Balea flasteri za nos s aktivnim ugljenom

svibnja 22, 2017

 

Prije tjedan dana saznala sam da Balea u prodaji ima nove trake za uklanjanje mitesera i istog sam trena potjerala sestru u dm. Sve su se rasprodale brzinom munje te je ona uspjela uhvatiti posljednji paketić. Odlučile smo ih zajedno isprobati te Vam danas donosim naše dojmove i rezultate korištenja.


Trakice dolaze u maloj kartonskoj omotnici crno-ljubičaste boje. Svaka omotnica sadrži ukupno 3 komada trakica, što i nije pretjerano puno. Sve su posebno zaštićene i nema straha od mogućih nečistoća i sušenja. Svaka trakica ima upute za korištenje, a na poleđini kartonske omotnice nalaze se stvarno detaljne upute i informacije o njima. Dizajn flastera (trakica) prilagođen je nosu, ali naravno, neće pristajati svakome. Bilo bi bolje da su napravili par rezova na svakom uglu kojim bi se bolje prilagodile.


Iako su flasteri namijenjeni mješovitoj koži, odlučile smo ih isprobati. Obje imamo začepljene pore, pogotovo ja i zaista sam željela da ove trakice naprave čudo. Ivana (sestra) ima normalnu kožu, a ja suhu. Flasteri nam nisu isušili kožu tako da ih mogu koristiti i ostali tipovi kože uz kvalitetno hidratiziranje kože nakon korištenja. Također, flastere možete koristiti i na području brade i ćela (iako se zovu flasteri za nos). Tijekom skidanja čupaju, ali bol je izdržljiva.

Način upotrebe:
1. Očistite lice gelom/pjenom ili nekim drugim proizvodom koji inače koristite
2. Umijte se u vrućoj vodi kako biste otvorili pore
3. Na mokru kožu zalijepite trakicu (flaster)
4. Ostavite da djeluje 10-15min
6. Odljepljujte traku odozdo prema gore (za bolji učinak)
7. Ostatke trake isperite mlakom vodom
8. Umijte se u hladnoj vodi kako biste zatvorili pore
9. Hidratizirajte lice proizvodom koji Vam najbolje odgovara


KORIŠTENJE NA NOSU - Ivana je traku zalijepila naopako i ujedno napravila odličan potez. Trakica se tako puno bolje zalijepila za kožu. Nažalost, ja nisam imala previše sreće. Na ambalaži piše da se trakica zalijepi na vlažnu kožu te sam tako i učinila. Ona se nije uspjela zalijepiti na moj nos jer joj je falilo vode. Zrak je prolazio posvuda i moje isprobavanje je propalo. Ivani je na trakici ostalo puno odumrlih stanica kože, ali i mitesera. Ipak, to nije dovoljno da bi se vidjela očigledna razlika.


Na slikama možete vidjeti Ivanin nos. Primjećujete da se ne vidi očigledna razlika i da trakice nisu pokazale prevelik učinak. Kako je moj pokušaj na nosu propao, iskušala sam posljednju trakicu na bradi.


KORIŠTENJE NA BRADI - ispravila sam sve pogreške koje sam učinila prvim korištenjem, ali rezultata opet nije bilo. Kao i Ivani, na trakici se vidjelo mitesera ali to nije ni približno dovoljno s obzirom na količinu koja je ostala. Na slikama ispod možete vidjeti moju bradu i crne štetočine koje se nisu nikud pomakle.


NAPOMENA:
Ako imate kožu osjetljivu na kozmetičke flastere i/ili peel-off maske, preskočite! Također, nemojte koristiti u slučaju nadražene kože ili sunčevih opeklina. U uputama piše da se trakice smiju koristiti svaki treći dan, ali meni se to čini previše i koristila bi ih svaka dva tjedna (ali ne planiram ponovno kupiti).


SASTAV:
VP/VA COPLOYMER, AQUA, GLYCERIN, BENTONITE, 1,2 HEXANEDIOL, POLYVINYLALCOHOL, SALIZYLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ILLICIUM VERUM FRUIT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALEMSIS ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT, CHARCOALPOWDER, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, CI77891 (TITANOXID), CI77499 (EISENOXID). Sa salicinskom kiselinom i uljem čajevca.

Količina: 3kom
Cijena: 15kn
Rok trajanja: 02/2020
Možete pronaći u svim dm prodavaonicama.

Imate li moju preporuku za kupnju? NE! Flasteri ne izvlače velike mitesere nego one površinske (male). Također, na ambalaži je navedeno da sužavaju pore te ću se na to samo nasmijati.

Jeste li isprobali ove flastere? Kakvi su Vaši dojmovi?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Probala sam i izvuklo mi je one male, ali oni veci su ostali.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odavno sam odustala od bacanja novca na ovakve proizvode! Prije sam ih isprobavala dosta ali svi samo izvlace te povrsinske, 99% mitesera idalje ostaje na licu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi isprobala bilo što da valja? Kak ih se rješavaš?

      Izbriši
  3. Kolko para, tolko muzike. :D Ne volim te peel off stvari, imam osjećaj da si derem kožu... XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i previše para za 3 trake. xD
      Ah, ja sam morala isprobat! :P

      Izbriši