Bourjois Healthy Mix - puder i korektor 2017 + USPOREDBA

ožujka 06, 2017


Kao osoba s normalnim tipom lica te ponekad isušenim dijelovima obožavala sam Bourjois Healthy Mix proizvode. U siječnju su police napunile nove verzije (nove formule) i s uzbuđenjem sam ih isprobala. Jesu li ispunili moja očekivanja? Saznajte u nastavku!

Healthy Mix Anti-Fatigue puder


Ambalaža je ostala staklena i prepoznatljiva, zadržana je pumpica i crveni čep. Iz pumpice se lako dozira. Vidljiva promjena je četvrtasto pakiranje koje sada izgleda elegantnije. Na bočici se nalaze osnovne informacije, ali ne i sastav!

Tekstura pudera je tekuća, a kremasta. Lagana je na koži i daje završetak između matte i dewy. Ne daje sjaj kao njen prethodnik. Izgled je i dalje prirodan, ali ističe sve suhe dijelove! Ovo više nije savršen drogerijski puder za suhu kožu! Ima srednje prekrivanje i može se nadograditi u jako tankom sloju. Ujednačava ten i prekriva sitne nedostatke. Jako brzo odlazi s T zone, iako nemam mješovitu niti masnu kožu. Obavezno koristite pudere u kamenu za matiranje! Potraje 6-8 sati, neće u potpunosti preživjeti radni dan. Lakše se nanosi beauty blenderom jer poneki kistovi znaju ostavljati tragove poteza. Puder ne izazive probleme na licu tj. nije komedogen. Miris mu je slabijeg intenziteta, ali i dalje voćni.
U prodaji se može pronaći šest nijansi pudera, pripazite, sve su tamnije od starijih verzija! Nijansa koju posjedujem 53 Beige Clair/Light Beige (trenutno mi je pretamna).
Sastav pogledajte OVDJE!nova formula sadrži vitamine C, E i B5.


Količina: 30ml
Cijena: 117kn
Rok trajaja: 12 mjeseci
Možete nabaviti u svim drogerijama.
Nažalost, stara verzija mi je bila puno bolja i voljela bih da ju vrate u prodaju. U novoj verziji će najviše uživati osobe s normalnom i mješovitom kožom. Ako ste suhokožac ili imate suhe dijelove kože preskočite! Osobno, puder miješam s drugim nijansama i finishima kako bih dobila kombinaciju koja mi odgovara. Nakon potrošnje neću kupiti novu bočicu!

Healthy Mix Anti-Fatigue korektor



Za razliku od stare ambalaže, novi korektor ima kistić! Također, pakiranje mu je stakleno i četvrtastog oblika. Ako imate Bourjois Radiance reveal korektor, riječ je o istoj ambalaži, ali malčice drugačijih boja. Čep healthy mixa je crvene boje.

Kremasta, hidratantna i lagana tekstura korektora odlična je za okoloočno područje. Ne isušuje! Savršen je za svakodnevnu upotrebu, osvježi lice. Ne uvlači se u borice i ima srednje prekrivanje. Nije za tamne i izražene podočnjake! Jednostavno se nanosi, a najlakše ga je blendati s beauty blednerom. Moj savjet Vam je da korektor nanesete na podočnjake i ostavite par minuta da se upije u kožu, a tek onda blendate. Na taj način bolje prekrije i izdrži cijeli dan. Nije za prekrivanje prištića!
U prodaji se nalaze dvije nijanse, a ja koristim 51 Éclat clair/Light Radiance.


Količina: 7,8ml
Cijena: 76kn
Rok trajaja: 12 mjeseci
Možete nabaviti u svim drogerijama.
Najbolji korektor iz naših drogerijama! Moje pretople preporuke!

Usporedbe proizvoda i samo nanošenje možete pogledati u videu ispod.



Jeste isprobali koje healthy mix proizvode? Kakvi su Vaši dojmovi?

*PR

You Might Also Like

5 komentari

  1. Gledala sam već video, ali super i da si ovako kratko i jasno nam napisala :) Puder sam mislila kupiti, u našem dm-u još ima na policama stare verzije pa možda ugrabim :) Imam masnu kožu ali trebam neki laganiji puder koji mi ne treba držati cijeli dan već koji sat, možda bi mi taj bio ok :) Korektor imam i obožavam ga! Stariju verziju nisam probala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obećala sam u videu napisati recenziju sa zaključnim mislima jer sam puder tada prvi put isprobala. :)
      Tebi bi mogao odgovarati, ali ne znam koliko bi se dugo zadržao na licu.. :/ meni sa normalnom izdrži 6-8h.

      Izbriši
  2. I ja sam gledala prve dojmove na Youtubeu i čekala sam finalne dojmove. Stara verzija HM mi nikako nije odgovarala, općenito Bourjois puderi mi ne odgovaraju. Masna mi je koža i uz HM sam brzo prosijavala i puder mi je klizio s lica. Vjerovatno bi mi ova nova verzija odgovarala ali nisam spremna na isprobavanje kraj tolikog izbora mat pudera. Staru verziju korektora koristim i baš mi odgovara, tako da ću najvjerovatnije isprobati i novu verziju. Hvala na iskrenosti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stara super, a nova koma. :D
      Korektori su super, svakako kupi i novo pakiranje. :)
      Uvijek sam iskrena, pa mi ne moraš zahvaljivati! :D

      Izbriši
  3. Puder me i onako nikad nije zanimal, tak da preskačem, držim se L'Oreala :P Mami me ovaj korektor, al mi je preskup, možda ga kupim na nekom popustu... :D

    OdgovoriIzbriši