Avon mark. hi light strobing duo

rujna 24, 2017


Vlasnica sam suhe kože i obožavam kremaste proizvode u svakom smislu riječi. Upravo me iz tog razloga zaintrigirao Avon mark. hi light strobing stick. Novitet je na tržištu i jedva sam dočekala isprobati. Testirala sam ga dva mjeseca i zaista je vrijeme za završne dojmove!


Ambalaža sticka je čvrsta te ima dva kraja s bijelim poklopcima. Na jednom kraju nalazi se rumenilo, a na drugom iluminator. Stick je klasične crne boje s bijelim detaljima. Mehanizam proizvoda funkcionira na okretanje. Pri korištenju je potrebno izvući vrlo malo proizvoda jer bi u protivnom mogli pući. Također, proizvod dolazi dodatno zapakiran i u kartonskoj ambalaži, a na unutarnjoj strani možete vidjeti sastav.


Obje strane strobing sticka vrlo su čvrste te nisu previše kremaste ni voskaste. Vrlo lako se nanose i blendaju, ali poželjno je nanositi ih u jako tankom sloju. Mogu se nanijeti direktno iz ambalaže, prstima ili kistovima. Relativno se brzo suše pa ih je dobro što prije izblendati kako bi se dobro stopili s kožom. Verzija sticka (nijansi) je samo jedna i odgovara svakom podtonu kože. Nijedna strana nema miris. Proizvodi na mojoj koži potraju cijeli dan, ali mislim da bi se zbog voska u sastavu na masnoj mogli brzo otopiti i skliznuti.
Rumenilo - crvenkasto-smeđa nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Ima vrlo dobru pigmentaciju i potrebno ga je nanositi u malim količinama. Najlakše se nanosi bockalicom. Daje svjež izgled licu i jako je prirodno.
Iluminator - proziran je i ima sitne zlatne čestice. Najlakše se nanosi direktno iz ambalaže ili prstima. Nažalost, na licu se uopće ne primijeti. Pokušala sam ga nanijeti po cijelom licu za blistavost kože i kao highlighter, ali ni u jednom slučaju ne funkcionira. Kada se nanese preko cijelog lica, ostavlja previše šljokica i ne slaže se s drugim proizvodima te ističe suhoću. Ima voskastiju teksturu od rumenila i jednostavnije (brže) se nanosi.

Nažalost, čini se da sam bacila kartonsku kutijicu proizvoda i ovoga puta ne mogu prepisati sastav!

(1 sloj rumenila, 4 sloja iluminatora)
Količina: 8g
Cijena: 68,90kn (redovna cijena: 99kn)
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete pronaći u Avon katalogu, a naručiti preko Avon Lady.

Rumenilo je odlično, ali ne opravdava cijenu cijelog sticka jer ga se dobije samo 4g. Avon mark. hi light strobing duo ima prednosti i mana te ne bih preporučila kupnju. Postoji puno boljih iluminatora i jednako dobrih rumenila koje možete kupiti zasebno.

Jeste li već isprobali Avon hi light strobing duo? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR

You Might Also Like

4 komentari

  1. Nisam ga probala.
    A nisam bas za kremasta rumenila. Uvijek se bojim da bih ga previse nanijela..
    Drzim se onih klasicnih i super 😄

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su ti fotke. <3 Nisam probala ovo, samo jednom sam imala kremasto rumenilo i nije mi bilo posebno, tak da ni nemam želju za takvim rumenilima, općenito su mi draža u kamenu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Meni sve ovisi o danu. Mislim da mi kremasta bolje stoje, a opet većinom koristim ova u kamenu. :D

      Izbriši