Kevyn Aucoin The creamy glow - Tresbelle

travnja 21, 2018

Kevyn Aucoin The creamy glow rumenilo

Proljeće i ljeto glavna su godišnja doba za odmor kože od praškastih proizvoda i težeg makeupa! Upravo zato, pišem vam recenziju o najboljem kremastom rumenilu - Kevyn Aucoin The creamy glow - Tresbelle! Više o njemu saznajte u nastavku!

Kevyn Aucoin The creamy glow rumenilo

Kevyn Aucoin proizvodi pojam su luksuzne ambalaže! Izrađeni su od kvalitetne plastike, a crveni ombre efekt zaštitni je znak. Poklopac se otvara klikom na zlatni gumb te ima ugrađen mehanizam koji ga usporeno podiže (zamislite ga kao mehanizam onih ladica koje se zatvaraju bez lupanja). Dizajn je zaista jednostavan, a opet odskače s detaljima. Pakiranje rumenila je čvrsto i mini te je savršeno za putovanja! 

Kevyn Aucoin The creamy glow rumenilo

Kremasta tekstura ovog rumenila ima sjajni završetak (sheer creamy glow) koji naglašava vitalnost i svježinu obraza. Prelako se blenda i nanosi. Može se nanositi bockalicom ili prstima. Najbitnije je raditi lagane kružne pokrete i povlačiti ga prema krajevima lica. Pigmentacija rumenila je slabija, ali može se nadograditi do jakog! Sadrži ulje sjemenki grožđa koje hidratizira i njeguje kožu te je savršeno za suhu i staru kožu. Ne ističe pore ni teksturu kože, a na licu potraje cijeli dan! Može se koristiti i na usnama (tako je navedeno), ali nisam isprobala pa ne mogu potvrditi učinak. U prodaji je 6 nijansi rumenila, a svaka odgovara određenom podtonu.

Tresbelle (deep peach) - namijenjena je preplanuloj i maslinastoj puti, ali ne vidim zašto ju svjetlopute osobe ne bi koristile. Riječ je o tamnijoj ružičastoj nijansi koja se stapa s kožom i daje svjež izgled obraza. Odgovara svakom podtonu kože!

Kevyn Aucoin The creamy glow rumenilo

SASTAV:
Caprylic/Capric Triglyceride, Trioctanoin, Neopentyl Glycol Dicaprate, Tridecyl Trimellitate, Dicalcium Phosphate, Candelilla Wax, Microcrystalline Wax, Carnauba, Glyceryl Dilaurate, Ceresin, Grape Seed Oil, Octyldodecanol, Lauroyl Lysine, Propylparaben, Ethylcellulose, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Citric Acid. May Contain (+/-): Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Carmine, Ultramarine Blue, Manganese Violet, Ferric Ferrocyanide, FD&C Yellow 5 AL Lake, D&C Red 30, FD&C Yellow 6 AL Lake, D&C Red 6, D&C Red 7 CA Lake, FD&C Blue 1 AL Lake.

Kevyn Aucoin The creamy glow rumenilo

Količina: 4,5g
Cijena: €23,50 (cca 180kn)
Rok trajanja: 18 mjeseci
Možete ga pronaći na web stranici Beauty Bay, a na vašim vratima će se pojaviti u roku 10-14 dana. Poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad €18, a carine se ne morate bojati jer je Velika Britanija još uvijek u EU. Prije kupnje, pogledajte proizvod u akciji (u priloženom videu).


Ako ste u potrazi za SAVRŠENIM kremastim rumenilom obavezno isprobajte! Znam da je cijena visoka, ali rumenilo je prejednostavno koristiti i divno se stapa s kožom. Moja koža ga obožava, a uvjerena sam da će i vaša. Imate moje pretople preporuke!

Jeste li upoznati s brendom Kevyn Aucoin? Planirate li isprobati rumenilo?

You Might Also Like

1 komentari