Pantene PRO V Intensive care kolekcija

svibnja 23, 2015




Kosu nisam bila doista dugo šišala, sramota me priznati ali što je tu je. Ne vjerujem svim frizerima, jer sam se od većine njih vraćala tužna i na rubu plača. Kako studiram u Varaždinu nemam previše vremena odlaziti doma, a kada odem ni ne pomislim na frizera. U Varaždinu se uopće ne želim upuštati u pronalaženje frizera koji će zadovoljiti moje kriterije. Odlučila sam se nakon gotovo potrošenih svih ovih proizvoda za recenziju, bilo je tu pogodaka i promašaja. Što me oduševilo, a što razočaralo pročitajte u nastavku! :)

ŠAMPON 


Odmah vam mogu reći da me ovaj proizvod najviše razočarao jer sam puno očekivala. Mojoj kosi nije pružao dobro pranje ni svilenkasti osjećaj pod prstima na koji sam navikla poslije pranja sa drugim šamponima. Također nisam primijetila preveliku razliku u poboljšavanju svoje kose. Nije mi funkcionirao samostalno kod pranja, a ni uz sve ostale proizvode iz ove kolekcije. Jedino što sam voljela kod njega je taj profesionalan miris kao da sam kod frizera. Miris se dosta dugo zadržavao na kosi. Šampon mi nije izazvao iritaciju ni brže mašćenje kose. Ambalaža je predivna, moderna i vrlo profesionalna. Pomislite da se radi o kvalitetnom proizvodu. Napravljena je od čvrste plastike te podnosi sve padove. Iz čepa se lako dozira. :D Proizvoda se dobije vrlo malo, a cijena je podosta visoka. Mislim da ima jeftinijih šampona sa puno više proizvoda i uz to su kvalitetniji.
Cijena: 30 - 40 kn
Količina: 250 ml

REGENERATOR


Regenerator i šampon su po karakteristikama nebo i zemlja, barem što se ove kolekcije tiče. Regenerator čini kosu mekšom, ne masti ju i predivno miriše. Pod prstima osjetite taj svilenkast, glatki osjećaj o kojem sam vam govorila. U kombinaciji sa Pantene šamponom je odličan i miris kose se zadržava duplo duže. Također se i sa drugim šamponima pokazao kao pravi izbor, definitivno je od mene dobio ocjenu odličan. Ima identičnu ambalažu kao i šampon, ali je čep s doljnje strane, lako se dozira. Potrebna je mala količina proizvoda za jednu upotrebu, sporo se troši. :)
Cijena: 30 - 40 kn
Količina: 200 ml



SPREJ


Od spreja za trenutačno obnavljanje kose nisam ništa očekivala ali nisam ništa ni dobila. Trebao bi trenutačno obnoviti kosu, a ja osjećam da mi je kosa od njega u još gorem stanju nego što je bila. Dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici sa raspršivačem. Prije korištenja se treba promućkati, tada se dobije predivna zlatna boja, a koristi se na mokroj ili suhoj kosi. Ja sam ga uglavnom koristila na mokroj kosi prije sušenja kose. Možda je to pridonijelo oštećenijoj kosi, zaista ne znam. Nakon nanošenja se ne ispire. Potrebno ga je nanijeti od sredine kose prema vrhovima, tj. od kuda počinje oštećena kosa. Lako se dozira, ali meni nema ugodan miris. Zapravo više me guši. Ovo je jedini proizvod iz kolekcije koji me razočarao mirisom uz sve ostale karakteristike. Po meni najlošiji proizvod iz kolekcije.
Cijena: 30 - 40 kn
Količina: 150 ml



MASKA 


Za kraj sam ostavila najbolji proizvod! :) Nisam sigurna radi li se o istoj kolekciji jer na ambalaži piše Strenght & Shine. Ambalaže su vrlo slične pa se ne bih čudila da sam zabunom krivo uzela sa police. Ovo je moja druga maska za kosu u životu, do sada sam koristila Elseve masku Total repair ali ova je puno bolja. Vjerojatno ću ju kupovati još dugo vremena. Ambalaža je također napravljena od čvrste plastike, poklopac se teže otvara. Provodila je većinu vremena u tuš kabini i voda je masovno padala po njoj ali nikada nije ušla unutar ambalaže. Kada sam proizvod uzmete prstima osjećate tu glatkoću i udišete predivan miris. Gusta je i pomalo gelaste teksture. Po meni najbolje djeluje i uz nju duže ostaje čista,sjajna i glatka. Lako se nanosi i raspodjeljuje. Ne treba je puno staviti, vrlo dugo traje. Ne koristim ju svaki put kada perem kosu. Treba ju na kosi držati 2 minute, ali ja to uglavnom malo produžim. Od vrhova se nanosi prema gore.
Cijena: 30 - 40 kn
Količina: 200 ml



Moram Vam reći da mi ovi proizvodi zajedno jako loše funkcioniraju, ali ni jedan mi nije izazvao iritaciju ili svrbež. Sada koristim samo masku i regenerator uz Wella šampon. Tako mi odlično funkcionira i preporučam. Kosa ima volumen, sjaji se, predivno miriše i sporo se masti.

Nažalost nemam sliku kose tijekom korištenja ovih proizvoda.

Kakvo ste vi imali iskustvo sa Pantene proizvodima?
Iskreno, ja sam razočarana. Očekivala sam puno više s obzirom koliko sam novaca dala za sve ove proizvode.
Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda?
Kakvi su vaši dojmovi?

P.S. Slike nisu baš dobre ali sada mi je bilo prekasno za ponovno slikanje jer su svi pri kraju, a šampon je već u smeću. :) Obećajem da će ostale slike proizvoda biti puno bolje! :D

Kisses to my Ladies! :*

You Might Also Like

10 komentari

  1. Proizvodi su odlični ja ih također koristim i zadovoljna sam!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Od svih ovih proizvoda probala sam jedino šampon i nije me baš zadovoljio. Ali nekako si me namamila da kupim regenerator i masku, čine se dobarim :)
    Osobno koristim Elseve proizvode i zadovoljna sam.
    A što se frizera tiče, imam isti problem. Nakon 4 ili više godina nedavno sam konačno posjetila frizera i možda 1. puta u životu bila zadovoljna učinjenim, dobila sam ono što sam tražila. Pa budući da studiraš u Vž-u razmotri Frizerski salon Studio M. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni meni šampon nije dobar. Slobodno kupi masku i regenerator! :)
      Hvala ti na savjetu za frizerski! :P

      Izbriši
  3. Nekad davno sam probala Pantene proizvode i ostala sam kao i ti razočarana, tako da ih izbjegavam. I sama muku mučim s proizvodima za kosu, pogotovo sa šamponima, ali već sam se lagano navikla na to da nema HG šampona za moju kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja, a strah me dati puno za puno za jedan šampon jer mojoj kosi malo toga odgovara :(
      Ako nađeš neki dobar, javi! :P

      Izbriši
  4. Meni su Panten regeneratori za sada najbolji koji sam probala, moram svašta nešto još probat :D i mrzim taj sprej osim šta ništa ne poboljša stanje nekako mi još sljepi kosu :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je teško pronaći proizvode za kosu koji će odgovarati, drago mi je da nam barem regenerator odgovara. :)

      Izbriši