Olival Natural deo krema - Antibacterial (Čajevac)

svibnja 04, 2017


Ljeto samo što nije počelo, a ono sa sobom uz vrućine ne izostavlja i pojačano znojenje. Upravo zbog toga, pišem Vam o novoj Natural deo kremi koja proizlazi iz kreativne radinosti Olivala. Nastavite čitati jer bi mogla biti Vaš spas sezone!


Ambalaža deo kreme je mala bijelo-plava tubica koju je lako nositi u torbici. Ima aplikator s tri veće rupe koje lako doziraju proizvod. Nakon nanošenja, aplikator je čist i možete ga zatvoriti bez brige o mogućoj neurednosti.

Krema u potpunosti sprječava neugodne mirise, ali ne kontrolira znojenje. Koristim ju svakodnevno u teretani i mogu Vam to sa sigurnošću potvrditi! Iako se naziva deo kremom, riječ je o gelu u tubici prirodno bijele boje. Lako se nanosi i brzo upija, a potrebna je zaista mala količina po korištenju. Ne ostavlja tragove na odjeći! Najbolje ju je nanijeti nakon tuširanja. Štitit će Vas cijeli radni dan. Formula ne sadrži štetne tvari i ne narušava pH vrijednost kože. Ne čepi pore! Nije mi stvarala iritacije na koži! Pogodna je i za osjetljivu kožu. Miris joj je biljni, po čajevcu. Sporo se troši! Garnier Neo kreme mi se nikako nisu svidjele, ali Olival su pun pogodak!


Antibacterial (Čajevac) - namijenjena je osobama koje se pojačano znoje, bave se sportom ili su izložene dodatnim naporima. Dugo traje i neutralizira miris znoja. Sadrži ulja kokosa i čajevca. Djeluje antibakterijski.
U ponudi se nalazi 5 deo krema i svaka je posebna na svoj način.


SASTAV:
Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera Oil, Butyro-spermum Parkii Butter, Cera Alba, Lanolin, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citrus Limon Leaf Oil, d-Limonene. Bez aluminija (aluminium chlorohydrate)! Bez parabena!

Količina: 50g
Cijena: 30kn
Rok trajanja: 03/19
Nije testirano na životinjama!
Dostupno u drogerijama (dm, Bipa).

Moram priznati da je Olival opet napravio odličan proizvod! Rame uz rame je s omiljenim mi Rexona Maximum Protectionom. Rexonin MP ima loš sastav i skuplji je od Olival deo krema. Stoga, Olivalu dajem čistu desetku! Moje tople preporuke!

Jeste li već isprobali Olival deo kreme? Koji Vam je Olival proizvod omiljen? 

*PR

You Might Also Like

8 komentari

  1. Garnier neo su stvarno bili loši, ali ovu kremicu bih baš mogla probati. Ja se uvijek inače držim Dove dezića :D

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za neo, koma! :D
      Isprobaj i javi dojmove. :)

      Izbriši
  2. Samo jedan mi se svidio mirisom pa sam preskočila kupovinu, ali možda mu dam priliku neki sljedeći put. Sad si mislim da je možda miris ljepši dok se istisne van iz tubice jer sam ja njuškala iz tubice...ofc da neću u dućanu istiskivat proizvod van, ako ga ne namjeravam kupit...pa mi reci jel ljepši/intenzivniji dok se istisne van? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad pošnjofam javim ti u inbox! :D Trenutno mi je njuh u problemu, sumnjam da ću znat razliku.
      Meni je miris ok, nije napadan i kad se namaže ni ne osjeti se. :)
      Ja navijam za to da isprobaš! :D

      Izbriši
  3. Kupila sam od ruzmarina jer mi je miris bio prekrasan,bas ono po pravom ruzmarinu...nisam ga jos isprobala jer cekam da potrosim stari od dr.organic koji je također dobar. Olivalov je jeftiniji,pa ako budem zadovoljna,kupujem od sad samo njega!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. probala taj antibacterial i ostavlja na odjeci jako cudan, jak miris cak i nakon pranja. S mirisom nisam nikako zadovoljna ali sto se tice neugodnih mirisa za sad je ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam već par puta da ostavlja tragove, meni se to stvarno nije nikada desilo. :/
      Stavi u jaako maloj količini i dobro utrljaj. :) Javi jel bio bolji učinak! :*

      Izbriši