Wet n Wild Megalast ruževi

ožujka 07, 2016



Ukoliko tražite dostojnu, a jeftinu zamjenu za MAC ruževe obavezno morate pogledati Wet n Wild kolekciju. Otkad su se našli na našim policama redovito čitamo o njima i njihovoj kvaliteti. Kod mene su se našle tri nijanse, a kakve su dojmove ostavile pročitajte u nastavku.  


Odmah ću iskreno reći da zaobilazim Wet n Wild police u širokom luku. Ambalaža koju nude jednostavno nije po mom ukusu i nisam se mogla natjerati kupiti nešto što na mene ostavlja loš prvi dojam. Ruževi nisu izuzetak, dolaze u jeftinoj crnoj plastici s prozirnim čepom koji će pri prvom padu vjerojatno pući. Sam ruž se ne može zatvoriti do kraja i onda proizvod ostaje na čepu, a ambalaža nikad nije čista. Dakle, vjerojatno ćete pri korištenju svaki put okrznuti ruž i tako ga potrošiti više nego samim nanošenjem, logike nigdje. Kako sam čepom okrznula ruž vidljivo je na nijansi Wine Room (slika ispod, srednja nijansa). Jedina pozitivna stvar njihove ambalaže je proziran čep, odmah znate o kojoj je nijansi riječ.


Ovi ruževi su me posebno oduševili svojom pigmentacijom, jedan nanos i usne će vam izgledati predivno. Nanošenje je nešto teže, ruževi su tvrđi, drugim riječima ne klize usnama i potreban je veći pritisak na usne. Također, ruževi nisu koso rezani pa obuhvaćaju veću površinu što malčice dodatno otežava stvar. Ruževi su na usnama kremasti, a mat tzv. semi mat su finišaTrajnost im je vrlo dobra, prežive pića i jela koja nisu jako masna. Tijekom jela morate pripaziti jer se preslikavaju, ne želite da vam ruž završi na bradi i obrazima. Preživjet će 4-5 sati, što je vremenski sasvim u redu. Nijansa će Vam najprije odlaziti s unutarnje strane usana što se ne primjećuje, a intenzitet s vremenom ravnomjerno slabi no biti će dovoljan i primijećen. Ruževi bi Vam mogli malčice isušiti usne ipak su jednim dijelom mat, ali osobno to nisam primijetila u velikim količinama. Možete nositi balzam ispod njih. Nemaju miris.
Preporučam da usne obrubite olovkama jer će Vam tako puno ljepše izgledati. Wet n Wild ima svoju kolekciju olovaka pa ćete sigurno pronaći savršenu za svaku nijansu ruža. Također, svaka osoba će pronaći barem jedan ruž za sebe jer im je raspon nijansi ogroman!


Ravin' Raisin E916D – jedna od najtamnijih nijansa u cijeloj mojoj kolekciji ruževa. Neobična tamno ljubičasta sa  notom sive u sebi, potencijalan je dupe za MAC heroine. Teže ju je nanijeti, ruž je vrlo tvrd, a ni pakiranje ne ide u korist. Stvorena je za jesen i zimu, prava vamp nijansa. Trenutno smo u love hate odnosu; jedan tren mislim da mi ovakve nijanse odlično stoje, a drugi da nikako nisu za mene. Kad nosim Ravin' Raisin usne volim obrubiti s Bourjois tekućim ružem u nijansi Plum, plum girl. Nijanse se predivno slažu, a rubovi usana izgledaju ljepše.



Wine Room E906D – nijansa koju je teško opisati jer je posebna. Reći ću da je zagasito roza s ciglastim tonovima u sebi. Jako je lijepa. Mislim da će ovisno o tipu kože na nekima izgledati više pinky, a na drugima više ciglasta do mauve. Savršena za svaki dan, vrlo jednostavno ju možete uklopiti u svoj makeup. Meni najdraža nijansa.


Smoking Hot Pink E905D – zagasito roza nijansa, rekla bih da u sebi ima mauve do crvene nijanse, čak malo podsjeća na fuksiju zbog svjetline. Drugim riječima, vrlo zanimljiva nijansa. Posebna je, najlakše se nanosi od svih nijansi koje posjedujem. Možete ju nositi svaki dan, jedino nije toliko preporučljiva za zimsko razdoblje. Na usnama je vrlo slična Room wine nijansi.


Cijena: 22,90kn
Količina: 3,3g
Rok trajanja: 18 mjeseci
Možete pronaći u dm drogerijama ili Accessorize prodavaonicama.

Ukoliko si ne možete ili ne želite priuštiti MAC ruževe, ovo bi trebale biti dostojne Wet n Wild zamjene (po swatchevima na internetu):
MAC Velvet Teddy - WnW Bare it all
MAC Rebel - WnW Sugar pum fairy
MAC Diva - WnW Cherry bomb 

Izuzmemo li ambalažu, ovo su jedni od najboljih drogerijskih ruževa po pitanju pigmentacije, dugotrajnosti i cijene! Svakako preporučam i sama planiram nabaviti još barem jednu nijansu.
Hvala prijateljicama i sestri na ovim ruževima jer ih sama nikada ne bih kupila.

Jeste li isprobali Wet n Wild ruževe? Koja nijansa Vam je najdraža?

You Might Also Like

27 komentari

  1. Nisam isprobala ali svakako hoću.
    :)
    Zadnje dvije nijanse mi se jakooo sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam njihove ruževe i obožavam ih! Odlična pigmentacija! Od ovih koje si ti predstavila imam samo Smokin hot pink nijansu. Moras si kupiti Sugar plum fairy, a i Mauve it all je odlicna nijansa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su ruževi, a fotke su ti odlične :D Ravin Raisin mi se najviše sviđa, ali jedino se ne bih složila da je dupe za Heroine, on je baš ljubičast :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zato sam i napisala potencijalan jer se na internetu čini. :D
      Hvala ti! :)

      Izbriši
  4. Nisam ih još isprobala jer su mi prvo na tapeti palete, ali budem..stvarno izgledaju krasno :)
    p.s. fotke su <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super mi je pigmentacija i postojanost njihovih ruževa, jedino ne volim to što se dosta teško nanose. Moram ga baš pretisnuti uz usne, a ako ga nanosim kistićem ne sviđa mi se finiš. Od ovih nijansi imam isto Ravin Raisin i nosim ga kada se osjećam da je dan za bold lips. :) Iva

    OdgovoriIzbriši
  6. WnW ima odlične ruževe, palete i rumenila, ali sam s njima u love/hate odnosu upravo zbog nekvalitetne ambalaže, posebno ruževa. Lijepe nijanse imaš i sve ti baš lijepo stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ola beautiful! :D Sve tri ti krasno stoje, favorit su mi prva i treća nijansa, mada ni ova u sredini nije za bacit. :) Ne nosim ruževe, al očito bar neki od WnW moram nabavit. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno drugačiji ukus! :P
      Zašto ne nosiš ruževe? Kakve su to gluposti? :D
      hoćeš SWAP? haha

      Izbriši
  8. Imam isti odnos s njima kao i ti i to vjerojatno samo radi ambalaže. Dugooo ih uopće nisam htjela ni pogledati, a onda sam dobila Comfort zone paleticu od prijateljice i skužila da to uopće nije tako loše. Kad je jednom prilikom bila promocija u DM-u odlučila sam kupiti par proizvoda, čisto onako iz radoznalosti i na kraju se pokazalo da dobiješ zapravo vrlo solidnu kvalitetu za male novce. Bravo za Wet'n'Wild...još samo da porade na ambalaži :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam paletice isprobala, samo ove ruževe. :) Mislim da neću ni kupiti i dalje mi je ambalaža odbojna. :D

      Izbriši
  9. imam puno ovih ruževa, i odlični su mi. :) imam Ravin raisin, Rose bud, Spiked with rum, Cherry bomb, Cinnamon spice, Stoplight red, Red velvet, Sugarplum fairy i In the flesh :P

    btw Ravin Raisin nije ni blizu Heroine, imam oba i RR je tamniji, siviji i zagasitiji, dok je Heroine puno ljubičastiji (ima plave u sebi) i "jači", upadljiviji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad se osobi svidi neka vrsta ruževa mora skupit sve. :D haha
      Ma na nekim swatchevima izgleda vrlo sličan, pa sam napisala da je potencijalan dupe. :D

      Izbriši
    2. da, volim mat ruževe, a ovi su odlične teksture, pigmentacije i široke selekcije nijansi. i prejeftini :D

      Izbriši
  10. ovožavam ovu liniju ruževa :D
    od spomenutih imam Ravin'Raisin i obožavam ju,,, a tebi divno stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Nijanse su krasne, a posebno zanimljiva mi se čini Wine Room :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Moze li mi netko objasniti gdje ih ima za kupiti? Jer ja ih ne mogu vise nigdje naci a jedni od najboljih ruzeva su koje sam koristila. U kojem dm?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko imate Accessorize dućan možete ih tamo pronaći, a u većini dm-a imaju svoj poseban stalak uz Essie. :)

      Izbriši