Physicians Formula butter bronzer

rujna 30, 2017


Physicians Formula butter bronzer jedan je od onih "youtube made me buy it" proizvoda. U nastavku saznajte jesam li požalila kupnju ili bih ju pak ponovila. Uživajte u čitanju!


Ambalaža je nepraktična i glomazna, ima dvije etaže. Pri otvaranju glavnog poklopca dolazi se do bronzera, a dizanjem bronzera do ogledala i čudnovatog kistića/spužvice (koju nisam nikada koristila). Ipak, drago mi je što su razbili monotoniju klasičnih boja i unijeli brazilsko šarenilo na pakiranje. Uvijek mi iznese osmijeh na lice.

Bronzer je načinjen od Murumuru maslaca. Murumuru je palma koja raste u Amazoniji (Amazonskoj prašumi). Njezin maslac najčešće se koristi za masaže i pilinge, a bogat je laurinskom i miristinskom kiselinom (to su masne kiseline). Dobar je za sve tipove kože. Stoga, bronzer ima predivnu formulu. Tako je kremast i mekan, a opet praškastPigmentiranost mu je srednja i ne može se nadograditi. Na licu ne izgleda umjetno ni kredasto. Prejednostavno se blenda - stapa se s kožom i daje prirodan finiš. Ne ističe suhoću lica, baš nasuprot, hidratizira ju i daje joj sjajan osjećaj. Iako je riječ o bronzeru, odlično služi i za konturiranje. Osobe koje ne vole jake konture oduševit će se! Zaljubila sam se u njegov miris. Podsjeća na kremu za sunčanje s kokosom. Vraća vas na more, sunce i plažu. Ipak, jako je intenzivan i dugotrajan. Definitivno nije za svakoga! I sam bronzer je dugotrajan, ostaje na licu dok ga ne odlučite sami skinuti. Jedini nedostatak bronzera je raspon nijansi, postoje samo dvije i nijedna nije za tamniju put. Nijansa koju posjedujem je Light Bronzer - savršena je za jako svijetlu put, nije narančasta ali je ipak na toplijoj strani.


SASTAV:
Talc, Synthetic Sapphire, Mica, Dimethiconol Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Fragrance, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Lecithin, Polybutene, Tin Oxide, Tocopherol, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. [+/-: Iron Oxides, Red 7 Lake, Titanium Dioxide]
Šteta je da ovako dobar bronzer na prvom mjestu sastava ima Talc (koji može začepiti pore i isušiti lice), nadam se da će to u budućnosti popraviti. Također, bronzer oglašavaju kao proizvod bez parfema, a u sastavu je fragrance. Nije testiran na životinjama i nije komedogen!

Fotografije s najrealnijim prikazom nijanse
Količina: 11g
Cijena: 90kn
Rok trajanja: nije naveden

Bronzer možete pronaći na web stranici iHerb, a na vašim vratima će se pojaviti u roku 10-14 dana. Iznos poštarine ovisi o gramaži proizvoda. Ne morate se bojati carine ako vam je iznos narudžbe jeftiniji od 160kn. Proizvodi se šalju iz Amerike!

Iako sam oduvijek voljela jaču definiciju lica, svakodnevno posežem za Physician Formula butter bronzerom. Više ne mogu zamisliti život bez njega! Thank you youtube! Dajem mu ukupnu ocjenu devet samo zbog sastava.

Jeste li čuli za Physician Formula butter bronzer? Biste li ga voljeli imati u svojoj kolekciji?

You Might Also Like

3 komentari