Eveline Extra Soft krema za ruke i nokte

ožujka 26, 2015



Moja draga mama mi je za rođendan poklonila ovu divnu Eveline kremicu za ruke i nokte. Nisam baš neki ovisnik o kremama za ruke i uglavnom zaboravim na njih. Redovito ih koristim prvih tjedan dana, a onda završe u nekoj ladici i jednostavno više ne znam da postoje.



Do sada sam koristila jedino Balea i Garnier kreme za ruke. Najčešće koristim Dove univerzalnu kremu (najviše za lice, ali i za ruke).
Zahvaljujem mami na ovom poklonu, jer nisam ni pomišljala da će mi se neka krema za ruke ovoliko svidjeti! :)

Krema dolazi u lijepoj tubici koja naglašava sve bitne dijelove ove kremice, a to su: extra soft, swiss recipe, 5% urea i 3 in 1. Bijele je boje sa plavim i crvenim detaljima, a plastični čep je baby blue  boje. Meni je oku vrlo ugodna i definitivno bi privukla moj pogled na polici.


Uloga kreme:
Krema regenerira suhu i ispucalu kožu ruku i učvršćuje nokte. Učinkovito štiti od utjecaja vanjskih faktora: niskih temperatura, vjetra, sunca, deterdženta, klorirane vode.. Smiruje iritacije i vlaži. Već nakon prvog nanošenja daje osjećaj olakšanja i ugodnosti. Koža je mekana, elastična i glatka. Može se koristiti i za njegu suhe kože na laktovima i koljenima.

Nemam prevelikih problema zimi sa kožom, ali ruke mi znaju biti podosta suhe. Koristila sam samo ovu kremu i ruke su mi postale glatke i nahranjene. :)


A sada da kažemo nešto i o samoj kremi. Bijele je boje, a tekstura joj je gusta. Vrlo jednostavno se razmaže. Upijanje joj je brzo i ne ostavlja vam masne ruke, možete normalno raditi poslove koje trebate (kao ja tipkati ovaj post :P). Osjećate njenim upijanjem hidrataciju svoje kože i da ne zaboravim predivno miriše! Baš onako kako bi svaka krema trebala mirisati, ne mogu to objasniti. Također hrani i nokte, moji nokti su inače jako slabi. Trenutno koristim samo Eveline lak 3 u 1 i ovu kremu. Mogu reći da rastu, ne pucaju i čvršći su, još imam samo malo problema s listanjem ali i to će se riješiti. :)
Ono što je plus za svaku kremu je definitivno urea. Urea je sastojak koji omekšava kožu, čuva vlagu u koži i djeluje na oštećenja kože.

Cijena: oko 20-ak kn (ne znam točno jer sam ju dobila na poklon)
Količina: 100ml

Sastojci: 

Aqua, Mineral Oil, Urea, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Dimethicone, Arcylates, C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Isopropyl Myristate, Allantoin, Panthenol, Hylauronic Acid, Sphingolipids, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, PEG-75 Lanolin, Polysorbate 20, PEG 20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Butylphenly Methylpropional (Lilial), Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxadehyde (Lyral), Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellan, Citronellon  

Ova krema je na mene ostavila jako pozitivan dojam i sigurno ću ju ponovno koristiti.
S obzirom da moja koža nije jako suha i oštećena, ne mogu garantirati da će krema pomoći osobama s istom. Ja bih vam rado preporučila da probate, za ovu cijenu ne možete puno izgubiti. :)

Kakva su vaša iskustva s Eveline kremama?

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

7 komentari

  1. Mislim da je 8,90 kn točna cijena (barem je bila u Kozma kad sam ja uzimala) :D Imam je i podsjeća me mrvicu, al mrvicu na Neutrogenu zbog zaštitnog filma koji ostavlja nakon utrljavanja. :D Meni je trenutno ona "krema to go", držim ju u torbi i mackan se kad san vani :D Neznan bili je opet kupila jer mi malo smeta miris, podsjeća me na sapun :/ Al rado bi probala druge Eveline kreme, što bih sigurno mogla :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je ta cijena onda mi je još bolja! :P
      A meni se miris baš u potpunosti sviđa, jer nije toliko umjetan. Onak' je kak' ja volim. :D

      Izbriši
  2. Eveline volim, ali kreme za ruke ne volim pa ovu nisam probala.
    Super recenzija i fotke ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam ovu kremu kao dnevnu (preko dana volim laganije i bržeupijajuće kreme) i nije mi bila baš nešto. Imam zaista suhe ruke (ne i ispucale) i slabo mi je "radila", jedva da sam imala osjećaj da sam išta stavila. Daleko bolja mi je bila Eveline s kozjim mlijekom i shea maslacem, čini mi se. Smeđa tuba, dođe oko 12 kn. Ona je više gelasta i brzo se upija, bez masnoće na površini, i bolje mi je hidratizirala. A miris joj je super :D.
    Inače, meni je super vidjeti kad se nekome jako sviđa nešto što se mene nije dojmilo, i obrnuto :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Steta, a meni bas super djeluje. Kao sto sam i napisala moje ruke nisu jako suhe i ostecene te ne znam kako bi drugima djelovalo. :) 100 ljudi 100 cudi! Haha

      Izbriši
  4. Nisam probala ništa od Eveline kozmetike, ali moram priznati da si me baš zainteresirala za ovu kremicu :). Općenito volim kreme s ureom, odlične su za suhu kožu.

    OdgovoriIzbriši