Beauty UK lips MATTER

prosinca 11, 2015


Brand beauty UK nije pretjerano zastupljen u mojoj beauty kolekciji, ali sve što imam je itekako vrijedno pažnje. Mogu Vam reći da mi je žao što više ne pričam o njima i nadam se da će se to što prije promijeniti. Proizvode koje vam toplo preporučam od ovog branda su svakako ruževi, rumenila i lakovi.
U nastavku vas upoznajem sa njihovim najnovijim proizvodima koji se na našem hrvatskom tržištu nalaze tek mjesec dana, riječ je o tekućim ruževima lips MATTER.


Ruževi dolaze u preslatkoj plastičnoj i duguljastoj ambalaži. Čep je crn, mat finisha, a dio tubice je nijanse kao i proizvod koji se nalazi u njoj.  Na ambalaži se mogu pronaći sve bitne informacije o proizvodu, a kasnije su spomenute i u postu. 
Ruž ima kosi aplikator kao i većina tekućih ruževa jer je osmišljen za jednostavnije nanošenje proizvoda. Količina koja se nalazi na aplikatoru nakon izvlačenja iz tubice dovoljna je za ravnomjeran nanos, no proizvod najčešće zna biti na vrhu aplikatora u većoj količini pa pripazite pri nanošenju! Pretjerana količina proizvoda će se slabo sušiti, vjerojatno će vam se razmazati izvan ruba, usne će biti ljepljive i sloj ruža će brzo početi pucati. 


Trajnost im je odlična, kod mene potraju do 6 satiprežive pića i jelo, ukoliko ono nije masno. Pigmentacija je vrhunska, čak ih je teško ukloniti s usana nakon napornog i dugog dana. Sama tekstura ruža je tekuća, a gusta. Vrlo brzo se suše. Iz tekućeg i gustog proizvoda, dobivate lagani mat sloj ružaMiris je prekrasan, obogaćen aromom borovnice. 
Prije korištenja OBAVEZNO napravite piling usana jer ruževi ističu sve suhe dijelove. Moj brz način čišćenja usana je s četkicom za zube. Najprije usnice dobro isčetkam, operem ih i stavim balzam za usne 15min prije korištenja ruža. Brzo je i djelotvorno.


Izbor nijansi je dosta širok (osam nijansi) , možete pogledati OVDJE! Kod mene su se za sada našle tri - mauve your body, wham bam thank you jam i Bond, Mrs Bond. Pokušavam još kupiti shake your plum, ukoliko znate gdje ju mogu pronaći - javite! 

Mauve your body - najsvjetlija nijansa u mojoj kolekciji. Baby pink nijansa koja ponekad na meni izgleda kao neon roza. Najteže se nanosi, najmanje je pigmentirana i najbrže odlazi s usana (normalno za svijetle nijanse). Ukoliko malo popravite pigmentaciju na usnama dodatnim slojem, pripremite se na ljepljive usne. Jedan sloj je sasvim dovoljan, potrudite se što ravnomjernije nanijeti ga. Nijansa ambalaže će Vas možda podsjetiti na Bourjois Don't pink of it, ali na usnama nisu ni slične. Don't pink of it ima puno više smeđeg tona. 
Wham bam thank you jam - nježnija fuksijasta nijansa. Odlična za svaki dan, meni osobno najdraža. Pigmenentiranost je odmah zavidna i cijeli dan ostaje jednaka. Pristaje većini djevojaka i toplo preporučam.
Bond, Mrs Bond - tamno crvena nijansa, s plavim podtonom rekla bih jer vam zubi ne izgledaju žuto kao što to čini narančasti podton. Mislila sam da mi ova nijansa neće dobro stajati jer sam u zimsko doba "bijela kao sir", no baš suprotno - rekla bih da mi ova nijansa najbolje pristaje. Preporučam djevojkama svih podtona kože (pogotovo neutralnih i žutih).


Sastav:
Cyclopentasiloxane, Polybutene, Isododecane, Trimethyisiloxysilicate, Polyethylene, Paraffin, Ozakerite, Euphorbia, Cerifera (Candelilla) Wax, Cetearyl Alcohol, Silica, Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mica, Titanium Dioxide, CI 15850, CI 158501, CI 45410, CI 42090, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 77491

Cijena: 29,90kn/kom
Količina: 8g
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete pronaći u svim Kozmo drogerijama.

Prednosti:
Cijena, količina, pigmentacija, trajnost, miris, izbor nijansi, jedva osjetni na usnama
Nedostaci:
Ističu suhe dijelove i teže se nanose (normalno kod svih mat ruževa!)


Swatcheve koje ćete napraviti na ruci bit će gotovo identični nijansi na vašim usnama. Na slikama iznad nije napravljen piling usana.

Ovi ruževi su itekako vrijedni Vaše pažnje. Odličan su omjer cijene i kvalitete. Od mene imate sve preporuke!

You Might Also Like

12 komentari

  1. Lijep mi je ovaj u sredini, ali ne želim tako isušujuć ruž.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme dobro da si to napisala. Meni nije jasno bilo gdje sam to navela, krivo sam napisala. Ne isušuju usne već samo ističu suhe dijelove. Ispričavam se na pogrešci. :)

      Izbriši
  2. Sve tri nijanse su mi dive, a posebno No.5 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni, teško mi se bilo odlučiti samo za jednu. :)
      Sad još samo shake your plum treba uhvatiti! :D

      Izbriši
  3. Joj baš ih želim, problem je što mi je Kozmo na drugom kraju grada :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma skoro svi mat ruževi ističu ispucane usnice, ali dobro je da ne isušuju :) Gledala sam ih već, no nisam ni jedan uzela, ali svakako planiram. Kao i ti željela bi uloviti shake your plum :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemam ništ od ovog branda...lijepo izgledaju nijanse, al na usnama izgledaju bolno. Da znaš da postoji mat ruž koji se lijepo i ravnomjerno nanosi, probaj Colour Splash od Manhattna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budemo to promijenili nekim drugim swapom. :P
      Kako misliš bolno? :D nisam napravila piling namjerno, inače jako lijepo izgledaju!
      Budem, samo moram pogledati koje nijansice imaju. Napravi recenziju o njima! :)

      Izbriši
  6. Izgleda kao ono moje čarobno sjajilo xD htjela bih si jedan al sam prelijena :P to ćeš ti morat posredovat :D

    OdgovoriIzbriši