Christmas WISHLIST

studenoga 04, 2016


Još nam je preostalo točno 50 dana do Božića (odbrojavam) i pravo je vrijeme za wishlistu! Svi koji me poznaju znaju da sam komplicirana, pogotovo kada su pokloni u pitanju. Stoga, svake godine napravim ovu listu kako bih olakšala prijateljima, obitelji, dečku, ali i sebi. Vjerujte pali! Ukoliko Vas zanima što si ove godine želim, nastavite čitati!


Nisam isprobala ni jedan gel za obrve, a s obzirom da je ABH ipak preskup bila bih zadovoljna i s Freedom Pro Brow Pomade gelom u nijansi Ash brown. Dostupan je na Pink Pandi, a cijena mu iznosi 52,90kn.
Mnogo blogerica je pohvalilo kremasta Maybelline Color Tattoo 25HR sjenila, a nijansa Creme de Rose bi trebala biti odličan dupe MAC-ovog Painterlya Paint Pot-a. Stoga, moram ga isprobati. Može se kupiti u svim drogerijama, a cijena mu je 40-ak kn. KUPLJENO!
Priznajem, padam pod utjecaj Instagram navlakuša te su mi se jako svidjeli Gerard Cosmetics Slay All Day fiksatori. Ne znam koliko su dobri kvalitetom, ali oduševilo me to što dolaze u raznim mirisima. Ne mogu se odlučiti koji bih više voljela imati, ali suzila sam izbor na Jasmine i Peach. Dostupni su na Beauty Bay-u, cijena po komadu €15,30.


Milani kozmetiku svakodnevno škicam na Beauty Bay-u. Najviše su mi se svidjela Powder blush rumenila jer imaju predivan dizajn, a po pričama ni kvalitetom nisu loša. Nijanse koje su me oborile - Romantic Rose i Bella Roses. Cijena pojedinog rumenila iznosi €10,40.

U posljednje vrijeme jako volim konturiranje, a nisam pravilno opskrbljena. Što prije si moram nabaviti dvije divne Makeup Revolution paletice - ULTRA PRO HD (KREMASTA!, cijena 119,99kn) i Ultra Contour Pallete (KUPLJENO!) (cijena 93,99kn). Obje su dostupne na Pink Pandi.


Hitno mi treba nova beauty spužvica, a voljela bih da to bude originalni Beautyblender. Može se kupiti na Beauty Bay-u po cijeni od €18,50. Također, za oči mi je zapeo i novi Real Techniques dijamant. Nažalost, ne znam gdje se može nabaviti bez plaćanja carine. 
Posljednja stvarčica mi uopće nije potrebna, ali ju jednostavno moram imati u kolekcij. Riječ je o Anastasia Beverly Hills GLOW KIT-u u nijansi Gleam. Paletica highlightera je inače dostupna na Cult Beauty, a cijena je previsoka za moj džep (otprilike $40).

Moje ostale Wishliste možete pogledati na sljedećim linkovima (još uvijek želim navedene stvari):
Winter wishlist
Summer wishlist
Wishlist - AliExpress & ebay

Imate li štogod od navedenih proizvoda na svojoj listi? Imate li već pokoji u svojoj kolekciji? Kakvi su dojmovi?

You Might Also Like

7 komentari

  1. Fora stvarčice si si poželjela, ajde nek ti se barem dio ostvari. <3 Ne bi ni ja imala nikaj protiv jednog gela za obrve i paletice za konturiranje. :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da se bar ostvari koja! <3
      Drago mi je što imamo iste želje! :D

      Izbriši
  2. MR Ultra Contour Palette ti je na sniženju trenutno 45 kn :)

    https://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-contour-paleta-ultra-contour-palette-79_502

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam, nažalost trenutno nemam para! A i kod njih je tak da mora biti narudžba najmanje 100kn + poštarina 29.. previše! :/

      Izbriši
  3. Divna lista želja i moja je želja isprobati Milani rumenila tako da tu želju dijelimo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepu si WL složila :D I meni su želja Milani rumenila pa ih škicam na Pink Pandi :D

    OdgovoriIzbriši