Golden Rose SOFT&MATTE tekući ruževi - 108, 111

svibnja 09, 2018

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

Golden Rose Longstay tekuće mat ruževe obožavam, ali nova SOFT&MATTE Creamy LipColor verzija oduševila me još više! Brend nema pauzu i postaje sve bolji! Zašto me toliko oduševio s ruževima - saznajte u nastavku!

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

Ruževi dolaze u plastičnoj i prozirnoj mat ambalaži. Čep im je rose gold boje te podiže izgled pakiranja. Jako su fotogenični! Aplikator je ostao isti. Na njemu ostaje dovoljna količina proizvoda za cijele usne te je vrlo precizan. Ruževi ne dolaze dodatno zaštićeni u kartonskim kutijicama već su zamotani u prozirnu plastičnu ovojnicu koja se lako skida. Na ovojnici se vjerojatno nalazio sastav proizvoda, nažalost bacila sam ju te vam neću moći reći više o njemu.

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

Tekstura ruževa je lagana i kremasta. Nećete ju ni osjetiti na usnama - savršenstvo! Sadrži ulja jojobe i avokada, koja njeguju vaše usne i čine ih mekanima. Vrlo jednostavno se nanose tj. klize usnama. Pigmentacija im je odlična, jedan sloj je više nego dovoljan. Nemojte nanositi dva sloja jer bi Vam se usne mogle lijepiti i puno sporije sušiti. Ruževi se sporije suše (cca 10 minuta), ali postižu mat efekt. Najveća prednost im je hidratacija! Za razliku od Longstay Matte Liquid linije, s njima ne postoji mogućnost isušivanja. Ne zatežu usne i ne ističu suhoću! Nisu baš najdugotrajniji, preslikavaju se na čaše (tj. nisu kissproof), a jelo nikako neće preživjeti. Na mojim usnama prežive 4 sata (ako ne jedem). Nisu najbolja opcija za one osobe koje nemaju vremena paziti na ruž, ali za nas koji muku mučimo sa suhoćom je spas! Inače se ne truse, ne pucaju i ne skupljaju se u rubovima usana. Teže se skidaju s usana, najjednostavnije ih je ukloniti s uljnim čistačima. Miris im je slatkast, neće Vam smetati. Nakon nanošenja se ne osjeti. Ispod ruževa ne trebate nositi balzam niti olovke za usne.

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor kolekcija ruževa sadrži 18 nijansi (101-118). Moram naglasiti kako prikaz nijansi na internetu nije realan! Također, boja koju vidite izvan ambalaže ne predstavlja ono što se nalazi unutar nje! Obavezno swatchajte svaku nijansu! U mojoj kolekciji nalaze se dvije koje na usnama izgledaju gotovo identično - 108 i 111 (obje su odlične za svakodnevno nošenje).

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

108 - breskvasta nude nijansa. Vrlo je slična Bourjois Rouge Edition Velvet tekućem ružu u nijansi 10. Odgovarat će svim svjetloputim osobama. Na fotografiji iznad je prikaz ruža u potpunosti osušenog (na mojim suhim usnama).

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

111 - tamnija breskvasto-roza nude nijansa. Vrlo je slična Bourjois Rouge Edition Velvet tekućem ružu u nijansi 7. Odgovarat će svim svjetloputim osobama. Na fotografiji iznad je prikaz ruža prije sušenja (neposredno nakon nanošenja).

Golden Rose SOFT&MATTE creamy lipcolor tekući ruževi

Količina: 5,5ml
Cijena: 45kn/kom
Rok trajanja: 12 mjeseci
Možete ih kupiti u Golden Rose prodavaonicama i web shopu

SOFT&MATTE tekući ruževi stvoreni su za osobe koje ne vole teške mat formule i osjećaj isušivanja/zatezanja. Moje pretople preporuke! Ako vam je dugotrajnost bitnija, držite se Longstay linije.
Ruževe sam dobila od svoje drage MakeupFANdre te joj se ovim putem od srca zahvaljujem! 

Jeste li isprobali novu verziju Golden Rose tekućih ruževa? Koja nijansa vam je najljepša?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Longstay liniju imam i mislim da cu se nje držati. Ali, valjalo bi probati i koju nijansu iz ove linije!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam isprobala , ali sam odusevljena . Mnogo mi se dopada i pakovanje. Lepo i elegantno . Boje su prelepe. 😍

    Lep i caroban dan ti zelim.
    🌹Zivot je lep,zivot je cudo.🌹
    mojstilikombinacije.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši