Wet n Wild Megaglo DUAL-ENDED CONTOUR STICK - Light/Medium

rujna 16, 2016


Brandovi moraju ići u korak s trendovima na tržištu, a najveći hit u posljednje dvije godine je definitivno konturiranje. Ne zaostaje ni Wet n Wild koji je izbacio hrpu novih proizvoda na tržište te nas sve pozitivno iznenadio. U mojoj košarici se pronašao Dual-ended contour stick, a sve o njemu saznajte u nastavku!


Na početku, želim pohvaliti Wet n Wild jer je zaista poradio na ambalaži svojih proizvoda! Ambalaža contour sticka je čvrsta te ima dva kraja s prozirnim poklopcima. Na jednom kraju se nalazi korektor za konturiranje, a na drugom za highlight tj. posvjetljivanje. Stick je klasične crne boje s bijelim detaljima. Na poleđini mu se nalazi cruelty free zeko koji nam nagovještava da Wet n Wild svoje proizvode ne testira na životinjama! Veliki plus! Mehanizam proizvoda funkcionira na okretanje. Kada okrenemo krajeve sticka, izlaze korektori. Pri korištenju je potrebno izvući vrlo malo korektora jer bi u protivnom mogao pući. Meni je pukao highlighter tj. odvojio se od posteljice na kojoj je stajao. Sam proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži, a na stražnjoj strani možete vidjeti upute za korištenje kao slike. Naravno, svaka osoba ima drugačiji oblik lica i ne mora značiti da je to pravi izbor za nju!


Proizvod dolazi u dvije nijanse - Light/Medium i Medium/Tan. U prodavaonicama sam pronašla samo Light/Medium, mislim da Medium/Tan nije dostupna na našem tržištu.

Korektori imaju dobro prekrivanje, iako im to nije prvobitna namjena te se mogu lako nadograditi. Highlight nijansa može se upotrijebiti na podočnjacima, ali zna se uvlačiti u borice. Uz setiranje, korektori na licu potraju cijeli dan. Kremasti su, ali malčice suhije i tvrđe teksture. Contour strana se nanosi i blenda lakše od highlight strane. Obuhvatno, obje nijanse se nanose i blendaju sasvim u redu. Na licu ostavljaju polumat finish. Lakše ih je izblendati kistom (pogotovo ovalnim), s beauty blenderom će proces duže trajati. Ukoliko se dobro izblendaju, korektori se lijepo stapaju s kožom i ne izgledaju prljavo. Nakon korištenja, proizvode na licu dobro setiram i pojačam intezitet bronzerom (Misslyn Hi from Hawaii!) i highlighterom (TheBalm Mary Lou Manizer) za efektniji look. 
Savjet - za lakše nanošenje i blendanje, korektor je dobro kombinirati s uljem za lice. Ono neće uništiti samu nijansu, ali će omekšati teksturu proizvoda. Moje tople preporuke idu Olivalovom čarobnom ulju smilja.
Proizvod ističe suhe dijelove lica, ne bih preporučila suhoj i dehidriranoj koži!!


Highlight - bijeli korektor bez shimmera, nijansa će rijetko kome pristajati. Trebala bi biti trunčicu tamnija i naginjati žutoj. Od nje bi mogli izgledati jako blijedo/bolesno. Korektor će odgovarati samo jako svijetloj puti. Nanosi se na područje oko očiju, na donji dio čela, uzduž nosa, na bradu i uz rub obrve. Malo se uvlači u borice oko očiju. 
Contour - toplija smeđa nijansa. Odlično pristaje svjetlijoj i tamnijoj puti žutog podtona. Nanosi se ispod jagodične kosti, uz rub kose (čelo), sa strane nosa, ispod brade i uzduž čeljusti.


Sastav:
Pentaerythrityl Adipate/Caprate/Caprylate/Heptanoate, Polyethylene, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-glycerides, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethicone, Paraffin, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Microcrystalline Wax/Cire microcrystalline, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Silica, Tocopherol, Titanium Dioxide/CI 77891, Bismuth Oxychloride/CI 77163, Iron Oxides/CI 77499. Ne sadrži parabene, sulfate, i gluten!

Količina: 4g
Cijena: cca 45kn
Rok trajanja: 18 mjeseci
Može se kupiti u određenim dm drogerijama i Accesorize prodavaonicama.

Dual-Ended contour stick odličan je izbor za brze i prirodne konture. Nadam se da ću isprobati još par sličnih contour stickova i donijeti Vam usporednu recenziju. Zainteresirani?
Uz contour stick, Wet n Wild ima odlične proizvode, a ja najviše od svega volim njihove megalast ruževe. Više o njima sam Vam pisala OVDJE!.

Jeste li isprobali ovaj stick? Kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Bas trazim nesto za konturiranje.
    Odvazila sam se i odlucila probati nauciti! :)
    Pa mi je svaki savjet dobro dosao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije to neka nauka, samo treba znati svoj oblik lica i kako ga učiniti "mršavijim". :D
      Pogledaj slike na internetu koje pokazuju kako se konturira koji oblik lica i vježbaj. Na kraju ćeš sama znati što ti odgovara. :)
      Ovaj stick je super za početnike.

      Izbriši
  2. Mislim da su stikovi bolji od paleta za konturiranje jer ih je lakše i brže nanijeti, no mora se jako paziti da se nijansa izabere prema tonu kože jer inače izgleda neprirodno :D Drago mi je čuti da je WnW poradio na ambalaži ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, bolja su alternativa ali lošije nijanse..

      Izbriši
  3. Odlična i iscrpna recenzija! :D Dio za hajlajt mi se nikak ne sviđa, prekreč mi je :D a pošto mi ni nijansa za konture ne odgovara, preskačem ovaj proizvod iako mi je bila želja nabaviti ga. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preskoči! :)
      Možda je onaj od Catrice-a bolji. :D
      Iscrpna :P <3

      Izbriši