Real Techniques kistovi by Sam & Nic Chapman - Blush brush & Setting brush

studenoga 10, 2015


U Hrvatskoj trenutno ima dosta kvalitetnih kistova i pristupačne su cijene, ali od toliko priče o Real techniques kistovima nisam se mogla suzdržati od kupnje. Za početak sam kupila blush brush setting brush koji su mi bili potrebniji od ostalih. Naručila sam ih s Pink Pande  jer nije bilo prevelike razlike u cijeni te mi se nije dalo dugo čekati. Naravno, tjedan dana nakon moje narudžbe na iherb-u je bila akcija te su kistići bili puno povoljniji, no nećemo o mojoj (ne)sreći bacimo se na ove predivne kistove.


Kistove možete naručiti preko online stranica: Pink panda, iherb, Lookfantastic, Real Techniques official site


Kistovi su mi stigli u lijepoj prozirnoj, uskoj i dugoj plastičnoj ambalaži. Na prednjoj strani su osnovni podaci o kistovima, a iza se može pročitati više o opisu posla kistova i njihovim inovatorima. Sami kistovi su načinjeni od duge roze drške, na prednjoj strani napisan je brand i inovatori, a sa stražnje o kojem je kistu riječ. Kod ovih kistova je specifično ravno dno, odnosno kraj kista. Svaki kist može samostalno stajati na polici/stolu. Ja to osobno ne prakticiram nego mi kistovi stoje u teglici. Jako su kvalitetno izrađeni i jednostavni za uporabu.


Setting brush

Napravljen je od srednje duge, guste sintetičke dlake. Kist je mekan i pufnast, a plosnat. Ne mogu vam to objasniti ali je na sljedeće dvije fotografije vidljivo o čemu pišem. Dugo sam ga željela iz razloga što mi je trebao odličan kist za fiksiranje korektora ispod očiju, oko nosa, brade i sličnih teže dostupnih mjesta. Ovaj kist je za to savršen. Jako je lagan za korištenje,  ne kupi previše proizvoda. Kist je multifunkcionalan, a ja ga koristim za nanošenje pudera u prahu na teže dostupna mjesta te za highlight. Njegove načine upotrebe možete pogledati OVDJE!
Cijena: 66,90



Blush brush

Meni jedan od najdražih kistova u kolekciji, još uvijek sam oduševljena njime. Ima duge, ravne i guste sintetičke dlake, izuzetno je mekan i pufnast te se osjećam skroz fluffy kad ga koristim. Jako je lagan za korištenje, rumenilo trebate samo malo dotaknuti te nanijeti na obraze. Ja rumenilo prvo tapkam na mjesta gdje želim da bude i onda blendam. Bitno je da se rumenilo pokupi i blenda samo vrhom, tj. bijelim dijelom dlačica. Jako se lako blenda sa ovim kistom, oduševljena sam kako jednostavno možete nanijeti Sleek rumenila koja su inače jako intenzivna i odlično pigmentirana. Ukoliko nanesete previše rumenila na lice nemojte se brinuti jer s ovim kistom se ne može pretjerati, samo malo duže blendajte i to se uopće neće primijetiti. Štoviše, izgledat će prirodno. Trenutno ga koristim samo kao kist za rumenilo, ali može odlično poslužiti kao kist za puder u prahu ili bronzer. Njegove načine upotrebe možete pogledati OVDJE!
Cijena: 96,90 kn (Pink Panda)


Pranje kistova - do sada sam ih oprala dva puta i ni jedna dlačica nije ispala, jako brzo se čiste i suše. Osuše se za manje od pola sata. Ja sam jako zadovoljna i nadam se da ću tako i ostati.

Jeste li isprobali koji RT kist? Kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

16 komentari

  1. Upravo moja dva omiljena primerka iz RT postave! Ujedno i iz moje licne kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja znam što treba kupiti :P
      Mjerkam si još par kistića i onda sam mirna :D

      Izbriši
  2. Odlični su! Imam oba i jako ih volim, posebice iz tog razloga što su mekani i ekspresno se suše. Međutim, Blush brush jest odličan, ali neka rumenila mi nedovoljno dobro izblenda. Tebi je dobar sa svima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svako rumenilo koje sam ja koristila odlično je izblendao, a Sleek je sa takvom lakoćom sredio. :D
      Ja oduševljena!

      Izbriši
    2. Jeste probale RT cheek brush iz Nics Picks kolekcije? meni je taj odličan..
      jako lijepe slike u postu! :)

      Izbriši
    3. hvala ti! :)
      Nisam, no na slikama izgleda jako privlačno :D

      Izbriši
  3. Super su mi njihovi kistovi,imam samo jedan na žalost. Dugo želim ovaj za rumenilo i toliko mi je potreban :D da ću ga kupiti kad tad:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koji kist imaš? :)
      Kupi, kupi super je! :D

      Izbriši
    2. Mali za sjenilo, može se koristiti za cijeli kapak ali mi je dobar i za smokey :D

      Izbriši
    3. ne mogu zamisliti tako velik kist koristiti na kapku :D

      Izbriši
  4. Ja ih obozavam!! Imam stippling brush, expert face, onaj ljubicasti paket za oci, i sad sam s iherba narucila jos 3 kista :) RT kistovi su, po meni, odlican omjer kvalitete i cijene i definitivno moji najdrazi kistovi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi :D
      Ja bih htjela još za početak ugrabiti stippling brush :)

      Izbriši
  5. Već sam se pitala kako se peru ovi kistovi :P jooooj, ja bi taj kist za rumenilo...idealan.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš ima posebna rubrika za to :P
      Dada, fantastičan. Vrijedi svake lipe! :D

      Izbriši
  6. Ja imam Core RT kolekciju koja mi traje više od dve godine i to nakon svakodnevnog korišćenja. Imam u planu da kupim setting brush. :)

    OdgovoriIzbriši