L.A. Girl PRO.conceal HD korektori - Light Ivory, Medium Bisque

ožujka 30, 2017


Mislim da ne postoji poznatija Youtuberica koja barem jednom nije nahvalila L.A. Girl PRO.conceal korektore. Naravno, kao ljubiteljica kozmetike morala sam ih i sama isprobati. Sve dojmove Vam prenosim u nastavku!


Proizvodi dolaze u plastičnim tubicama te imaju plastične čepove. Sama ambalaža im je solidna, ali aplikatori su blago rečeno užasni. Ne mogu kvalitetno dozirati (lako se pretjera) ni nanijeti proizvod. Riječ je o tankim i mekanim kistićima koji bi trebali biti super za konturiranje, ali vjerujte ta riječ super vrijedi samo na papiru.


Korektori imaju gustu kremastu teksturu. Zbog aplikatora se teže nanose, a teško ih je i izblendati. Morate biti brzi jer se doslovno lijepe za kožu. S beauty blenderom će postupak trajati predugo te je najbolje koristiti kistove (pogotovo ovalne). Imaju srednje prekrivanje koje se ne može nadograditi. Naglašavaju sve suhe dijelove kože, teški su na koži i uvlače se u borice! Ovo nikako nisu HD proizvodi! Trajnost im je jedina vrlina, izdrže cijeli radni dan i prežive vrućine. Nemaju specifičan miris, uobičajen je puderasti.
U ponudi se nalazi jako velik raspon nijansi (više od dvadeset), ali većina ih je pretamna za naše područje.

*Zaboravila sam izblendati nadusnicu na zadnjoj slici, pa sam stavila watermark preko. Nemojte zamjeriti!

Light Ivory - srednje svijetla nijansa (druga po redu od najsvjetlijih nijansi u ponudi), žućkastog je podtona. Odgovara osobama koje kao i ja imaju srednje svjetlu do tamniju put toplog (žutog) podtona. Za rozi podton izaberite nijansu Classic Ivory, a neutralni Porcelain. Dobro služi za posvjetljivanje okoloočnog područja, ali nije najugodnija za nošenje. Prije upotrebe obavezno stavite kremu na podočnjake. Također, ovo nikako nije proizvod za suhe podočnjake.

Medium Bisque - smeđa nijansa s narančastim tonovima. Odgovara tamnoputijim osobama žutog podtona. Kupila sam ju za konturiranje preplanule puti i samo ju u tu svrhu koristim (nije najbolji izbor). Unatoč blendanju, nijansa je i dalje nekako previše primjetna (teško ju je u potpunosti izblendati).


SASTAV:
Water, Cyclopentasiloxane, Beeswax, Stearyl Dimethicone, Isododecane, Cetyl Ethylhexanoate, Microcrystalline Wax, Cetyl PEG/PPG 10/1 Dimethicone, Glyceryl Laurate, Polyglyceryl-4 Oleate, Mica, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Extract, Propylene Carbonate, Sodium Hyaluronate, May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

Količina: 8g
Cijena: €6 (cca 45kn) TRENUTNO NA SNIŽENJU €4,80!
Rok trajanja: 18 mjeseci
Možete ih kupiti samo online. Kupujem i preporučujem naručivanje sa stranice Beauty Bay.

Realno, u našim drogerijama ima puno boljih korektora. Držite se Catrice-a, Aure i Bourjois.

Jeste li isprobali L.A. Girl proizvode? Kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Od L.A. girl sam isprobala samo ruževe, možda bi koji proizvod više da su dostupni kod nas. Meni nije jasno kak sve te poznate youtuberice hvale iste stvari i onda na kraju ispadne da i nisu baš tak super...previše su povodljive. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U zadnje vrijeme viđam videe u kojima ih se pljuje, ali to sve ove manje slavne govore. :D

      Izbriši