Makeup Revolution SFX - tekući lateks i lažna krv

studenoga 01, 2017


Čim sam otkrila Makeup Revolution SFX proizvode poletjela sam u shopping, u košaricu sam ubacila tekući lateks i lažnu krv. Njihove recenzije donosim iz razloga što ne želim da itko sljedeće godine krene mojim stopama i kupi šrot proizvode koji na kraju krajeva mogu nauditi! Više otkrivam u nastavku.


Ambalaža proizvoda je plastična mini tubica, zamislite ju kao travel size kremicu. Proizvodi dolaze s plastičnim crnim čepom ispod kojeg se krije mali otvor za doziranje. Lažna krv se lako dozira, ali lateks nikako. Čim otvorite čep lateks počinje curiti na sve strane. Ova ambalaža nije prikladna za njega te se teško koristi. Na poleđini tubice možete pronaći sastav i osnovne karakteristike proizvoda.


Lažna krv - naziv joj nikako ne leži jer je nijansa puno svjetlija nego što bi trebala biti. Citirat ću Green QueenTo je sok od jagode... Prije nje je potrebno nanijeti puno tamnijih proizvoda kako bi se dobio zadovoljavajući rezultat. Ja sam koristila tamno crvenu nijansu ruža i crno sjenilo. Inače je guste teksture i lako se nanosi. Ne može se ukloniti s lica, ostavlja jak stain koji potraje i do pet dana! 


Tekući lateks - bijelo ljepilo koje sušenjem postaje prozirno. Služi za (lažnu) izradu porezotina, opeklina i sl. Svoj posao obavlja solidno, za to nemam zamjerku. ALI zaudara po mrtvim ribama i kemikalijama. Doslovno vam oči pate od mirisa. Izazvao mi je ogromnu alergijsku reakciju na licu, no to ne znači da će i vama.

Swatchevi | Stain
Swatcheve na ruci držala sam svega minuticu, a možete primijetiti koliku je mrlju (stain) krv ostavila. Sestra Ivana masku je na licu imala otprilike 10 sati, a fotografija POSLIJE govori više od tisuću riječi. To je nemoguće oprati! Također, prilažem vam i fotografije svoje alergijske reakcije. Nažalost, fotografirala sam mobitelom pa je teže vidljivo.

Posljedice - alergijska reakcija i stain (nakon korištenja)

PRIJE i POSLIJE
SASTAV:
Tekući lateks - Natural Rubber, Centrifuged Latex, Aqua
Umjetna krv - Aqua, Glycerin, Polyacrylic Acid, Triethanolamine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Methylparaben, Propylparaben. Može sadržavati [+/-]: CI 45410, CI 15850


Količina: 17ml
Cijena: 30kn/kom
Rok trajanja: 12 mjeseci
Proizvodi su kupljeni na web stranici Pink Panda, a trenutno su rasprodani.

PROIZVODI U AKCIJI:



Nikako ne bih ponovila kupnju ovih Makeup Revolution SFX proizvoda te nemate moje preporuke!

Jeste li se maskirali ove godine? Koristite li SFX proizvode?

You Might Also Like

10 komentari

  1. Da su bili dostupni sad bi i ja možda pisala negativnu recenziju.. Imala sam sreću da su se brzo rasprodali.. Hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah istina!
      Kupi provjerene kryolan i mehron, tako ću ja sljedeće godine.. :D

      Izbriši
  2. Ajme! Dobro da sam odustala od kupovine!! Inače, ako zanemarim stain na obrazu, sestra ti ima jako dobar make - up!! Jako mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, to sam ja šminkala. :P
      Mi koji nismo odustali lijepo smo se usosili. :(

      Izbriši
  3. Joj i meni je na faci isto sranje od jučer -.- Nisam koristila ovaj identični tekući lateks i krv, al' eto, očito je to sve same shit :S Čak mi se i prek pudera vidi crta haha. Kaj je najbolje, tek sad i liči na pravi faking ožiljak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koji si koristila?
      Nije sve isto, npr. kryolan ne ostavlja, al je i skuplji. ahahah
      hahahah uvjerena sam da je prije bilo bolje nego sad! :D

      Izbriši
    2. Tekući lateks je Smiffys, a umjetna krv ona iz Mullera. Jeee, i ja sam gledala ovaj od Kryolana, al' mi je bilo malo too much, a i prekasno sam se sjetila pa ne bi ni stiglo doći. Ma nema veze, sad bar za ubuduće znam u kaj se isplati uložiti, a kaj treba preskočiti. Makar me sad nekak više privlači vosak. Kolko sam uspjela vidjeti manje je zajebancije s njim nego s lateksom, a uz to izgleda još realnije. :D E i ona neka tekućina mi je fora, ne znam sad kak se točno zove, al' vidjeh u hrpi videa na yt-u. Onak napravi udubinu na faci i prehebeno izgleda. :D

      Izbriši
  4. daaaa, latex je shit naspram voska.. i ja ću njega sljed godine.. :D
    Možda misliš na stage blood? Nju isto sljedeće godine kupujem! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Našla sam. To čudo se zove rigid collodion :D Pogleč: https://goo.gl/8kY9Lq

      Izbriši
  5. u joj, žao mi je što si tako prošla :(

    OdgovoriIzbriši