Too Faced Hangover Rx primer

veljače 05, 2018

Too Faced Hangover primer review

Nakon korištenja Too Faced Hangover RX zaustavila sam potragu za savršenim primerom jer sam ga, pogađate, pronašla! U nastavku saznajte kako djeluje i što me je to kod njega toliko oduševilo. Te naravno, uživajte u čitanju!

Too Faced Hangover primer review

Ambalaža primera je definitivno najbolja od svih koje sam isprobala! Ima pumpicu te savršeno dozira količinu potrebnu za lice. Također, pomaže u održavanju higijene proizvoda. Kutijica u kojoj dolazi, a i sama tubica bijele su boje s rozo zlatnim detaljima. Dizajn je oku više nego ugodan. Da imam mjesta, držala bih ju izloženom na toaletnom stoliću. Na poleđini tubice možete pronaći sastav i osnovne karakteristike proizvoda, a one su navedene niže u članku.

Too Faced Hangover primer review

Primer je bijele boje, a tekstura mu je vrlo lagana, polugusta i lako se razmazuje. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. Ima miris kokosa te je načinjen od kokosove vode - savršenstvo! Ono najbitnije od svega - ne sadrži silikone! Na bazi vode je i iz tog razloga ne stoji na koži već se u nju upija. Ovakav tip primera ne popunjava pore, ali s njim je ipak vidljiva manja razlika. Glavna funkcija Too Faced Hangover primera je hidratacija lica! Instantno omekša/prikrije suhoću lica! Ono postaje podatnije, mekanije i blistavije. Puder na kožu sjeda savršeno i ne mrda cijeli dan, obožavam ga kombinirati uz Rimmel Lasting finish. Primer nije komedogen! Nije mi začepio pore, niti napravio nered na licu. Sporo se troši i nema SPF. Osobno na lice stavim 2-3 pumpice te pustim da se upije cca 5min. Kada lice postane ljepljivo spremni ste za idući korak. Pokušavam ga ne koristiti svakodnevno je je zaista skup. Stoga, izmjenjujem ga s Embryolisse kremom.

Too Faced Hangover primer review

SASTAV:
Water, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Propanediol Dicaprylate, Propanediol, Ceteareth-6 Olivate, Olive Glycerides, Lactobacillus Ferment, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pectin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Pentylene Glycol, Glycerin, Lecithin, Magnesium Aluminum Silicate, Fragrance, Lauric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid

Količina: 40ml
Cijena: £27.00 (oko 230kn)
Rok trajanja: 6mj
Too Faced kozmetiku od sada možete kupovati na stranici Cult Beauty! Ako ste u potrazi za odličnim primerom za suhu kožu obavezno isprobajte! Moje pretople preporuke! Primer u akciji pogledajte u videu ispod.


OSTALE RECENZIJE PRIMERA:
Embryolisse Lait-Creme concentrate
Sviđa li vam se Too Faced Hangover Rx primer? Planirate li ga isprobati?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Naravno da hoću,također zbog suhe kože,mislim da će mi odgovarati

    OdgovoriIzbriši
  2. Iako se čini kao idealan primer za moju normalnu do suhu kožu lica, ipak mi je preskup za moj studentski budžet. Ali zato sam vidjela da je Bourjois izbacio novi primer - Healthy mix, jesi možda škicnula? :)

    OdgovoriIzbriši