Essence longlasting ruževi

srpnja 04, 2014

S obzirom da je u Kozmu danas popust od 30% na ruževe i sjajila, odlučila sam se upotpuniti svoju kolekciju Essence ruževa. Tri su kupljena prije od prilike dva mjeseca, a danas sam u kolekciju dodala još dvije nijanse. Essence longlasting ruževi su u našim drogerijama dostupni najmanje pola godine, ali unatoč tome odlučila sam ih se recenzirati jer sam prezadovoljna.




U mojoj kolekciji nalaze se nijanse 01 (Coral calling), 02 (All you need is red), 05 (Dare to be nude), 06 (Barely there!) i 08 (Colour crush), mislim da ih sveukupno ima u deset nijansi.

Ruževi dolaze u prekrasnoj ambalaži, crne je boje sa malim dodatkom same nijanse ruža.  Čvrsta je i dobro čuva proizvod, pri zatvaranju se čuje glasni klik pa ste sigurne da ste ga dobro zatvorile. Na samom vrhu proizvoda nalazi se e, koji je ujedno sam logo proizvoda. Meni je ambalaža zaista jednostavna, a lijepa. Baš onako kako ja volim. :)


Ruž sadrži 3,8 g proizvoda, a košta 20,90 kn.








Ruževi su vrlo pigmentirani i dosta dugo traju. Uostalom, svaka cura nosi svoj ruž sa sobom i popravlja ga tijekom dana/večeri. Vrlo su lagani i jednostavni. Već nakon prvog premaza boje su jako lijepe, ako želite jači pigment premažite još par puta. Lako se skidajuMislim da ću se vratiti po još koju nijansu, za oko mi je zapela nijansa Natural Beauty, koja je savršena za svaki dan.

Svaka nijansa priča svoju priču i posebna je na svoj način.. Nijanse koje se mogu nositi uz svaki makeup i svaki dan su  Dare to be nude i Barely there!. Barely there! je dosta tamnija nijansa od Dare to be nude pa ju ja većinom nosim kada izlazim subotom, ali obje su predivne nude nijanse. All you need is red preporučan uz neki neutralniji makeup, tako da vam sva pozornost ode na predivnu crvenu boju usana. Colour crush je predivna barbie boja, volim ju nositi uz malo jači makeup i za večernje izlaske. Zapravo nju najviše upotrebljavam od svih nijansi. I na kraju Coral calling može zaista biti upotrebljena uz svaki makeup, za svaku prigodu. Nijansa je rozo-crvena, pomalo neutralnija, na svakom tipu i boji kože će izgledati predivno. Teško mi je reći koja nijansa mi je najljepša ili najbolja, vjerujem da će i vama biti ili vam već je.


Na mojoj ruci je samo jedan prijelaz ruža, tako da se vidi koliko su zapravo lijepe nijanse i pigmentiranost. Nijanse su poredane silazno (dakle zadnja nijansa je 01 - Coral calling, a prva 08 - Color crush).


Nisam napravila swatcheve ruževa na svojim usnama jer jednostavno boja ne izgleda ni približno svojoj pravoj nijansi. Nadam se da mi ne zamjerate! ;)

Sve u svemu uz cijenu i kvalitetu proizvoda ovo je zaista perfect match. Svatko si može priuštiti barem jednu nijansu. :)

Imate li i već svoju kolekciju longlasting ruževa? Koja vam je nijansa najdraža?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Lijepi su :) Nemam nijedan, ali bih mogla nabaviti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam samo jednu nijansu i divna je (berry nesto lijena sam ustati i provjeriti :D ) ali mi tekstura nije bas po volji jer je dosta masnjikava.. šteta jer mi je nijansa divna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerojatno je wear berries. Meni tekstura nije problem, ostavim otisak usana na maramici nakon sto sam stavila ruz i sve bude u redu. :)

      Izbriši
  3. Čine se super. Kupila si prekrasne nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Od navedenih imam dvije - colour crush i all you need is red koju u zadnje baš često nosim :)

    OdgovoriIzbriši
  5. jako su lijepe nijanse, nisam probala nijedan ruž iz ove linije, ne znam zašto, abaš su hvaljeni

    OdgovoriIzbriši
  6. Lipe su nijanse i imam 2, all about mat! (logično, uzela jer je mat, ne zbog boje hahaha) i Natural Beauty. Ove godine će izbacit još par ruževa, mislim da ću se vratit po još. :D

    OdgovoriIzbriši