Rimmel Kate Sculpting palette - 001 Golden Sands

travnja 21, 2017


Nastavljam s prizivanjem ljeta te Vam donosim recenziju još jednog proizvoda koji bi mogao biti pun pogodak. U suradnji s Kate Moss, Rimmel je stvorio Sculpting paletu s tri komponente koje imaju sve ono što trebate za brončani ten. Nastavite čitati i saznajte više!


Ambalaža me odmah privukla, ima stvarno jako lijep dizajn. Iako je plastična, čvrsta je i pogodna za putovanja. Poklopac joj je brončan i razdvaja tri nijanse koje se unutra nalaze. Riječ je o highlighteru, bronzeru i rumenilu. 3u1 je, a to znači plus za putovanja! Na poleđini ambalaže nalazi se slika s prikazom pravilnog korištenja nijansi. Naravno, svaka osoba ima drugačiji oblik lica i ne mora značiti da je to pravi izbor za Vas!



Za jednu malu paleticu, Rimmel Kate Sculpting palette nudi jako puno. Tekstura joj je jako mekana/puderasta, a trusi se minimalno i lako se kupi kistom. Pigmentacija joj je dobra, nije pretjerana što se meni osobno sviđa kada su praškasti proizvodi za lice u pitanju. Uvijek je lakše nadodati proizvod nego ga mukotrpno blendati te uz to na kraju izgledati prljavo. Lako se nanosi i blenda, a može se i nadograditi.  U kombinaciji sve nijanse izgledaju jako lijepo, sjedinjuju se i nemaju ružnih prijelaza. Daju izgled preplanulog tena i obožavat ćete ih koristiti. Na licu potraju 6-8 sati. Najduže izdrži contour nijansa.
Uz 001 Golden Sands u ponudi postoje još dvije verzije palete, a to su 002 Coral Glow i 003 Golden Bronze. 003 ima najljepši highlighter, a 002 najbolju nijansu za konturiranje.

Intenzitet svih nijansi je pojačan zbog realnije slike

HIGHLIGHT - zlatno rozi/breskvasti highlighter. Decentan je i prirodno će naglasiti lice. Jako je puderast i mekan, može se nadograditi te preporučujem dva-tri prijelaza kistom. Prvim nanosom nećete dobiti boom efekt kao s npr. Mary Lou, ali ga možete postići naknadno. 

CONTOUR - iako je nijansa osmišljena za konturiranje, ona to nije. Jako je topla, ima narančaste u sebi i sadrži shimmer. Sudeći po navedenim karakteristikama riječ je o bronzeru koji će odgovarati osobama žutog podtona. Ako ga ipak odlučite koristiti za konturiranje morate biti oprezni s doziranjem. Tanka je granica između osunčanog i prljavo iskvarcanog tena. Gore spomenuti shimmer se ne primijeti na licu jer su korištene količine male, ali pod sunčevim zrakama bi mogao doći do izražaja (vidljivo na slikama ispod).

BLUSH - hladno roza nijansa rumenila sa sitnim zlatnim shimmerom. Nije za osobe izraženih pora jer će ih dodatno istaknuti. Vrlo je mekano i srednje pigmentirano, ali se može nadograditi. Nažalost, fotoaparat ga nije uhvatio na licu (slika iznad).

Prirodno dnevno svjetlo | Na suncu
SASTAV:
Talc, Mica, Zinc Stearate, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide, Triethoxycaprylylsilane, [May Contain +/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D&C Red No. 30 Aluminum Lake (CI 73360), Manganese Violet (CI 77742), Fd&C Yellow No. 5 Aluminum Lake (CI 19140), Carmine (CI 75470), D&C Red No. 7 Calcium Lake ( CI 15850 )]. Sastojci nisu navedeni na ambalaži, ali sam ih pronašla na internetu. Talc je prvi na popisu, a dobro je poznato da može začepiti pore i isušiti kožu! Također, pronašli su se tu i loši silikoni i parabeni!


Količina: 18,5g
Cijena: 74,90kn
Rok trajanja: 30 mjeseci
Možete ju pronaći u svim dm prodavaonicama.

Za paleticu koja sadrži tri različita proizvoda moram priznati da se isplati. Vrlo lako se nanosi te daje prirodno osunčan ten. Odlična je za početnike jer ima srednju pigmentaciju, a i za sve one koji ne vole pretjerivati. Ovo ljeto će biti obavezan proizvod u mojoj putnoj torbici.

Jeste li isprobali ovu paleticu? Planirate li?

*PR

You Might Also Like

4 komentari

  1. Ovo je nešto što bih i ja koristila :D odlično izgleda

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelepo izgleda :) Ova boja rumenila je savrsena :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš slatko izgleda, ali ovaj contour dio nije za moj podton pa preskačem. :D

    OdgovoriIzbriši