Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipsticks - 03, 04, 05, 10, 12

studenoga 02, 2016


Baš kada sam pomislila da mi više ne treba ni jedan tekući ruž, zaljubila sam se u Golden Rose Longstay Liquid Matte ruževe. Zašto su toliko posebni i imaju li koju manu? Saznajte daljnjim čitanjem!


Ruževi dolaze u plastičnoj i prozirnoj ambalaži oblika valjka. Čep im je crn te malo podiže sam izgled pakiranja. Aplikator koji izvučemo s čepom je dobar. Na njemu ostaje dovoljna količina proizvoda za cijele usne te se ona precizno nanosi. Ruževi su pakirani u crne kartonske kutijice koje nisam slikala. Na njima se nalaze detaljnije informacije o proizvodima, a sve su navedene na kraju ili tijekom posta.


Tekstura ruževa je gusta, a kremasta. Vrlo jednostavno se nanose tj. klize usnama. Pigmentacija im je odlična, jedan sloj je više nego dovoljan. Nemojte nanositi dva sloja jer bi Vam se usne mogle lijepiti i puno sporije sušiti. Ruževi se jako brzo suše te ostavljaju potpuni mat efekt. Morat ćete biti vrlo precizni pri nanošenju jer je nakon sušenja jako teško popraviti štetu. Za bolju preciznost, usne obrubite olovkama, osobno to uvijek napravim. U nastavku sam Vam uz svaku nijansu napisala svoje preporuke olovaka. Na službenoj web stranici navedeno je da se nakon nanošenja ruža usne trebaju držati razdvojenima nekoliko minuta radi postizanja punog efekta. Nikada to ne radim jer se ruž osuši u roku pola minute, ako ne i ranije. Dugotrajni su, potraju i do desetak sati, čak prežive i jelo. Par nijansi mi je preživjelo ćevape, baklave i slična masna jela! Ne zatežu usne, ali ih osjećate na usnama tj. nisu lagani kao neki drugi. Minimalno ističu suhe dijelove. Ukoliko imate jako suhe usne obavezno napravite piling! Ruževi mogu isušiti usne pa prije i nakon upotrebe koristite balzam. S usana ne odlaze ravnomjerno, tamnije nijanse ostavljaju onaj vidljiv prijelaz tj. vidljivost sluznice. Inače se ne truse, ne pucaju i ne skupljaju se u rubovima usana. Jako teško se skidaju s usana, najjednostavnije ih je ukloniti s uljnim čistačima. Miris im je slatkast, neće Vam smetati. Nakon nanošenja se ne osjeti.
Sve nijanse su jednake kvalitete, nećete pogriješiti kupnjom nijedne!

Golden Rose Longstay Liquid Matte kolekcija ruževa sadrži 12 nijansi. Voljela bih da malčice prošire kolekciju i dodaju još pokoju nude nijansu. U mojoj kolekciji nalazi se 5 nijansa, a koje su to pogledajte u nastavku.


03 - mauve nijansa s ponešto roze u sebi. Meni osobno najdraža nijansa od svih u kolekciji. Čini usne punijima, nije pretjerano primjetna, a opet dolazi do izražaja. Odlično se slaže uz Aurinu olovku u nijansi 57. Ruž je dupe jednog puno skupljeg ruža, ali o tome ću Vam napisati posebnu recenziju.


04 - jedinstvena koraljno-roza nijansa. Neon je, a nije. Kričava je, a nije. Nekako se prilagodi ovisno onome što tražite od nje. Licu daje vedrinu i može se lako kombinirati. Iako bi ju poželjnije bilo nositi u proljeće i ljeto, ne vidim zašto se ne bi mogla nositi i zimi. Moj swatch usana je totalno ubio njenu ljepotu, morate ju obavezno pogledati uživo! Nemam idealnu olovku za usne uz ovu nijansu jer je zaista posebna, ali trenutno svrsi služi Essence-ova u nijansi 12 Wish me a rose (stara verzija).


05 - tamna ljubičasto-šljivasta nijansa. Mislim da mi najbolje stoji i da će većini odgovarati. Malo me podsjeća na Kylie-in Kourt K, ako se varam nemojte zamjeriti. Odlična nijansa za jesen i zimu, a meni je bila glavni favorit ovo ljeto. U bočici izgleda puno svjetlije, nemojte da Vas to zavara. Obavezno napravite swatch s testerom! Aurina olovka za usne u nijansi 58 savršena je za obrub. Nijanse su gotovo identične, a ruž je puno jednostavnije nanijeti.


10 - potpuno hladna nude siva nijansa s trunkom lile u sebi. Najpoznatija i najneobičnija u kolekciji. Nijansa je sama po sebi predivna, ali rijetko kome će pristajati. Nikako ne pristaje toplom podtonu, pogotovo žutom. Osobno si s njom izgledam kao mrtvac, ali već ću ju nekako uklopiti u poneki makeup. Uz ovu neobičnu nijansu kombiniram Essence olovke za usne 06 Satin Mauve i 11 In the nude (stare verzije).


12 - tamno smeđa nijansa s primjesom crvene/ljubičaste. U sebi sadrži sitne zlatne šljokice, one nisu pretjerano vidljive na usnama, ali se opet vide. Kao i nijansa 05, izgleda svjetlije u ambalaži pa preporučam obavezno swatch prije kupnje! Uz nju se mogu kombinirati tamnije nude i crvene nijanse liplinera, a moje preporuke idu za Essence 08 Red blush, Look by BIPA 5 orchid i AURA 59.


Usuđujem se reći da su ovo najbolji tekući ruževi koje sam isprobala, a uz to su i jedni od najpovoljnijih na tržištu. Nećete pronaći bolji omjer cijene i kvalitete. Zaslužuju čistu desetku! Moje  prepretople preporuke svima!
Za kraj jedna slika nijansi na okupu. 


Sastav:
Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Polybutene, Petrolatum,Cyclohexasiloxane, Kaolin, Cera Alba, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Aroma, Propylene Carbonate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Benzyl Alcohol. Obogaćeni vitaminom E i uljem avokada. Bez parabena.

Količina: 5,5ml
Cijena:  35kn (promo cijena, kasnije će biti 45kn - ukoliko već nisu)
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete ih kupiti u Golden Rose prodavaonicama (prodajna mjesta saznajte OVDJE!) ili putem web shopa Pink Panda.

Koja nijansa Vam je najljepša? Jeste li isprobali Golden Rose tekuće ruževe?

You Might Also Like

19 komentari

  1. slike ruževa i recenzija je odlična,super si ovaj post složila <3
    ok,jako mi se sviđaju 3,4 i 5..i moram priznati da sam vrlo zadovoljna sa četvorkom :) hvala ti <3 uz nju ja koristim essence peach beauty longlasting lipliner..nijanse su vrlo slične
    ipak...ipak..ja sam na bourjois strani..btw,bourjois rouge velvet post ti je vrh :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da sam znala, kupila bih ti 3 i 4! <3
      Morat ću onda škicnuti tu Peach beauty :D
      Hvala ti puno, ne znam šta da ti drugo kažem.. Puno znači!! <3 <3 <3

      Izbriši
  2. Odličan post i super fotke kolegice. :D <3 Znači trebaju mi ovi ruževi, čak bi si pokupovala sve ove tvoje nijanse, osim ove mrtve, ahahha. Petica me posebno oduševila, my kind of jamm. :) I svaka čast kaj si se potrudila napisati i koje olovke pašu uz ruževe. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno kolegice!! <3 :**
      Sad mi je žao što to nisam napisala i kod Bourjois posta, ali stignem! :D
      Evo kad bude prilike, kupim ti! Ti samo javi! <3

      Izbriši
  3. Slažem se s tobom da su jako kvalitetni ruževi,čak i bolji od nekih skupljih matt ruževa..iznenadili su me svojom postojanosću a najviše što se uopće ne osjete na usnama . Jedina mana kod petice što mi brzo nestane u unutarnjem djelu usana pa ga moram stalno nadograđivati.
    Imam želju još nijansu 03 i dosta... Heehheh
    Posjeti moj blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dada, i meni se to događa s tamnijim nijansama. :)
      03 je meni najljepša, tako da ti treba! :D

      Izbriši
  4. Hej, bas super recenzija, ja imam 4 njihova ruza, kako nisi uzela nijansu 11, mislim da bi ti se bas svidjela =D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Uzela sam frendici, za mene mi se nekako činila presvijetla. :/
      Stignem! :)))

      Izbriši
  5. Jako kvalitetan post!! Trebala si prije objaviti, baš sam danas bila u GR trgovini i nisam ih ni pogledala!!!! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti!! <3
      A najavljivala sam ih dosta često na fbu, ali nikako nisam ranije stigla! :/
      Ma budeš ti opet išla u GR! :D

      Izbriši
  6. Ruževi su odlični! Ja imam 03,04 i 07 i htjela bih još peticu jer je predivna jesenska nijansa. Jedino što im zamjeram jest da mi nakon nekog vremena oksidiraju na usnama i postanu dosta tamniji. Događa li se to možda tebi?
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi se to desilo! :S Zar je to moguće? haha
      Baš mi je žao! :S Gdje si ih kupovala?
      Meni su direktno kad se izvade iz ambalaže tamniji i onda kad se suše opet malčice tamniji.

      Izbriši
    2. Moji su iz Novog Sada. Nije toliko kritično, ali opet primjetim da su sigurno za jednu nijansu tamniji nakon par sati. A znam ih imati dosta dugo na usnama. Recimo četvorka postane puno manje drečava haha.

      Izbriši
  7. divne fotke *_*
    05 i 12 nijanse su krasne <3

    OdgovoriIzbriši
  8. 03, 05 i 12 mi se najviše sviđaju :) Super fotke btw :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam 03 i htjela sam još uzeti i 10 i 11, ali sad kad vidim 10 na tebi brišem ga s popisa :D Na meni bi to užasno izgledalo. I slažem se s tobom, stvarno su odlični no i ja bih da imaju više nude nijansi, zato sam i uzela samo jedan, većina nijansi nije po mom ukusu

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlicni su! I kao da su te culi, danas vidim da su dodali jos nijansi i to nekoliko nude :D

    OdgovoriIzbriši
  11. 03, 04, 05 mi se sviđaju! Predivne su.
    Dok mi se 10 ne sviđa. Meni bi pristajala kao mrtvacu. Bas se nikako ne vidim s njom. :O

    OdgovoriIzbriši