Olival zlatno ulje smilja

rujna 19, 2016


Olival je hrvatski brand koji kvalitetom svojih proizvoda privlači sve više potrošača, pa tako i mene. Na mojoj wishlisti dugo se nalazilo Olival zlatno ulje smilja i prije malo više od mjesec dana napokon je pronašlo put do mene! Kao osoba normalne kože lica s jačim naginjanjem suhoj, ono se činilo pravim proizvodom za mene. Jesam li bila u pravu i kakvi su dojmovi? Saznajte u nastavku!


Proizvod dolazi zapakiran u kartonskoj ambalaži zlatno-smeđe boje koja na sebi ima sličicu smilja i osnovne podatke o proizvodu (sastav, upute za korištenje, količina, naziv i sl.). Samo ulje se nalazi u staklenoj bočici sa srebrenom pipetom. Bočica je prozirna te ju upotpunjuje zlatna boja ulja koje se u njoj nalazi. Dizajn cijelog proizvoda je vrlo elegantan, a pipeta je jednostavna za korištenje.


Zlatno ulje smilja dubinski njeguje kožu, obnavlja i sprječava nastajanje bora. Njegovo djelovanje na mojoj koži bilo je primjetno nakon par dana korištenja. Suhi dijelovi kože su nestali, a koža je izgledala zdravo i nahranjeno. Nije bilo negativnih reakcija kože.
Prije korištenja, lice temeljito očistim, a zatim nanosim ulje. Ne volim prije ulja koristiti kremu, ali Vi  možete. Može se koristiti u dnevnoj i noćnoj rutini. Ukoliko imate izraženo suhu kožu preporučam Vam da ga tako i koristite! Ali ako kao i ja imate normalnu kožu sa suhim dijelovima, bolje će Vam odgovarati samo noću. Ulje se ne upija odmah u kožu i ostavlja sjajan/mastan trag. Potrebno mu je najmanje pola sata da se upije. Ukoliko ne želite mastan trag na Vašoj koži morate koristiti jako malu količinu ulja (max. jednu kap) i dobro ju utrljati. Osobno sam tip koji ulje bogato nanosi (tri do četiri kapi) i uživa. Ulje je poželjno nanijeti na lice, okoloočno područje i vrat, a ja ga stavim i na usne. Koža ujutro izgleda nahranjeno, a mastan trag je nestao. Količina jednog proizvoda dovoljna je za barem tri mjeseca upotrebe! Ulje ima miris smilja, pojedincima se neće svidjeti. Ulje može poslužiti kao podloga za makeup, ali prethodno se mora dobro upiti. 

Namijenjen je suhoj, normalnoj i osjetljivoj koži! Preporučam istoj!
Savjet - ulje će se najbrže upiti kada je koža vlažna, koristite ga odmah nakon tuširanja. Za osjetljivu ili problematičnu kožu trebalo bi prije nanošenja ulja nanijeti tonik kojim će se nadomjestiti vodena komponenta kreme.

Ulje sadrži:
Ulje smilja - glavna aktivna tvar. Ima anti-age učinak, djeluje protiv bora i revitalizira kožu
Ulje jojobe - čini kožu mekom i hidratiziranom, poboljšava njenu elastičnost. Odlično za njegu upaljene i nadražene kože
Ulje argana - štiti i regenerira kožu. Sprječava sušenje kože i nastanak bora. Djeluje protuupalno
Ulje nevena - kožu omekšava, tonizira i vlaži
Ulje masline - za prekrasnu i glatku kožu te svjež i blistav ten. Omekšava i zaglađuje kožu
Ulje ruže - izvrsno djeluje na regeneraciju kože
Ulje sjemenki marelice - daje elastičnost i čistoću koži. Izglađuje bore, sprječava/smanjuje iritacije te ujednačava ten
Ulje badema - hranjivo je, omekšava i hrani suhu kožu, čini je podatnom i smiruje iritacije
Prirodni ekocertificirani silikon - smanjuje osjećaj masnoće na koži

Prije i poslije nanošenja
Sastav:
Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europea Fruit Oil, Undecane, Tridecane, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Trygliceride, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Helichrysum Italicum Flower Oil, Linalool, Limonene. 
Ne sadrži parabene! Nije testirano na životinjama!

Količina: 15ml
Cijena: 129,90kn
Možete kupiti u određenim drogerijama i ljekarnama.

Bliži se zima, a svi znamo što s njom dolazi. Pripremite svoju kožu na vrijeme i kupite Olival zlatno ulje smilja! Moje tople preporuke!

Jeste li isprobali koji proizvod s uljem smilja? Što mislite o zlatnom ulju smilja?

*PR

You Might Also Like

6 komentari

  1. Vec si dugo trazim neko dobro ulje za njegu ali i dodatak u pudere kad sminkam cure koje imaju suhu kozu s naglasenim suhim dijelovima. Mislim da je ovo ipak malo premasno za to, ali za njegu se cini sasvim u redu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ulje znam i sama koristiti u te svrhe, ako ga ikada kupiš za njegu isprobaj. :) Meni i u tu svrhu odlično služi.

      Izbriši
  2. Obožavam ovo ulje :D Najčešće ga koristim zimi kad mi je koža željna dodatne njege i to tako da u noćnu kremu kapnem koju kapljicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga ne kombiniram s kremom, ali mislim da ću početi.
      Ulje je stvarno odlično! Za obožavat! <3

      Izbriši
  3. Zvuči odlično i mislim da mi treba za bore. :D

    OdgovoriIzbriši