Wishlist

studenoga 30, 2014

Bliži nam se vrijeme darivanja, najprije Sv. Nikola, zatim Božić i na kraju moj rođendan. Upravo zbog toga odlučila sam svojim najbližima suziti izbor poklona koje bih voljela imati u svojim rukama. :) Naravno ovo su samo neke od mnogih stvarčica koje bih voljela imati (nemojte se obeshrabriti!).


Nadam se da će se nešto od ove moje wishliste zaista i ostvariti, ako ne od mojih bližnjih onda od mene same! :D
Pa krenimo!



Prva na redu je Makeup Revolution paleta od 100 sjenila (Nudes and Smoke Collection). Zaista želim imati sve nijanse sjenila na jednom mjestu i ova paleta ispunjava moje želje sa super omjerom cijene i kvalitete. Trenutno je na sniženju i cijena joj je 99,90 kn, a može se naručiti preko pink pande. (KUPLJENO!)


Ovo predivno ogledalo vidjela sam kod mnogih blogerica (naravno zaljubila sam se) i zaista mi je potrebno, a cijena mu je samo 49,90 kn. Može se kupiti u IKEA poslovnici ili preko njene online trgovine. (KUPLJENO!)


Najskuplji proizvod na mojoj wishlist-i su ova predivna tarte rumenila u još slađoj ambalaži. U paketu dolaze 4 rumenila: amour (candy pink), classic (soft apricot pink), prim (plum nude), daydream (rosy pink). Cijena paketa je $35,00. Ne očekujem da mi ovo netko kupi, to je samo moja tiha patnja. Može se naručiti preko službene tarte stranice.


Jedini proizvod koji se može kupiti u našim drogerijama je Freeman maska za lice na bazi minerala mrtvog mora. Maska je stvorena za sve tipove kože, a pomaže uravnotežiti vlažnost kože i čisti začepljene pore. Dostupna je u Kozmu po cijeni od 40-ak kn. (KUPLJENO!)

 

Predivni matte NYX ruževi samo su jedni od mnogih koje si želim. Veliki sam ljubitelj ruževa , uvijek su mi dobrodošao poklon i nikada s njima ne možete pogriješiti! Odabrala sam 3 nijanse koje si želim za ovu zimu, a to su: Siren, Merlot i Temptress. Cijena pojedinog ruža iznosi $6,00.


Moja wishlist-a ne može proći bez barem jednog Sleek proizvoda, ovaj put sam se odlučila za paleticu zaista predivnih nijansi o kojoj čitam samo pozitivne dojmove. Riječ je o Arabian nights paleti, cijena joj je $11,99.




Za kraj sam ostavila ebay stvarčice. Već dugo si želim stalak za ruževe, ali nekako uvijek kupim nešto drugo i bila bih zaista sretna da ga dobijem na poklon! Cijena mu iznosi $3,21. :) (KUPLJENO!)
Tu se našla i jedna ogrlica koja mi je odmah zapela za oko, mislim da je riječ o Zarinoj kopiji, ali mene je oduševila i vidim ju u svim svojim kombinacijama. Cijena joj je $4,89. (KUPLJENO!)
Naravno, kakva bih ja to beauty blogerica bila, a da si ne poželim nove kistiće? Stvarno bih voljela isprobati ebay set od 15 Style master kistića po vrlo pristupačnoj cijeni, samo $15,72. (KUPLJENO!)

Jeste li već napisale svoju wishlistu?
Posjedujete li koje od proizvoda s moje liste ili se neki nalaze i na vašoj? :)

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

7 komentari

  1. Skromna si,jako lijepa wish lista :)
    Nadam se da ćeš prekrižiti sve s nje ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imamo skoro pa iste zelje :) nadam se da ces sve dobiti ;). Nego, jesi sigurna da Ikea ima online trgovinu? Koliko znam preko weba mozes samo napraviti popis za kupovinu i onda otici direktno u Ikeu i kupiti sve. Jedna od mojih ovogodisnjih zelja je da Ikea otvori online trgovinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, u pravu si.. Sada sam duboko razočarana! Također dodajem online trgovinu na wishlistu! :D

      Izbriši
  3. Paleta od 100 sjenila je i na mojoj listi već neko vrijeme. Predivna mi jee :D

    OdgovoriIzbriši
  4. super lista :D
    Ikea ogledalo i sama želim - tako je slatko :D
    Sleek palete i nyx rumenila su kao pokemoni - treba ih sve skupiti :D
    Tarte rumenila su i meni želja,,, :)

    OdgovoriIzbriši
  5. uh, odlične želje :) sve mi se sviđa, pogotovo ogledalce :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan WL, Sleek mi je tiha patnja oooooo mrzim je i volim hahahah Kistovi i ogledalo mi izgledaju super! :D

    OdgovoriIzbriši