theBalm - FratBoy

rujna 18, 2016


Dugi niz godina željela sam isprobati theBalm proizvode, a sada kada jesam, reći ću Vam da ih želim još (iako nisam sa svima zadovoljna)! Danas sam s Vama odlučila pričati o rumenilu FratBoy koje me pomalo razočaralo. Zašto? Saznajte u nastavku!


theBalm je svjetski poznat brand zbog odlične kvalitete proizvoda, ali i njihove ambalaže! Riječ je o kartonskoj retro ambalaži koja će Vam lako upasti u oko. FratBoy rumenilo ima motiv ragbija. Na prednjoj strani ambalaže možete vidjeti rumenu djevojku koja ljubi svog dečka tj. igrača ragbija. Rekla bih da mu je na taj način poželjela sreću ili čestitala na pobjedi. Također, u pozadini se vidi i sam teren (igralište) te sestrinstvo/bratstvo. Ambalaža funkcionira na magnetsko otvaranje/zatvaranje. Kada otvorite rumenilo, na gornjoj strani poklopca nalazi se dosta dobro ogledalo u motivu ragbi terena, a na drugoj strani pan s plavim dizajnom oko sebe i natpisom "So many men, so little time...". Na stražnjoj strani ambalaže nalazi se sastav, rok trajanja, gramaža i sl. informacije o rumenilu. Pri kupnji, rumenilo dolazi u dodatnom kartonu s istim motivom, ono rumenilo štiti od izbjeljivanja ambalaže i sličnih nepogoda. 


Pigmentacija rumenila je lošija, ostavlja slabiji trag na licu, ali može se nadograditi. Pigmentiranije je na tamnoputijim osobama, iako ljepše pristaje svjetlijoj puti. Vrlo lako se nanosi i blenda. Potrebno je lagano dva do tri puta tapnuti kistom u rumenilo i izblendati. Tekstura mu je veoma mekana i ne trusi se. Nije prepraškasto. Koži daje svježinu. Odlična je kombinacija uz Mary Lou. Rumenilo nema miris, sporo se troši i dugotrajno je, preživi radni dan.

FratBoy - zagasito roza nijansa, malo vuče na koraljnu. Sadrži sitan srebrni shimmer. Iako ima shimmer, on se ne vidi na licu i usudila bih se reći da je ovo mat rumenilo. Savršena nijansa za svaki dan.

Na swatchu se nalaze ČETIRI SLOJA rumenila
Sastav:
Mica, Boron Nitride, Polyethylene, Isoeicosane, Silica, Ptfe, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyisobutene, Dimethicone, Sodium Dehydroacetate, Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492). Jedno od rijetkih rumenila koji ne sadrži Talc! Veliki plus!

Količina: 8,5g
Cijena: 160kn (Bipa)
Rok trajanja: 12 mjeseci
theBalm se može pronaći u određenim Müller i Bipa drogerijama, a dostupan je i na raznim web stranicama kao što je Pink Panda i Abrakadabra. Svoj primjerak kupila sam u Bipi (poslovnica u Varaždinu - kod tržnice).

Za kraj Vam moram priznati da omjer cijene i kvalitete ovog rumenila nije opravdan! Pogotovo za nijansu koju sad ima gotovo svaki brand. U drogerijama ima boljih rumenila s pristupačnijim cijenama. Iako volim ovo rumenilo, nisam sigurna hoću li isprobati ostale nijanse.

Jeste li isprobali štogod od theBalma? Sviđa li Vam se FratBoy? Kakva su Vaša iskustva?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Ovo je definitivno moja nijansa rumenila i bas sam neki dan u Bipi gledala ovo rumenilo i razmisljala o kupnji. Mislim da cu ga ipak preskociti..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je nijansa predivna, samo takve i nosim. :D
      Preskoči. :)

      Izbriši
  2. Puno previše para za ovakvu kvalitetu, šteta jer je nijansa baš krasna i mislim da ovakve nijanse svakom lijepo pristaju. :)

    OdgovoriIzbriši