Becca highlighter - Moonstone

prosinca 01, 2017


Jeste li ikada doživjeli kozmetičku ljubav na prvi pogled? E baš tu ljubav imala sam s Becca highlighterom u nijansi Moonstone. Ušla sam u Sephoru, otvorila ga, divila mu se prvih 5 minuta, shwatchala i odmah kupila. Zašto me toliko oduševio saznajte daljnjim čitanjem!


Ambalaža je stvarno kvalitetna, nosila sam ju na razna putovanja i bez problema ih je preživjela. Uživat ćete u proizvodu bez straha od raspadanja. Ne znam za vas, ali kvalitetu kozmetičke ambalaže ocjenjujem težinom (ako to ima smisla?). Što je teža to je kvalitetnija! Izrađena je od gume i metala. Becca je valjda jedini brend koja izbjegava plastiku (veliki plus). Moram priznati da me izgledom ne obara, ali sada ju ne mogu zamisliti u drugačijem izdanju. Uz proizvod se dobije i ogledalo koje osobno nikada ne koristim.


Tekstura highlightera je jako je puderasta i mekana. Korištenjem se postiže doslovno stapanje s kožom bez imalo trušenja! Jednim nanosom daje boom efekt. Može se nadograditi, ali stvarno nije potrebno. Ne ističe suhoću kože, a potraje cijeli dan. Zaista je dugotrajan, vjerojatno bi preživio više od 24h. Becca highlighteri se zapravo zovu Shimmering Skin Pefectori (Pressed). Uz prešanu verziju postoji i tekuća (tzv. iluminatori), ali nemam ih u svojoj kolekciji. Prešanih nijansi ima ukupno osam, a ja posjedujem jednu - Moonstone.

MOONSTONE - nijansa bijelog zlata. Sadrži trunčicu žute, ali na licu nije vidljiva. Daje prirodan ton uz brutalni sjaj. Ne sadrži ni trunčicu glittera! Odgovara svakom tipu kože pa čak i blijedom tenu s hladnim podtonom! Nanosim ju na vrh jagodica, u unutarnjem dijelu oka, uz obrvu i iznad usne.


TheBalm ima puno grublje čestice (tj. grublje je mljeven) i u njemu se može pronaći pokoja točkica glittera. Kod Becca highlightera toga nema! On je doslovno kao pressed powder (puder u kamenu). Također, iako na prvu nijanse izgledaju jako slično Mary Lou je puno tamnija i više šampanjasta. Oba highlightera obožavam, ali moram priznati da je Moonstone ipak mrvicu kvalitetnije izrađen.


SASTAV:
Mica, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Alcohol, Petrolatum, Silica, Boron Nitride, Nylon-12, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone, Magnesium Stearate, Polyethylene, Sorbitan Sesquioleate, Paraffin, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline), Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Triethoxycaprylylsilane, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Chlorphenesin, Tin Oxide. [+/-]: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 77742 (Manganese Violet), CI 75470 (Carmine).


Količina: 8g
Cijena: £32.00
Rok trajanja: 12 mjeseci
Highlighter sam kupila u Švicarskoj, a vi ih možete pronaći na web stranici Cult Bay. Na vašim vratima će se pojaviti u roku 10-14 dana. Carine se ne morate bojati jer je Velika Britanija još uvijek u EU.

Ako je netko pogodio savršenu definiciju highlightera onda je to Becca! Moonstone je moju voljenu Mary-Lou bacio u drugi plan. Svi ljubitelji highlightera moraju isprobati Becca verzije jer ne znaju što propuštaju! Moje prepretople preporuke! Moonstone nije dobio ocjenu 10 već 20! Definitivno planiram kupiti još nijansi.

Koji je vaš omiljeni highlighter? Planirate li isprobati Becca Moonstone?

You Might Also Like

3 komentari

  1. Nemam Becca hajlajt ali imam par drugih proizvoda (rumenilo, puder u kamenu i primer za kapke) i sva 3 uistinu obožavam😍.. Naravno da bi voljela i njen hajlaht, nadam da cu ga jednom negdje ulovit...😄
    Nedavno sam pronašla najjaci glow koji sam ikada probala, a riječ je o Ofra hajlajtu nijanse Rodeo drive... To je tako jakooo pigmerirano da bas moras paziti pri nanošenju... I kad ga samo malo stavim, bokte, izgleda kao da sam kilu mary lou hajljata stavila😂😂
    Nikad jos to nisam vidjela... Čudo neviđeno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako taj ofrin izgleda predivno, mislim da mi se nikak ne bi svidio na licu.. Volim glow, ali ne too much. :D
      Joj, i ja bi još Beccinih stvari. :(

      Izbriši
  2. Ajme, predobro izgledaaa, mislim da mi treba! :DD

    OdgovoriIzbriši