od ljepših kolovoza u životu. Iako nije ispao kao što sam planirala, više sam nego zadovoljna. Puno sretnih trenutaka podijelila sam i na instagramu, a kao što sam obećala, na kraju svakog mjeseca fotografije ću objaviti i na blogu. Uživajte u slikama!

Kako dečko i njegova obitelj drže seoski turizam, znamo se često uputiti na izlete. Mališana sam pronašla u polju suncokreta i naravno, morala sam ga uslikati. Tko još nema close up nekog kukca? Ostavite mi linkove svojih fotografija u komentaru!

Fotografiju objavljuje Anita Šimunović (@a_lady__)

Moj nećak svakodnevno uči nove riječi i upija kao spužva. Nema još ni dvije godine, ali znam da će biti mali tetin genijalac! :D Ne volim baš objavljivati njegove slike, ali ovaj video je morao vidjeti svijet.


S obzirom da živimo u stanu Barki najviše vremena provodi na balkonu. Kao što možete vidjeti na slici ispod, progura glavu kroz prazninu balkonske ograde i gleda kvart. Živimo na posljednjem katu zgrade, tako da mali ima "penthouse" pogled. U ovoj pozi ga možete pronaći svaki dan. Njegov omiljen prostor u stanu.

Fotografiju objavljuje Anita Šimunović (@a_lady__)

Swatchevi predivne Essence Shape&Shadows palete iz kolekcije Blogger's Beauty Secrets (pisala sam OVDJE!). Na fotografiji ispod swatcheva, nalazi se look napravljen s istom paletom (na usnama Golden Rose tekući ruž u nijansi 12).




Ostvarila sam suradnju s Olival kozmetikom. U prvom paketiću stiglo mi je divno zlatno ulje smilja. Uskoro ćete o njemu čitati detaljniju recenziju!


Obožavam zalaske sunca. Pokušavam ih što više uhvatiti fotografijama, svaki je poseban na svoj način.

Fotografiju objavljuje Anita Šimunović (@a_lady__)

Ljeti volim eksperimentirati s bojama. Ovo je jedan jednostavniji look kojeg ću sigurno ponoviti. Sviđa li Vam se?


Nakon toliko pozitivnih recenzija Avonove Black mineral maske, morala sam ju isprobati. Ne znam hoću li uskoro pisati recenziju jer nisam još donijela konačno mišljenje o njoj. Kakvo je Vaše iskustvo?


Čim sam ugledala Wet n Wild contouring stick pala je kupnja. Uskoro ide detaljnija recenzija (sljedeći tjedan)!


Ruž koji mi ne stoji, ali eto. Volim ga. Riječ je o Gerard cosmetics ružu u nijansi Gravity.


Ukoliko tražite dobre, a jeftine trepavice obavezno pogledajte Aurine. Osim njih, odlični se komadi mogu pronaći na ebayu. Na fotografiji ispod se nalaze moji omiljeni komadi trepavica, kutijica za njih i ljepilo.


Iako nisam profesionalac, volim šminkati prijatelje i vježbati. Ovo je jedan primjer igranja.


Puno Vas me je pitalo o Noelle ovalnim kistovima koje mi je sestra kupila. Ne brinite, recenzija ide uskoro! Iako ne znam čemu toliki hype oko ovih kistova?! Instagram je kriv za sve! Ne želim spojlati!


Jedan od najljepših lookova koje sam napravila. Riječ je o ljubičastom cut creasu. Svaki kapak sam minimalno radila pola sata, ali vrijedilo je (amater!). Što mislite?


Roberto je imao sniženja na cipele, a sestra i ja obožavamo cipele. Koja žena ne? Što smo još kupile pogledajte OVDJE!.


Jedan dan me puklo i odlučila sam raditi "bridesmaids" makeup look (nisam zaručena i ne udajem se). Ono što je istina, luda sam kao i djeveruše iz filmova. Također, ovdje sam prvi put isprobavala zlatnu pozadinu. Sviđa li Vam se?


Odlične pjene za tuširanje, napisala sam Vam cijelu recenziju o njima OVDJE!.


Sve djevojke u svojoj torbici moraju imati mini parfemčić/toaletnu vodu. Ja sam iz Essence limitirane kolekcije Exit to explore uhvatila odličnu toaletnu vodu. Sve o njoj saznajte OVDJE!. Ukoliko ih još ima na Vašim policama, odmah u kupnju!


Kraj mjeseca je definitivno obilježio povratak na more. Na odmor sam otišla s dečkom, majkom i nećakom. Svaki dan smo uz kupanje i sunčanje obilazili hrpu destinacija (Zadar, Nin i Vir). Ostavljam Vas slikama jer govore više od tisuću riječi.

Fotografiju objavljuje Anita Šimunović (@a_lady__)






















Fotografiju objavljuje Anita Šimunović (@a_lady__)













Kako ste se Vi proveli u kolovozu? Volite li instapostove? 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ajme, koliko sam ja toga kod tebe propustila... Samo ti nastavi s ovakvim postovima i divnim fotkama jer mene instagram ne vidi često. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uključi se! :D <3
      Samo za tebe ide svaki mjesec instapost! :P <3

      Izbriši
  2. Uzivanje je bilo gledati fotkice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fotke su ti prekrasne, Zadar i Nin obožavam :D

    OdgovoriIzbriši