Favoriti mjeseca - october 2016

listopada 30, 2016


Mislim da je ovo prvi mjesec s podjednako favorita dekorative i preparative. Razlog je vrlo jednostavan, ovaj mjesec sam se rijetko šminkala. Kiša me čini depresivnom i nemam volje za životom. Na svu sreću kraj mjeseca je obilježilo sunce te sam se malo trgnula i napisala Vam par postića, a jedan od njih je i favoriti mjeseca. Uživajte u čitanju listopadskog izdanja!


Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick - nijansa 03. Pronašla sam svoju omiljenu nijansu ruža. Golden Rose tekući ruževi su već bili u mojim favoritima, ali ovo je bez pitanja zaista moja omiljena nijansa! Također, dupe je jednog puno skupljeg ruža, a uskoro ću ih usporediti na blogu. Općenito, ruž je izuzetno pigmentiran, dugotrajan i ne zateže usne. Sve što Vam je potrebno od jednog ruža jako niske cijene! Swatch nijanse pogledajte OVDJE!.

AURA power LASHES - 14 Look at me su moje omiljene trepavice. Mojim očima daju novu dimenziju. Aurine trepavice su općenito najjednostavnije za nanošenje. Na očima izgledaju prirodnije te ih uopće ne osjećate. Trakica na koju ide ljepilo se odlično savija i vrlo je tanka tako da s njom nećete imati problema. Nažalost broj 14 je dio LE izdanja i uskoro će se povući iz prodaje. Ja sam zalihu obnovila, a Vi požurite po svoj primjerak!

Maybelline NY Master Sculpt - iako mi se nije sviđao jer nije dovoljno pigmentiran, sada mi odlično pristaje uz kremaste konture. Trenutno je to moj prvi odabir pri šminkanju. Koristim samo Contour stranu, ona se vrlo lijepo blenda, ne izgleda prljavo na licu, nije napadna i nema narančastih nota (na slikama se zbog uređivanja čini da ima). Ovo je odlična nijansa za sve osobe svjetlije puti. Cijelu recenziju pročitajte OVDJE!.


Olival Natural ružmarin i limun šampon (za masnu i normalnu kosu) - moram ga opet hvaliti. Uz ovaj šampon moja kosa dobije lijepi volumen i sjaj. Ne masti se 3-4 dana. Nema SLS. Uskoro poduža recenzija o njemu.


Balea krema za čišćenje lica - proizvod za suhu i osjetljivu kožu. Toliko nježna prema licu i uz to predivnog mirisa. Moje lice se preporodilo otkad koristim ovaj proizvod, ne zateže i poslije pranja je izuzetno mekano. Moje tople preporuke! U ponudi postoji i pjena koju ću sigurno isprobati.

Balea ulje za skidanje šminke - ovo je zaista čudo od proizvoda! Sve halloween maske mi je uklonio bez problema. Makeup sam trebala skidati minimalno 10 do 15 minuta, a on ga je u potpunosti uklonio za 3 minute. Vrlo temeljito i brzo čisti lice. Ne koristim ga za skidanje klasičnog makeup-a već baš kod žbuke na licu tj. svojih egzibicija. Ulje je vrlo blago i nije napravilo nered na mom licu. Preporučam osobama sa osjetljivom i suhom kožom. Trebao bi napustiti dm asortiman, ali mislim da se još uvijek može pronaći na policama.

Sviđa li Vam se koji proizvod iz mojih ovomjesečnih favorita? Imamo li štogod zajedničkog?

You Might Also Like

15 komentari

  1. Zanima me Balea ulje, a o ružu 03 imam samo riječi pohvale - odličan je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti odgovara, meni je isto odličan! :)
      Nemam iskreno ništa više za reći o ulju osim da skida šminku bez pol muke. :D

      Izbriši
  2. od svih favorita najviše me zanima Olival šampon i čekam recenziju :D i ovo Baleino ulje za skidanje šminke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne planiram pisati o ulju, a recenzija o šamponu će čim ga potrošim! :D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Stvarno je odličan! Očekivala sam neki šrot, a ono brutala. Mislim da košta 15ak kuna. :D

      Izbriši
  4. Trebalo bi isprobat ovu Baleinu pjenu. :D I meni je Olivalov šampon odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morat ću i ja isprobat pjenu! :D
      Napokon nešto zajedničko!! Mi se mičemo s mjesta! :D

      Izbriši
    2. Hahah, ma joooj, mislila sam kremu. :Đ :DD
      Da, da, tko zna kaj bude do kraja godine, možda skupimo i tri favorita. :D

      Izbriši
  5. Nikako da uhvatim ovu nijansu, a toliko si je želim :( žao mi je što nisam kada su stigli na Pink Pandu naručila 03 umjesto 01!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 01 je presvijetla :/ Držim ti fige da uskoro nađeš, a ako ne kupi dupe o kojem ću uskoro pisati! :D

      Izbriši
  6. Zajednički favoriti su nam GR ruž i Balea ulje. :) Jako bi željela isprobati Olival šampon(e), iako čini mi se da su razmjerno skupi - morati će me oduševiti. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem uskoro napisala detaljnu recenziju, pa pričekaj prije kupnje. :D
      40kn košta, slažem se da nije sića! :D

      Izbriši
  7. Olivalov šampon koristim nekih tri tjedna i meni se za sada kosa jednakom brzinom masti :'( nadam se da je to samo "prvi" dojam, ali nekako sumnjam :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta :(
      Meni je odmah na prvo pranje bio odličan. :)

      Izbriši