Ebelin set za oblikovanje obrva

listopada 19, 2016


Kao i većina žena, opsjednuta sam obrvama! One nikako ne žele surađivati, guste su i prebrzo rastu. Stoga, odlučila sam isprobati Ebelin set za oblikovanje obrva tj. trimere koji bi mi trebali olakšavati život. O čemu se točno radi i djeluje li? Saznajte u nastavku!


Ebelin set za oblikovanje čine tri trimera istog dizajna i funkcije, ali različitih boja. Riječ je o plastičnim drškama s malim žiletama koje su zaštićene poklopcima.

Trimeri su zaista odlični, uklonit će sve dlačice okom vidljive i nevidljive. Meni su se odlično pokazali i za nadusnicu. Čupkom ne uspijem maknuti sitne dlačice koje se nalaze skroz uz rub usana, ali trimerom ih se riješim u roku sekunde. Precizni su i oštri! Za moj ukus glava trimera bi trebalia biti malo manja kako bi stala između obrva (za sve one koji se bore sa spojenim obrvama), ali uz više uloženog truda uspije se doći i do tog dijela. Pri korištenju, trimer je potrebno lagano prisloniti uz kožu i pomicati u smjeru obrnutom od rasta dlake.

Nedostatak ovih trimera je to što briju, drugim riječima dlačice će rasti brže i biti puno snažnije. Također, deblje i jače dlačice koje su pri čupanju pukle (crne točkice) neće maknuti!


Vrlo ih je jednostavno održavati. Uzmite vlažnu maramicu i čistite žilete dok ne budu sjajne. Nakon čišćenja ih obavezno obrišite jer želite spriječiti hrđu! Rok trajanja ne mogu odrediti, kada otupe znate da je vrijeme za novo pakiranje.

Količina: 3 komada
Cijena: 23,90kn
Možete pronaći u svim dm poslovnicama.

Kako Vi brinete o svojim obrvama? Jeste isprobali Ebelin set za oblikovanje?

You Might Also Like

13 komentari

  1. Jesi probala oblikovat? Bas me zanima 😁

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ovo probala ali voljela bih , jer sav rad oko mojih obrva jeste da ih pocupa i to je to , ovo bi mi zamijenilo pincetu , aa i manje vremena bih potrosila oko cupkanja obrvaa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam je li dobro zamijeniti pincetu s trimerom jer će obrve rasti brže i jače, odlično je pomagalo za one oku nevidljive! :)
      Isprobaj i javi dojmove! :D

      Izbriši
  3. Čupam pincetom, obrve, brčetine, sve...uzmem ogledalo koje povećava i udri brigu na veselje, hahha. :D Nekako me strah "brijat" i ovak imam borbe s dlačicama...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti svoje prvo počupam i onda ono što ne mogu očistim s trimerom. Vjeruj olakšanje samo kakvo! :D

      Izbriši
  4. A gdje se timeri nalaze u dm-u? Ni u jednom ih ne mogu naći, a gledala sam u 3 poslovnice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se dobro sjećam stoje na onim stalcima što se okreću, gdje su ukosnice i sl. Jeste pitali tete prodavačice? Samo im nemojte reć trimeri, već baš Ebelin set za oblikovanje obrva. :)

      Izbriši
  5. Cura koja radi tamo mi je rekla da su set imali samo sezonski, kao limited edition. O.o i da ga nemaju više.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda očito ne zna, ti trimeri su u prodaji minimalno dvije godine.. Nema šanse da limitirano izdanje toliko dugo bude u prodaji.

      Izbriši
    2. Prošla sam još nekoliko dm-ova, bezuspješno. :(

      Izbriši
    3. Imas u Mulleru iste takve za 24kune. Tam kod pinceta i toga

      Izbriši
  6. Nije tocno da brze rastu i deblje ja izbrijavam i lice fala bogu nemam bradu 😉😂

    OdgovoriIzbriši