Catrice LE Marina Hoermanseder

travnja 26, 2017


Catrice je sada već drugi put u suradnji s dizajnericom Marinom Hoermanseder kreirao limitiranu kolekciju. Nova je primjerenija toplijim godišnjim dobima, proljeću i ljetu. Marina se kod izrade inspirirala nemirnim leptirima, šarenim cvijećem i blistavim perlama. Ako Vas zanima moje kratko iskustvo s kolekcijom (dva tjedna korištenja), nastavite čitati!


Ambalaža svih proizvoda specifična je po Marininom zaštitnom znaku - kopčom za remen, a upotpunjena je i njezinim inicijalima. Boja koja razbija monotoniju limitirane kolekcije je rose gold. Proizvodi su većinom bijeli s rosé zlatnim detaljima, ali postoje i oni u potpunosti okupani zlatnom. Uz sve navedeno, ambalaža proizvoda je čvrsta i preživjet će padove.


Ruž za usne


Iako se vodi kao ruž za usne, riječ je o pigmentiranom balzamu. Vrlo je kremast i ima sjajan završetak (sheer finish)Trajnost mu je loša, neće preživjeti jelo ni pićeLako se prenosi i trebate dobro paziti. Ako nećete piti i jesti potrajat će oko četiri sata. Nakon otprilike dva sata sjaj će otići s usana, a boja ostati (stain). Duže potraje ako koristite olovke za usne. Može se lako nadograditi. Odlično hidratizira usne, ali naglašava suhe dijelove tj. boja se lijepi za njih. Odlično će pristajati uz svakodnevne lookove. Daje usnama svježinu i prirodan izgled. U prodaji su dvije nijanse, a ja sam dobila C02 Fuchsia's Flower.
Fuchsia'a Flower - sjajna fuksijasto transparentna nijansa


Ovakav tip ruževa koristim samo kada su mi usne u jako lošem stanju, ali ovaj ruž ne mogu ni tada jer se lijepi za suhe dijelove. Ako nemate suhe usne i ljubitelj ste prirodno naglašenih usana koje se ujedno njeguju, svakako isprobajte!

Cijena: 39,90kn
Količina, rok trajanja i sastav nisu navedeni!


Kremasto rumenilo


Kremasta tekstura ovog rumenila ima puderast završetak (nije nimalo masno) i lako se blenda. Najlakše se blenda prstima, a nanosim ga direktno iz ambalaže. S obzirom na to da mu je dizajn kugličast lijepo prianja uz lice. Iako je dizajn rumenila praktičan, poklopac bi Vam mogao stvarati probleme. Ako nećete biti oprezni pri zatvaranju/otvaranju ugrabit ćete i pozamašnu sumu samog proizvoda. Pigmentacija mu je odlična i lako se pretjera. Stoga, najbolje ga je nanositi slojevito. S ovim rumenilom postić ćete svjež i prirodan izgled u trenu. Potrebno ga je nanijeti direktno na tekući puder, pa tek onda setirati. Ne ističe pore! Na licu potraje 6-8 sati
Kolekcija sadrži samo jednu nijansu - C01 Blushed Blossom. Riječ je o tamno ružičastoj nijansi.


Iako nisam veliki ljubitelj kremastih rumenila, smatram ih više nego dobrima za svoju kožu. Ako kao i ja imate suhu kožu, možda je pravo vrijeme da ju malo odmorite od praškastih proizvoda i težeg makeup-a. Kada su svakodnevni lookovi u pitanju, vodim se poznatom nam uzrečicom manje je više. Uz rumenilo, na lice stavim CC kremu, ruž, maskaru i spremna sam! Od svih proizvoda iz kolekcije, ovo rumenilo mi je definitivno najdraže. Moje preporuke!

Cijena: 31,90kn
Količina, rok trajanja i sastav nisu navedeni!


Highlighting perle


Iskreno, ne volim proizvode koji su načinjeni od perla jer se jako teško kupe s kistom. Catrice highlighter perle nisu izuzetak. Uz to, Catrice često ponavlja proizvode u limitiranim kolekcijama te ako imate perle iz kolekcije Kaviar Gauche ove Vam nisu potrebne. Riječ je o gotovo istom proizvodu! Tekstura im je praškasta i suha ali ne izgleda brašnasto na licu. Pigmentacija je osrednja, možete postići suptilan sjaj. Sjaj možete nadograđivati, ali tada na licu ima previše šljokica (barem za moj ukus). Ove perle nikako nisu za osunčan/tamniji ten, najbolje će odgovarati blijedim osobama rozog podtona. Na licu se zadržavaju 6 sati.
U kolekciji dolazi samo jedna verzija - C01 Crystal Skin, a sadrži biserno roze i champagne nijanse perla. 


Uz to što se teško kupe s kistom, nemaju ni očaravajuću pigmentaciju. Za mene definitivno najveće razočaranje jer sam ljubitelj jačeg sjaja. Za prirodan/svakodnevni makeup je pravi izbor.

Količina: 8g
Cijena: 31,90kn
Rok trajanja: 12 mjeseci
Sastav nije naveden!


Kozmetička torbica


Uz makeup proizvode, dobila sam i predivnu kozmetičku torbicu koja je načinjena od mekog materijala (ne znam kojeg). Predivne je blijedo roze nijanse s rose gold zatvaračem. Unutrašnja podstava joj je crvena i podsjeća me na crveni tepih. U torbicu stane pozamašna količina proizvoda te će jako dobro poslužiti za putovanja ili svakodnevno nošenje u torbi. Izrađena je stvarno kvalitetno i uvjerena sam da će dugo trajati. Uz to, dizajnirala ju je Marina Hoermanseder.


Ako tražite novu kozmetičku torbicu, imate moje preporuke za kupnju upravo ove.
Cijena: 39,90kn


Na swatchevima možete vidjeti sve prednosti i nedostatke o kojima sam Vam gore pisala. Moja koža je u posljednje vrijeme suha i beživotna te ju i minimalistički makeup uspije podići.

PRIJE | POSLIJE

Ovo definitivno nije moja najdraža Catrice kolekcija, ali ne mogu reći da je loša. Jednostavno nije ono što tražim. Ako volite u potpunosti prirodan i svjež izgled, ovi proizvodi će Vam doći kao naručeni.
Kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima Bipe i dm-a do kraja svibnja. U prodaji se još uz navedene proizvode nalaze lakovi, kist za highlighter i paleta sjenila.

Jeste li već isprobali koji od navedenih proizvoda? Kakva su Vaša iskustva?

*PR

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ove nisam probala, a sada i ne bih vjerovatno :D. Možda ove kuglice za svakodnevni makeup, ok su mi, a torbica preslatka i praktična, ostalo vjer. ne bih kupila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su torbica i rumenilo super, tako da to preporučam! :)

      Izbriši
  2. Torbicu sam jedinu uzela jer je predivna. Planirala sam i lakove ali vec imam slicne nijanse tako da sam odustala. A ruzevi su stvarno flop, isprobala sam testere na ruci i ostala razocrana jer su predivne nijanse ali taj sjajan zavrsetak me odbio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torbica je stvarno predivna! :)
      Slažem se u potpunosti za ruževe!

      Izbriši
  3. Htjela sam si uzeti ruževe je mi se svidjela ta zlatna ambalaža, no odustala sam zbog pigmentacije pa sam se počastila torbicom koja mi se čini kao svjetla točka ove kolekcije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I bolje da si preskočila. :)
      Torbica je odlična, slažem se! :D

      Izbriši
  4. Torbica i perlice mi izgledaju super, ostalo si nebi kupila. A ovaj make up look koji si smiksala ti doslovno osvježi lice, divna si mi. :*

    OdgovoriIzbriši