Misslyn Let's be Mermaids strobing powder

travnja 11, 2018

Misslyn Let's be Mermaids hightlighter

Priznajem, i dalje nemam naviku proučavati Misslyn police ALI, kad ugledam LE kolekcije srce mi zaigra! Let's be Mermaids je jedna od onih koje sam dugo željela isprobati. Za rođendan sam dobila highlighter (strobing powder) te se ovim putem zahvaljujem Green Queen što mi je pročitala misli. Je li uspio zadovoljiti kriterije i kakvi su dojmovi, saznajte daljnjim čitanjem!

Misslyn Let's be Mermaids highlighter

Highlighter dolazi u čvrstoj kartonskoj ambalaži koja ima magnetski mehanizam zatvaranja. Izgledom je vrlo slična The Balm proizvodima jer ima retro dizajn, a svi znamo koliko je ono neodoljivo. Sa stražnje strane pakiranja ne doznajemo previše informacija, a sastav nije nigdje naveden!

Misslyn Let's be Mermaids highlighter

Tekstura highlightera je jako mekana i puderasta (podsjeća me na teksturu butter bronzera). Korištenjem se doslovno stapa s kožom! Ne ističe teksturu kože, a potraje cijeli dan. Jednim nanosom daje lagan sjaj (prirodan), ali može se nadograditi do boom efekta. Dupe je za theBalm Mary-Lou Manizer! Riječ je o šampanjastoj nijansa bez imalo glittera! Ima malo više zlatne u sebi, a Mary-Lou roze (uzmite to u obzir!). Highlighter odgovara svakom tenu, pa čak i blijedom s hladnim podtonom! Nanosim ga na vrh jagodica, u unutarnji kut oka, uz obrvu i iznad usne. Ma obožavam ga! Odličan je izbor za suhu kožu. U kolekciji Let's be Mermaids postoje još dvije nijanse highlightera (rainbow i kremasti rozi), ali njih nisam isprobala.

Misslyn Let's be Mermaids highlighter

Količina: 6g
Cijena: 46,90kn
Rok trajanja: 18 mjeseci
Možete ga pronaći u Müller drogerijama.

Imate moje tople preporuke za kupnju! Ako vam swatchevi nisu dovoljan dokaz, pogledajte video.

Misslyn Let's be Mermaids highlighter


Jeste li već ulovili štogod iz Let's be mermaids kolekcije? Sviđa li vam se uopće?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Baš mi je drago da ti se sviđa i super ti stoji. <3 Da nemam Mary Lou, kupila bi si ga, ovako preskačem. :D

    OdgovoriIzbriši